Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kaylla86-

-kaylla86- Okazjonalny autor

Event jeszcze nieskończony, ale już udany:) Z sadzonek dereń i wampee:)

2. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Przychodzę....ale po co wybrzydzać! Wzięłam dwa okrągłe i trzy trójkątne a oni chcą pofalowane.....musiałabym położyć na ziemi i autem po nich przejechać żeby taki kształt uzyskać

rolnik_matik i xBabciaEwa lubią to.
  3. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Najlepiej:)))))

xBabciaEwa i Wrzosowisko3 lubią to.
  4. smerf41

smerf41 Weteran forum

Chyba pójdę na włam:) łom już czeka gotowy...tylko jeszcze decyzję podejmę, bo to kluczykowanie;)zupełnie zaczyna się nie opłacać....najwyżej BP za kraty mnie wsadzi;)farmiane:)
    Pozdrawiam:)

5. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

z eventu brakuje mi 3 kółek i 3 trójkątów :sleepy: i jednego strusia :cry:

6. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Brakuje mi aż 9 kółek, które uparcie nie chcą się losować :( no i oczywiście zabrakło mi tablic póki co :( i cierpliwości :p i jakoś przestało mi już zależeć na skończeniu tego eventu, mam już drzewka i wszystkie itemy i potrzebuje jeszcze dwa kółka na pnącze, a potem to już mi wszystko jedno.. :p

7. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

To może Ty z tymi okrągłymi kluczami stań pod moimi drzwiami:music: a ja z moimi pofalowanymi pójdę do Ciebie :p

8. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

oddam Ci moje nadprogramowe kółka ( a mam już ich 19-normalnie po losowaniu ręce i nogi mi opadły), jeżeli będzie kolejny event z losowością to się mocno zastanowię czy to w ogóle ruszać (talktothehand)

9. mychad

mychad Okazjonalny autor

Gratki tym którzy skończyli :)
    czekam na kolejną porcję tablic (rano zbiory), może wpadnie oczekiwana fala, pnącze się uruchomi, a z reszty może jeszcze uda się coś wyciągnąć ciekawego

10. 11eveline

11eveline Książę forum

Z Ts-ów dostałam: niesplik,oliwkę i jodłę xxl, niesplik i jarząx xl :(, a ana wyspie moringę karob i kumkwat xxl, tamandarynowiec xl i mangostan. Eventu ukończyć nie mogę, ponieważ trójkąty się na mnie obraziły i nie wypadają. dzisiaj przez cały dzień, ani jednego tylko kólka i pofalowane. Roślin już nie sieję, farma wróciła do normy. Najwyżej eventu nie ukończę;)

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

za godzinkę i 20 minut zbiorę cebulę i zobaczę co dalej... :p póki co tablice mnie wstrzymują żeby wymienic klucze

gretag, xBabciaEwa oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  12. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Puk puk otwórz:)

13. juras

juras Weteran forum

Pod koniec tak się dzieje, że wypada to co wydaje się niepotrzebne, ....ale do czasu. Wypadną w końcu trójkąty a to co wcześniej wydawało się niepotrzebne, pozwoli Ci za jednym zamachem otworzyć inne drzwi.
    Powodzenia.

14. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dwa z tych Twoich kółek to te na które czekam.
    Teraz znów nie wypadło, ale już nie trójkąty nadprogramowe a pofalowane lecą.
    I na co mi one :cry:

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluje tym , którzy ukończyli ewent , a babcia czeka nadal od wczoraj na jeden mały okrągły kluczyk , dacie wiarę , to
    jest nieprawdopodobne, te klucze po nocach będą mi się śniły , posiałam roślinki na noc i nie pozostaje nic tylko czekać ,
    życzyć spokojnej nocy . Dobranoc.:p

16. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Ja dzis od rana czekam na okrągły klucz i dziś sie już nie doczekam (brak tablic):) Powodzenia życzę :)
    Dobranoc:p

aleksandra lubi to.
  17. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

A przepraszam Cię, które drzwi? Będzie jeszcze jedna tura gry, czy coś w tym rodzaju... nie ma tylu drzwi do otworzenia.
    Mnie - trochę inaczej niż 11eveline - wypadają trójkąty i pofalowane a czekam na 2 kółka... trójkątne i pofalowane mam w zapasie (chyba na wypadek, gdyby niektóre "się wygły"), wysiewam kolejne tysiące roślin, czekam na więcej tablic, cierpliwość się kończy. A gdy pomyślę, że dostanę jakieś odpadki TS-owe nadające się tylko do paska... Nooo, czy warto się męczyć dla oliwki XL albo karobu?

18. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie 6 pofalowanych zalega :p chętnie oddam za jednego trójkąta ;)

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Może jutro będzie lepiej , trzymam kciuki , pa .

gretag lubi to.
  20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam tak samo,,dopiero drugiexDxD okrążenie,,od rana czekam na okrągły,,a tu raz za razem trójkątny,,,już 15 ty,,ech,,nie umiem w to grać,,nie umiemxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.