Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota121999

dorota121999 Forumowy żółtodziób

Przez takie ewenementy beznadziejne odechciewa się grać..chyba czas zrezygnować z gry.

.Lenka.74, kadriaaa oraz barbarela11 lubią to.
  2. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

W dziale giełda już się ogłosiłam, ale i tu napiszę - mam 4 prezenty do wysłania więc jeśli ktoś potrzebuje tablicy to niech śle do mnie sówkę :)

lucek60 i adikamila lubią to.
  3. daga-18

daga-18 Koneser forum

Beznadziejny event- brakuje mi jeszcze 8 kluczy okrągłych za to trójkątnych mam już o 11 za dużo,natomiast falistych 4 w nadmiarze, nie uda mi się skończyć tego eventu,nie pamiętam kiedy ostatnio nie udało mi się zakończyć jakiegoś eventu,masakra :(

4. opelus

opelus Forumowy żółtodziób

Ten event to w/g mnie wielkie oszustwo. Od 2-ch dni walczę o jedno kółko i prawdopodobnie tego eventu nie skończę. Mam bardzo dużo kluczy falistych i trujkątnych. Jestem zniesmaczona.

5. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

jeszcze raz napiszę, świetny event!!!
    nie ma pewniaków. nikt nie wie czy skończy. wszyscy mają równe szanse. wydasz kasę czy nie nigdy nie wiadomo co wypadnie xD
    po co się denerwować?
    bez spinki skończyłam! przed chwilą. Bez kasy, bez demolki farmy. najtrudniejsze poszły na początek, czyli te wszystkie okrągłe pofalowane itp... super tym razem nie rządzi kasa!!!! :D

6. lubawa5555

lubawa5555 Zaawansowany

mam 25 kluczy w nadmiarze , a z tajemniczosci dostalam jablonke XXL-poziom 91

7. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Z tymi równymi szansami to trochę nie tak .
    Jeżeli gracze mają 10,20,30 ponad stan kluczy i nie mogą skończyć eventu - to oznacza ,że taką formuła jest do bani .
    Reszta to bla bla bla

8. JJoanna

JJoanna Książę forum

Nie , nie , nie 7 raz z rzędu klucz pofalowany :mad: Jak ja " lubię " takie eventy losowe - gdzie trafiasz przykładowo po 10 szt. klucz pofalowany , klucz trójkątny jak masz szczęście to trafisz jeden , a klucz okrągły - równają się zerowe szanse - czyli w ogóle i weź ukończ ten ewent . Pewnie nie ukończę i nie będę miała pnącza i tylko jeden item - a dlaczego ?! Bo nie mogę przejść tych Iprezowych wejściówek - a tam potrzeba kółka - a mi tego kółka kurcze blaszka nie daje ...... Ja chce przynajmniej dwa kółeczka !!!!! Czy rządam zbyt wiele 8) Upss chyba tak .......

Mój poziom 91 , Wyspa 268
    Piekarz 5 , Przetwórca 5 , Kwiaciarz 5 , SPA 5 , Alchemik 4
    Targ 13 , Gram od Września 2013 roku

lucek60 lubi to.
  9. happyfarm2011

happyfarm2011 Forumowy żółtodziób

tym razem zabrakło rzetelnej informacji-zostaliśmy wprowadzeni w błąd przez podanie ilości potrzebnych roślin i kluczy ,można było sobie darować skoro i tak nie można zakończyć bo zamiast falistego wypada cały czas okrągły klucz-wielki minus

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Raczej zabrakło rzetelnego czytania ze zrozumieniem - wyraźnie było napisane, że podane ilości to są ilości minimalne, przy założeniu, że wszystkie potrzebne klucze wypadną od razu.

11. Arika25

Arika25 Czeladnik forum

Alez sie uśmiałam poprawiłas mi humor nasze sugestie przekazane do centrali ha ha

12. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

pomarzyć piękna rzecz:))))))

13. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Odkryte ts-y na wyspie: karob xxl
    goja xxl
    nektarynka
    grejfrut x2
    Nie narzekam, goja xxl moja pierwsza, karob xxl czwarty, nektarynka piąta, grejfrut -czwarty i piąty. Brakuje mi wampee, czy jakoś tak, swoją drogą mogli by te nazwy dawać takie, aby nie trzeba było sobie jezyka wykręcać. :):):)

Peonia lubi to.
  14. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Miło przeczytać coś pozytywnego i zobaczyć, że ktoś się czymś cieszy:)

lucek60 i kasiag33 lubią to.
  15. EmilL66

EmilL66 Okazjonalny autor

Będę tu w nielicznych udało mi się skończyć też miałem kłopot - brak okrągłych kluczy- ale udało się:)

lucek60, adikamila oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nie w głowie mi TS:mad:,,wcale,nic nie postawiłam.:(.,stoję przed ostatnimi drzwiami:(,,brak okrągłego klucza:p:(:(:(,,a do niego helikomii,tablic,,,nie wiem,,czy wejdę,,tylko do jutra,,ech:p

pozdrawiam,,walczących do końca,,,i tych którym zazdroszczę;);)

lucek60 i KudaBunda lubią to.
  17. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Sieje, sieję i cały czas za mało tablic kamiennych:cry:

lucek60 i KudaBunda lubią to.
  18. mondokane

mondokane Czeladnik forum

Przypomniała mi się piosenka "Knockin' On Heaven's Door... I tak czekam na falisty klucz, i sobie śpiewam

lucek60 lubi to.
  19. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że poprawiłam Ci humor. Jednak uważam, że ten sarkazm był zbędny.
    Tym bardziej, że ekipa forum to zwykli Gracze. My nie odpowiadamy za funkcjonowanie gry, eventów itd.
    Możemy jedynie przekazać Wasze opinie, natomiast jak do tego ustosunkuje się Centrala, to już od nas nie zależy.

20. Arika25

Arika25 Czeladnik forum

Biedni przekazujecje opinie a centrala może się nad nimi pochyli

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.