Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Przecież podrzuciłaś bo właśnie zakończyłem losowy event :)

2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kolejny trójkącik przybył :(
    Ach gdzie moje 2 kółeczka :cry:????

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Gdybym ja wszystko wiedziała to bym w totka całą kasę zgarnęła i teraz bym leżała na ciepłym piasku i stare kości grzała a nie po polach farmy latała :)
    ...lepiej Sąsiad kluczy pilnuj bo eventu nie skończysz..a wytrychem się nie da, sprawdzałam :p

4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ło matko i dalej nie mogę trafić falistego klucza, 9 trójkątnych i 9 okrągłych na plusie, a brakuje mi tylko 1 falistego i koniec eventu. No oczywiście roślinek zabrakło, już 3 raz dosiewam, a niby miałam dosyć, oj źle to widzę, dobrze, że jeszcze trochę czasu jest.

5. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

i w kółko kółko >:(:cry:

6. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Skończyłam...
    Na dodatkowe klucze musiałam mieć
    26 kluczy * 185 roślinki (i jednej i drugiej) = 4 810 sztuk! każdej

7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ja gromadzę klucze. Jeszcze nic nie otworzyłam.
    Brakuje mi 1 falisty i 4 trójkątne, ale to wypadajki mnie zatrzymały.

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No świat nie widział takich rzeczy, z farmerskich tajemniczości wyszła tabebuja i dereń:inlove::inlove: chociaż takie wynagrodzenie za nadmiar kluczy :p

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Czytam, czytam i podziwiam Waszą cierpliwośćo_O Co prawda jeszcze nie wiem co mnie czeka, bo event ledwie zadrapałam. Jutro mam urlop + weekend, to sobie podziałam, ale... jeśli będę musiała siać w nieskończoność eventówkę aby zdobyć to, co chcę zdobyć (a chcę zdobyć wszystkie 3 nagrody w ostatniej komnacie, czyli muszę zrobić cały event xD) to coś mnie trafi-.-

Mam wysoki poziom tolerancji na to, co się dzieje na farmie. Nieczęsto się denerwuję poczynaniami twórców, ale wygląda na to, że mamy trzeci event z durną losowością i trzeci, który skrytykuję wszerz i wzdłuż. Pierwszy to któreś tam urodziny Farmeramy i losowe wypadanie itemów na pnącze z pinaty, kolejny to event wędkarski i teraz to...

10. -dzieciatko24-

-dzieciatko24- Czeladnik forum

Witam, co trzeba zrobić żeby tych tablic więcej wypadało? nie mogę robić eventu ze względu na brak tablic:(

gretag i patrycja9922 lubią to.
  11. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A co ty opowiadasz, po polach tylko dlatego latasz, bo pakujesz zdobyte dzindziory z totka pod marchewki, bo w chałupie się nie mieszczą :) widziałem to wiem co piszę :)

Eventu mogę nie skończyć, bo znów dostałem parę okrągłych kluczy z wykopanych dzisiaj motyką z pola tablic, jam żem jest wzorem spokojności, ale już mam dość, blokują mnie tablice by losować klucze, mimo że w sumie miałem ponad 900 sztuk.

Teoretycznie mogę odpalić Kasztana z Cebulą, ale prędzej eventu nie skończę niż to zrobię, nienawidzę pazerności, i tak sobie se myślę, że trza by zmienić poradnik i przy ilościach potrzebnej eventówki i kamiennych tablic, dodać znaki nieskończoności, wieczorem zmieniam farmę do poprzedniego stanu, bo mam dość.

12. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Brakuje mi 8 pofalowanych, resztę mam.
    Czuje niezły nadmiar pozostałych zanim wylosuje "falę", a tablic brak.
    Za to sprzedaję "kupę" za 500 /szt.

13. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam, co trzeba zrobić żeby tych tablic więcej wypadało? nie mogę robić eventu ze względu na brak tablic:(
    siej plony które długo rosną

gretag lubi to.
  14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

a ja czekam na jeden jedyny okrąglutki kluczyk:( rośliny to nie powiem ile nad stan wysiane >:(:cry::cry:, kasztanka nie użyłam i nie użyję, bo nagrody tego nie warte, najwyżej nie skończę i będzie to 1 od niepamiętnych czasów nie skończony event, ale trudno, losowość nie kocha ani mnie, ani tym bardziej mojej farmy :wuerg::wuerg::wuerg: TS żałość, więc nawet mnie nie cieszą jak się pojawiają w nagrodach, bo znów starocie wpadną czyli jakaś grusza, jabłoń albo cuś w tym stylu:oops::sleepy::mad:

event nudno-irytujący, nie wiem co bardziej przeważa szalę

ale itemy i pnącze już pracują, wiec szaleć za kluczem nie będę, ale szkoda,że twórcy wymyślili event, którego zakończenie nie jest zależne od gracza i jeden skończy cały szybciutko, a inny będzie siał na okrągło i mimo zainwestowanego czasu, wysiłku i dopalaczy eventu nie skończy.
    Chociaż w ostatnim dniu powinna być możliwa wymiana nadprogramowych kluczy na brakujące, choćby w proporcji 5:1 (5 nadprogramowych na 1 potrzebny) ale nie za florki, bo to już by było mega nie w porządku :wuerg:

15. -dzieciatko24-

-dzieciatko24- Czeladnik forum

16. niebo016

niebo016 Generał forum

po co jest tabelka z potrzebnymi ilościami????

gretag lubi to.
  17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

żeby było wiadomo ile minimum trzeba wysiać rośliny

ale na tym minimum to chyba nikt się nie załapał

18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dla zmyłki:)
    a poważnie wiesz ile masz miec wszystkiego w minimalnych ilościach, i jak pisze większość graczy minimum nie starcza xDxDxD>:(:cry::cry:

19. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Ja dostałem 12 kółek pod rząd, czekałem na trójkącik :)

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

AnteKako, post z samym cytatem usunęłam.

Bry wszystkim i powodzenia w kluczykach ;)

gadek, eliza9070 oraz gretag lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.