Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

szkoda że wzorem eventu walentynkowego (?) nie można sprzedawać produktów eventowych na bazarku

0olimpia0 lubi to.
  2. Karo*

Karo* Forum Pro

No ja też stoję pod drzwiami i nie chcą wpuścić brakuje trzech kółek i tablic niestety brakło heh za 3 godz zbiór a że akurat mam zamiar oglądać film to jeszcze na nockę posieje coś dłuższego :) Walczymy dalej ja się na razie nie poddaje w nadmiarze mam 9 trójkątów i 5 falistych.... Jak by ktoś podesłał tabliczkę było by fajnie :)

ptaszynka87 i KudaBunda lubią to.
  3. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

przeliczyłam badyla, mam na ok 10 prób, gorzej z wypadajkami, zaryzykuje na noc goździki, choć w tym evencie kilka razy mnie zawiodły, ehh brakuje 5 kluczy a nie wiem czemu ubzdurałam sobie 6 xD to chyba ze strachu xD.

ptaszynka87 lubi to.
  4. dosias

dosias Generał forum

uff nareszcie koniec, w końcu wypadły te trójkątne klucze, ale dwa razy dosiewałam roślinkę ( chociaż i tak wysiałam ją wcześniej ponad stan a i tak brakło), powodzenia wszystkim

Anhedrea i KudaBunda lubią to.
  5. Urszula26

Urszula26 Czeladnik forum

Oj trafi mnie, dziś 3 dzień w tym samym pokoju a kluczy kół jak nie było to nie ma >:( ale za to pod dostatkiem trójkątów 16 a falistych 6 :( normalnie superrrr-.-

lucek60 i ptaszynka87 lubią to.
  6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Może szczęścia do wypadajek nie mam bo do tej pory wypadło mi 580 tablic czyli dużo potrzeba do wymaganej minimalnej ilości
    ale że nie będę mogła w sobotę i niedzielę za bardzo na farmie pracować
    spróbowałam wykonać minimum eventu według tej tabelki podanej dzięki est-orce :inlove:

wybrałam wersje 2 czyli szłam ścieżką czerwoną i żółtą no i wymieniałam bez przekonania te
    klucze i udało się mam itemy i pnącze :)

normalnie nie dowierzam ...no szok totalny ...no jakimś cudem wylatywały te co potrzebowałam

7. vivanka

vivanka Okazjonalny autor

Losowość wg BP - 4 próby = 4 kółka -.- normalnie przypadek "na okrągło"

Prawdopodobieństwo jak 1 do 81 czyli kiepsko u nich z matmą, ale bardzo dobrze z wrednym poczuciem humoru.

Powinni iść do kasyna grać z tą swoją losowością. Może jakby wygrali kupę kasy to by rzucili robotę w BP i takich dennych, losowych eventów by nam oszczędzono.

lucek60, Urszula26 oraz talarek1961 lubią to.
  8. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. ja po drobnych kłopotach z losowością jestem już ,,po,,. zadowolony bo z ts dopadła mnie czarna wierzba i tabebuja a na bahamie obrodził mangostan, wampee oraz tamar moringa i karob w wersji XXL. życzę walczącym powodzenia i samych super ts /co kto tam potrzebuje/

Urszula26 lubi to.
  9. bujaodem

bujaodem Forumowy żółtodziób

Kurcze, ja na razie nie otwieram żadnych drzwi, tylko zbieram wszystko. Jutro mógłbym zacząć produkować symbole, ale chyba jednak będę siał i zbierał i kosił wypadajki aż do ostatniej chwili :/

10. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

surmia xxl nadal nie opuszcza, co za koszmar dostać ją z tego eventu:mad:

11. pierr90

pierr90 Hrabia forum

ja chyba sie poddam, od wczoraj probuje odblokować trójkątny klucz i nic. nie ma tablic, a rosliny sie koncza. :((((((((((((((((((
    a najlepsze to ni pamietam jakie drzwi wybralam w poprzednich okrezeniach, nie wiem ile mi zostało do oddania... mozna to jakos sprawdzic?:)

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2016
    ptaszynka87 lubi to.
  12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

to czysty obłed:wuerg: obecnie brak 1 kółka do końca:mad: oszalec idzie ,a teraz donoso_O- TS na farmie nesplik xxl ;)oraz xl,;)poziomkowiec xxl;) górski jałowiec;), oraz uwaga DEREŃxDxDxDxD:inlove: biorąc na uwadze ze na wyspie dopadła wampee:inlove: to i tak jak nie skoncze tego durnego eventu:wuerg: jestem do przodu ale na razie jakby co walcze dalej nie poddam sie....:cry::cry::cry::cry:xD-.-

13. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

ja raczej nie skończę eventu:cry:
    zostało 4 pokoje do otworzenia,do otworzenia 3 pokoju brakuje jednego okrągłego klucza,a tablic brak:cry:
    posiałam już szpinak na noc,zbiorę rano,dziś ze szpinaku dostałam 77 tablic.............
    na wyspie ok. godz. 2 zbieram aloes,do jednego klucza brak mi 6 tablic,może z aloesu wylecą.............

ptaszynka87 lubi to.
  14. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam wieczorowo

Jak dla mnie event niewypał zostałam na 2 okrążeniu w pokoju nr 6 i zero kółek jako że na 6 do pracy a wstać musze o 4 :30 niestety i 12 h w pracy więc jutro robienie eventu odpada jeśli mimo to zdobęde kółka to może w niedziele choć rząd odblokuje i zdobęde a jeśli nie to trudno

Nie ukrywam że rozczarowała mnie ta losowość normalnie eventy o stopniu trudności średnim robie bez problemu ale tu chyba ktoś to pomylił bo patrząc na losowość i to jak niektórym trafiają się klucze to stopień powinien być trudny zwłaszcza że i ci co ukończyli event musieli dosiać sporo więcej badylka niż minimalna ilość wymagana

pozdrawiam wszystkich walczących i życze powodzenia

jeśli nie będe zbyt zmęczona jutro wieczorkiem dam znać jak tam moje szczęście i czy udało mi się wreszczcie zdobyć tego świetego grala w postaci kółek

walczącym i pozostałym życze kolorowych :)

Urszula26, ptaszynka87 oraz gretag lubią to.
  15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobrywieczorek !

Dla jeszcze walczących mam do zaoferowania 5 pakietów po 5 kamiennych tablic.
    Mile widziane jakieś ciepłe słowo oraz zasadniczo przepiękny ptaszek skierowany do mnie.
    Oferta przeznaczona jest dla prawdziwie potrzebujących, którzy w akcie desperacji poszukują tanich ofert zakupu koszyczka...
    Czekam na Was do godz. 23:00 lub do wyczerpania moich zapasów.

Trzymam za Was kciuki i zapraszam !

16. słowik10470

słowik10470 Aktywny autor

U mnie słabiuteńko, ale zawsze coś zdobędę.
    Dobranoc, życzę miłych snów

17. piotrs

piotrs Książę forum

a kółka ni masz czasem ? 8)

gretag lubi to.
  18. juliuszka

juliuszka Generał forum

Pewnie, że mam, ale wysłane listem może przerazić panią z poczty i nie dojdzie na czas... ;=)

19. piotrs

piotrs Książę forum

mam nadzieję że uda się zdobyć ostatnie kółko.....straszna ta losowość,dzięki za dobre chęci :)

ptaszynka87 lubi to.
  20. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Ja się pochwalę, że skończyłam :pBrakowało dwóch trójkątnych; pierwszy wpadł od razu po zbiorze a kolejny klikałam na chama, trzy razy pod rząd i za trzecim razem wypadł xD Powodzenia i do następnego evenciku 8)

0olimpia0 i eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.