Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie brak 2 trójkątnych.
    Jak wpadną, zacznę otwierać pokoje.

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  2. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam

Ja mam ochcote się poddać mam po 10 każdego klucza z wyjątkiem okrągłych utknęłam w 4 pokoju na 2 okrążeniu normalnie losowość mnie dobija :(

3. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Od od rana stoję i stoję bo wypadajek mało a jak są to dają z wymian nie te klucze których akurat mi brak:p-.-:sleepy:

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  4. juras

juras Weteran forum

Jeśli to Twoje ostatnie drzwi, to w ciągu 64 godzin z całą pewnością wypadną Ci 2 śliczne okrąglutkie klucze, bez specjalnej napinki.Tablice to insza inszość; wylatują jak chcą, ale do końca eventu dużo czasu.

5. halina415

halina415 Moguł forum

ten ewent to chyba moja końcówka tej gry, sporo ,oj sporo czasu włożyłam w tą gre
    nie chce mi się,szkoda czasu

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2016
    agniecha$ i xBabciaEwa lubią to.
  6. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Nawet 4, gdyby tylko się tak dało...

xBabciaEwa i .Robaczek. lubią to.
  7. niebo016

niebo016 Generał forum

U mnie trójkątne klucze strzelają fochy na prawo i lewo i jak na złość się nie pojawiają ....:oops:

xBabciaEwa lubi to.
  8. winiulka

winiulka Moguł forum

długo juz gram,ale tak idiotycznego eventu jeszcze nie było/to moje zdanie/
    jest upierdliwy i irytujący
    nie wiem co odkrywam,nie wiem ile do końca i ile czego jeszcze będę potrzebowała,bo roślinek wysiałam juz nie wiem ile,a końca nie widać,zawsze wyskakuje mi coś do odkrycia,a byłam juz przekonana że to odkryłam
    kolejna sprawa to to wspaniała losowośc, totalny brak klucza pofalowanego,a nadmiar trójkątnych
    nie cierpię jak w evencie zakończenie zależne jest od szczęścia,a nie od włozonej pracy
    ale to nic- lubię farmeramę i przez jeden durnowaty event grać nie przestanę

9. pierr90

pierr90 Hrabia forum

skonczyly się tablice a ja w połowie eventu :D co za targedia, ile mozna siać to samo!

niebo016 i xBabciaEwa lubią to.
  10. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

Dla mnie to najgorsze jest to ,że Poradnik wprowadza w błąd. Podane są w tabelce ilości róznych kluczy, ilości potrzebnych roślin. Przecież to jawne wprowadzenie w błąd graczy . Nie da się skończyć eventu według tych liczb. Tak nie można droga ekipo, szanowni Twórcy gry.!!!!!!!!!!!!! . Tego jeszcze w historii Farmeramy nie było , aby podawać nieuczciwy poradnik.

11. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ale równocześnie jest tam napisane, że te ilości są minimalne, jeśli od razu dostaniemy tyle kluczy ile jest potrzebnych w evencie.

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  12. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

W poradniku podane są minimalne ilości roślinek do wysiania i minimalna liczba wypadajek.

Czekam na 1 falowany klucz :(

xBabciaEwa lubi to.
  13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W poradniku podana jest informacja, że ilość roślin znajdująca się w tabelce to minimum potrzebne do ukończenia eventu:
    Minimalna ilość roślin eventowych oraz kamiennych tablic konieczna do skończenia akcji specjalnej (przy założeniu, że w pierwszych 42 wymianach otrzymamy wszystkie losowo występujące klucze potrzebne do realizacji zadań)

xBabciaEwa lubi to.
  14. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Skończyłam. Ponad stan 1 pofalowany, 4 okrągłe i 8 trójkątów. Kosztowało mnie to po 2400 dodatkowo każdej rośliny i 234 dodatkowe tablice Czytając Wasze posty myślę że i tak w moim przypadku losowość była łaskawa. Trzymam kciuki za wszystkich co jeszcze się borykają z tą losowością:)

0olimpia0, rolnik_matik oraz xBabciaEwa lubią to.
  15. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Wieczorowo
    u mnie brak 2 kluczy kółko a już mam 16 trójkątów nadwyżki i co wymieniam to trójkąt:(
    Jutro ruszę ponownie kasztanka ale trzeba było dosiać roślinek
    dobrej nocy.

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  16. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No nie ja nie mogę brakuje mi jednego klucza pofalowanego wrrr a miałam nadzieję że nie będę czekać a ty zonk , a na dodatek brakło mi tablic jestem w szoku... Nic goździki posiane czekam do jutra miłego wieczorku życzę :)

toDzasta, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dobrywieczorek !

Ja już jestem niestety po tym niesamowicie emocjonującym evencie ale dla nadal walczących mam krótkoterminową propozycję:
    Pozostało mi strasznie dużo tych tajemniczych kamiennych tablic do rozdania... KOMU ?
    Poproszę o ptaszki sówkami zwane. <szczery uśmiech pełną gębą>

18. gosiunia007

gosiunia007 Stary wyjadacz

Przyłączam się. Kto ukradł nasze klucze? Może przetopili je coś innego.

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Po zbiorze cebuli i wymienianiu kluczy nie dosc ze zabraklo tablic to rowniez i helikonii :p
    a zostalo mi jej 53 sztuki, ktore juz poszly na pole :p
    no coz, bede musiala troche jutro posiac jej
    echimei mam jeszcze troche, zalezy jak pojdzie wymiana kluczy, nie wiem czy bede musiala dosiewac
    poki co brakuje mi 4 falistych i wszystkich kwadratowych :p
    trójkątnych mam 17, okrągłych 14 :)
    mam nadzieje ze jednak jutro sie uda szybko skonczyc ;)
    poki co helikonia, cebula i imbir na polach do jutra

20. juliuszka

juliuszka Generał forum

A gdyby tak te nieszczęsne klucze zostały uwolnione na targu... (marzenia)
    Oczywiście cena powinna być na wstępie ustawiona na jakieś kilka milionów :.') (albo czas zakończenia eventu przedłużony o pół roku)
    Przynajmniej na zalizanie ran dostaniemy rekompensatę za nadwyżki... (bezsens)

Aha ! Mam jeszcze kilka tablic do oddania i czekam jeszcze tylko 20 minut od teraz ... (1) (2) (3) (START)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.