Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kluczy nie da sie kupic za florki?
    tylko mozna je wymienic tak?

2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Oj jestem zadowolona tym bardziej że ja podczas swojej farmerskiej przygody mało robiłam eventów albo tylko liznęłam, a wszystko z braku czasu :)

Trzymam kciuki za innych.

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

wlasnie zebralam rosline,3 rzuty po klucz i ......wylazy 2x faliste,1x okragly,brak 1 trojkata i na tym koniec tego eventu,smieszne ale prawdziwe,losowosc do [ciach],zaraz MOD zamiesza mi w poscie :p :p :p

Niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 kwietnia 2016
  4. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Ja czekałam na 1 falisty, były inne a ten jak zaklęty. Wreszcie mam i tobie się uda :)

Niestosowne słowo w cytacie usuwam jak w oryginale,

SMOD_Atena.

5. mala_doris

mala_doris Forumowy żółtodziób

ja mam 8 trojkątnych 6 falistych a okrągłych 1 a potrzebuje 3,masakra,masz racje do kitu

SMOD_Atena.

6. -mala159-

ale ja juz nie mam rosliny,do tego skonczyl sie kombajn,nie mam zamiaru rozsiewac od poczatku i recznie siac i zbierac,nie zalezy mi abym miala ten ostatni item i tak nie mam gdzie je ukadac,tylko sie w pasku kisza,bo pnacza nie wzielam,za duzo ich i recznie zbieranie to troszke czasu schodzi ;)

7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Czekam tylko na "karkołomną przejażdżkę". Nic więcej mnie nie interesuje!!! Najgorszy event to wysianie 30 tys zielska. Powiedziałam sobie wtedy ... nigdy wiecej, ale podstępem mnie nakłonili.

8. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

No tak, ja mam dużo godz kombajnu z misji które teraz zrobiłam celowo na event.
    W sumie mam 92 poziom ale sporo misji nieukończonych a teraz jak znalazł :)

9. -mala159-

ja tez czekalam na ten item ale sie nie doczekalam,zabraklo 1 trojkata :cry:xD:wuerg:,od wczoraj rana wypadły az ......2 trojkaty 8)

10. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

Kto wymyśla takie idiotyczne eventy z losowaniami.Przecież w ten sposób można siać do [ciach] śmierci te rośliny i można nie skończyć eventu. Jak się taki "los" do Ciebie uśmiechnie to ci wyleci 20 trójkątów a to co potrzebujesz nie. Do kitu z takim eventem. Jeśli będzie jeszcze coś podobnego to to olewam. szkoda nerwów.

Niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów,

SMOD_Atena.

11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Zebrałam właśnie rośliny, tablic starczyło na 5 kluczy... potrzebuję 3 trójkąty nie trafiłam żadnego... z eventówki tablice lecą jak krew z nosa, jestem coraz bardziej zirytowana.... ile można ???

12. marek789

marek789 Komandor forum

raczej nie ukończe bo pracować kiedyś tez trzeba i to po 10 godzin dziennie plus dojazdy

13. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

żeby szło się wymieniać to bym podesłał bo mam 15 a tych co potrzebuję nie mam

tarantula66, xBabciaEwa oraz -mala159- lubią to.
  14. jacekf

jacekf Komandor forum

no wreszcie skonczylem ten dziwny event..... dobrze ze z ta losowoscia bylo u mnie w miare ok. klucze wypadaly prawie w rownych ilosciach i obylo sie bez nerwow. pnacze dziala i tylko sadzonek nie wystawiam.
    powodzenia dla walczacych dalej.

15. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Zgadzam sie z Toba w zupelnosci...jeszcze zaden event tak mnie nie wkurzyl jak ten, no bo kto to widzial, zeby 3 dni stac pod jednymi drzwiami i kluczy do nich nie dostac, potrzebuje 2 kolka, zeby odebrac cmj i za zadne skarby nie chca wypasc, mam jeszcze 4 drzwi do otwarcia, oprocz tych nieszczesnych pod ktorymi teraz stoje i mam do nich kwadratowe klucze, ale chyba juz nie zdaze ich otworzyc, bo event dobiega konca... :(
    Zawsze wszystkie eventy koncze w dwa, trzy dni, a tu buch...event sie konczy, a ja jeszcze w lesie...
    i nie zalezy mi ani na cmj ani na pozostalych nagrodach, tylko 50-ciu szt super paszy mi troche szkoda, do ktorej pewnie nie doczlapie, ale tak nie powinno byc, bo mam trojkatow 25 ponad stan i 18 falistych (chyba juz rekord pobilam w nadwyzkach, hahaha), wiec wnet juz drugie tyle nasialam roslinek i nazbieralam tablic, a pomimo to eventu chyba nie skoncze, dlatego uwazam, ze to BARDZO NIESPRAWIEDLIWE dla wszystkich tych, ktorzy maja podobnie. Chyba sobie odpusze reszte, bo szkoda mojego czasu, dopalaczy, ktorych ewentualnie jeszcze bym zuzyla (CMJ, super nawoz...), a najbardziej to szkoda moich nerwow... :(:(
    Zycze powodzenia wszystkim, ktorzy jeszcze walcza i gratuluje z calego serducha tym, ktorzy juz zapomnieli o evencie :)
    Pozdrawiam serdecznie.

SMOD_Atena.

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No nareszcie wypadło to jedyne kółeczko i event skończony.

17. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

Obys miala racje...tez sie wyzalilam i ponarzekalam - moze to cos zmieni...??? ;)

toDzasta i xBabciaEwa lubią to.
  18. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

jakim cudem nie wierze ale dostałam 5 nektarynek czyli ogólnie rzecz biorąc mam na wyspie 9 nektarynek żadnych nowości i to takie pocieszenie.. może na gt bd coś można za nie wymienić(?) a na farmie daktyl xxl jarzab jabłonki xl nie zabrakło i coś jeszcze... ;/
    zaraz zbiór zielska zobaczymy jaki klucz wyleci...

adikamila lubi to.
  19. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Witam,
    Chyba nie ukończę tego Entent przez brak kamiennych tablic-.-
    Pozdrawiam

tarantula66 lubi to.
  20. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

wysiej jakieś rośliny najdłużej rosnące i wypadajkami nadrobisz :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.