Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

a ja się zaparłam i nie zacznę wymieniać na klucze póki nie nazbieram kompletu
    tablic
    brakuje mi jeszcze 220 tablic :cry: bardzo dużo ,aż za dużo

mam coś podobnie ,mimo super pól i posianych róż czy cebulki uszlachetnionej malutko mi wypadało średnio 15 do 20 wypadajek
    aż szkoda było super nawozu że zmarnowany
    a pola na wyspie to ogólnie nie sprzyjające wypadajką

może to od poziomu gracza jest uwzględnione ,albo od czasu zarejestrowania gry ...

chyba tracę chęci do zabawy już w tę grę :(:(
    bo co to za zabawa jak ani czas ani wykonywania zadań poświęcony według poradnika czy waszych porad nie daje radochy i możliwości ukończenia różnych eventów
    nie rozumiem co robię źle :(

rolnik_matik, toDzasta oraz -katie1234- lubią to.
  2. -manowy1-

-manowy1- Czeladnik forum

tez tak mysle;
    powinno byc,ze jak posadzi sie wystarczajaca ilosc eventowki + np. 20% eventowki to wypadajek powinno wypasc tyle, aby starczylo na ukonczenie wszystkich zadan... a ja mam roslinki juz wiecej a tablic brakuje przeszlo 350 , i to tez jak klucze beda wypadaly odpowiednio...ciezko zrobic ten event, a mial byc sredniej trudnosci;
    poza tym sporo czasu jednak sie poswieca na sianie

-katie1234- i ptaszynka87 lubią to.
  3. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Tak jak niektórzy, zaparłam się, żeby nazbierać komplet kluczy zanim zacznę je oddawać. Miałam kilka chwil zwątpienia, bo od wczoraj brakowało cały czas 2 falistych. Przed chwilą zebrałam poranny zbiór orzecha laskowego i w ciągu 5 minut zakończyłam event. Uff... Ocena eventu: :wuerg:
    Gram od bardzo dawna i ten jest chyba najgorszy.

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

małe podsumowanie-.- -do konca jeszcze 3 komnaty8) ,brak tablic>:( ,na wyspie z TS-amherstia xxl:),karob xxl;),palma kokosowa xxl;),nektarynka:D,DRZEWO WAMPEE:D:D:D wiec spoko na razie sie nie spinam:p pełzne sobie:p sieje badyla:p co do tablic jak beda braki jutro posieje na super polach uszlachetniona cebulke:oops: ale na razie daleko mi do tego oszczedzam SN na inne eventy:D zreszta troche czasu jeszcze jest jak nieskoncze tego durnego eventu płakac nie bedexD,tak sobie mysle ze na obecna chwile zdobycie kolejnych sadzonek to plan minimum brakuje mi do nich jedynie i az 1 trójkata:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg: zycze powodzenia innym walczacym.....xDxDxDxDxD

5. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Wreszcie skończyłam, ufffff. Tych pofalowanych kluczy do końca życia nie zapomnę, omijały mnie szerokim łukiem. Powodzenia tym, którzy się męczą z losowością.

6. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Do końca eventu brakują mi jeszcze 3 okrągłe klucze, u mnie lecą jak krew z nosa. Trójkątów i pofalowanych już 5 w nadstanie, a kółka nie chcą się dotoczyć. Ale mam jeszcze po 8000 roślin ,cebula rośnie, czekam na tablice, jeszcze dużo czasu to chyba te 3 koła się doturlają. :p

7. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

melduję stan kluczy po porannym losowaniu - okrągłe 16, trójkątne 11 :wuerg:
    do zakończenia brakuje mi trzech falistych- ich stan ZERO

8. reginka101060

reginka101060 Okazjonalny autor

Dzisiaj wypadały mi tylko potrzebne klucze a więc skończyłam! :)

9. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Czytając Wasze posty muszę przyznać, że miałem niesamowitego farta. Tylko dwa klucze więcej. Jedna z moich sąsiadek ma już nadprogramowych 18 a dalej brakuje 3. Szalony programisto, wiem że ogarnia Cię dzika rozkosz, ale wiedz jedno - odbije się to Tobie czkawką. Uważam, że zrobienie ewentu tego typu powinno zależeć tylko i wyłącznie od uzyskania zaplanowanej ilości ewentówki i tablic. Sianie łącznie ponad 30.000 bzdurnego badyla graniczy z absurdem. Chyba, że Ciebie szalony programisto nie stać na nic innego - ale to świadczyłoby tylko o poziomie Twojej inteligencji.

10. ptaszynka87

ptaszynka87 Komisarz forum

-manowy1-
    tez tak mysle;
    powinno byc,ze jak posadzi sie wystarczajaca ilosc eventowki + np. 20% eventowki to wypadajek powinno wypasc tyle, aby starczylona ukonczenie wszystkich zadan... a ja mam roslinki juz wiecej a tablic brakuje przeszlo 350 , i to tez jak klucze beda wypadaly odpowiednio...ciezko zrobic ten event, a mial byc sredniej trudnosci;
    poza tym sporo czasu jednak sie poswieca na sianie
    Zgzdzam sie z toba ,mi tez ciezko to idze normalnie lipaa>:( ze zbiorow ma tak malo tablic,ze szkoda pisac...ledwo mam drugi pokoj jeszcze nie odkryty...wstyd sie przyznac...chyba nadali mi pechowe ID konta -.-
    a tak chcialam dostac te sadzonki na bahamieee...jednak tylko powacham je z daleka...

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dzisiaj rano wypadł mi ostatni pofalowany klucz i event skończony :D powodzenia tym co jeszcze walczą z kluczami :)

12. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

Witam wszystkich graczy, jak czytam, że Wam brakuje falistych kluczy to mnie ogarnia skrajna nerwica - chyba wszystkie te klucze lądują u mnie!!!! Mam ich już 14 NAD STAN:wuerg: - zabierajcie je ode mnie, ja chcę okrągłe !!!!!:mad::cry::cry::cry:

13. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

I moja druga demolka. Po wysianiu minimalnej ilości roślin farmę posprzątałam ... a teraz znów potrzebne pola.
    Na dwóch łąkch nie dam rady. BP tę losowość możesz sobie wsadzić, ty już wiesz gdzie.

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2016
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu eventu usunęłam.

kropka16 z pytaniami zapraszam do działu : POMOC.

15. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Najbardziej oszukańczy event, już masz rośliny, a klucze nie te które są potrzebne, a więc sianie i sianie, po co pisze ile trzeba rośliny skoro i tak nie nie można ukończyć, .....czy nas znowu zaskoczą, jedno wielkie [ciach].

Niestosowne słowo usuwam i bardzo proszę o stosowny dobór słów,

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 kwietnia 2016
  16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kasztanek wplywa tylko i wyłącznie na skrócenie czasu supernawozu idzieki niemu rosliny rosną w sekunde.... a masz ustawione superpola? bo z kazdego superpola wypada jedna wypadajka, a ze zwyklego niekoniecznie

u mnie zabraklo helikonii, rano ją zasialam na bahamie, teraz czekam tez na tablice bo jeszcze cebula nie urosla
    brakuje mi 3 falistych ;/

17. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

roślin mam obu ponad 5tys.ponad stan wypadajki nie lecą i brak pofałdowanych kluczy reszta w nadmiarze do kitu z tą losowością ten event to totalna porażka powodzenia dla walczącyhc

talarek1961, elwira17 oraz -katie1234- lubią to.
  18. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Uffff... Skończone !
    I dokładnie JEDNA kamienna tablica na plusie.

Pozdrawiam tych, co już skończyli - i trzymam kciuki za walczących
    o_O

19. 11eveline

11eveline Książę forum

Event nareszcie ukończony. Wypadł ostatni upragniony trójkącik. :inlove:. Mam 14 kluczy dodatkowych (najwięcej okrągłych) a roślinek po ponad 5 tys. każdej. ;)

20. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Witom Kluczowo :)

Cytowany przedmówca ma rację, delikatnymi słowami można określić, że poradnik jest bardzo mało precyzyjny.

Większość farmerów po przeczytaniu poradnika eventowego, mierzy siły na zamiary, jeśli jest zbyt trudny, lub nagrody nie są adekwatne do włożonej pracy i poniesionych kosztów stodołowych, po prostu go nie robi.

Ja długo się zastanawiałem czy zaczynać, bo przynajmniej dla mnie nagrody mało atrakcyjne, brałem pod uwagę podane ilości podanych dynksów, plus mały dodatek, ale jeśli poradnik byłby bardziej sprecyzowany np. :

Przybliżone ilości roślin eventowych i kamiennych tablic

Podane minimum - dotyczy tylko i wyłącznie osób, które kiedyś trafiły w Totka 6

Około 50 000 rośliny i 1 600 kamiennych tablic - podana ilość dotyczy większości farmerów

Około 100 000 rośliny i 3 200 kamiennych tablic - dotyczy życiowych pechowców

Podane takie ilości, poprawiłyby mi humor przynajmniej na tydzień, a event bym zakończył, zanim bym zaczął.

Jedyny pozytywny aspekt losowości tego eventu, to nauczka na przyszłość, jeśli w przyszłości w poradniku będzie występowała losowość, będę go robił tylko i wyłącznie, jeśli w nagrodach będą przynajmniej dwa Drzewa Florenowe :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.