Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Ciekawe która teoria się sprawdzi :)

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Za dobrze byłoby tak jak piszesz... ile to np. SP można byłoby zebrać w ten sposób.

3. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja jestem tym szaleńcemxD:cry:xD
    Nikomu nie przepuszczę,wszędzie zapukam i każdy kto mi otworzy ma coś postawić na odchodnexD

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nareszcie jakaś odmiana , zamiast truchtania , będzie kręcenie , już nie mogę się doczekać , a resztę się zrobi jak zawsze .
    a wszystkie wątpliwości wyjdą jak machina ruszy . Tak was czytam i z podziwu wyjść nie mogę . Ile to emocji przy zwykłym
    sianiu .

5. aneta7105

aneta7105 Czeladnik forum

Z Wielkim Szacunkiem dla Ciebie ale nikt chyba nie bierze pod uwagę jednej rzeczy,że tu nie ma ilości rośliny potrzebnej ani wypadajek bo to są cyfry nie znane.Bo z kluczami mamy LOSOWOŚĆ a co za tym idzie przy pechu trzeba siać roślinę żeby trafić te klucze i tak samo z wypadajkami

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a ja się będę włamywać bez pukania xD sprawdzimy jakie to drzwi zamontowali xD

7. princessca

princessca Okazjonalny autor

w evencie, który "szumnie" jest nazwany eventem bahamaramy, nie ma ani żadnego zwierzaka potrzebnego z bahamaramy ani roślinki ze stodoły a do wygrania banana 0. ogarnęła mnie bahamarama, czyli niebyt

ariadna12 i ross2 lubią to.
  8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ależ bierzemy to pod uwagę..... pisaliśmy o tym we wcześniejszych postach:)
    Ilości roślin i wypadajek jakie pisane były to ilości przy założeniu, że otrzymamy wszystkie klucze w 42-ch wymianach.

9. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

event jak wspomniałam zrobię z nałogu a nie atrakcyjności choć jeśli nie wyrobię sie do niedzieli licząc że co drugi dzień będe zerkać na farme z przyczyn zawodowych to sie nie potne bo nagrody nie sa tego warte

a na moją głupote i użależnienie od robienia eventów nic nie poradze xD
    po niecałych 2 miesiącach czuje sie jak bym wcale nie przestała grać xD

NASTKA.BURAN, cyfrzak oraz Anetta41 lubią to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A więc chyba i jedna i druga jest dobra, bo zostało to sprawdzone na koncie testowym i :
    Można zacząć od drzwi lewych i zrobić 6 zadań "lewe drzwi" , następnie " środkowe drzwi " 1 czy 2 czy 6 zadań i na koniec " prawe drzwi " - też dowolną ilość zadań. Dla Graczy, którzy chcą zrobić wszystkie zadania kolejność jest dowolna i nie ma znaczenia w jakiej kolejności będą otwierać drzwi ale muszą otworzyć je wszystkie, a ci którzy nie planują zrobić wszystkich i otworzyć wszystkich drzwi mogą wybierać drzwi i zadania, które chcą zrobić ( oczywiście te, do których będą mieli dostęp i wymagane towary ). Nie ma też możliwości powtórnego wykonywania zadań. Czyli 6 pokoi x 3 zadania = 18 zadań i koniec eventu.

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2016
  11. AnnDżelina

a widzisz bo to teraz jest ważne jaki trend będzie a nie strategia - czy Ty będziesz truchtać przodem tyłem czy na około czy w koło no ważne jak chodzisz czy biegasz to ja proponuję siedzieć bo tu instrukcji nie ma xD
    to nie zwykłe sianie bo siać można i do góry nogami ale co dalej? xD
    emocje są nie za drzwiami tak naprawdę xD

hm a ciekawe jak z kolejnością jak jedne pominę a potem się zakręcę i zapomnę to czy te pierwsze znów się nie zatrzasną no teorii zanim włączą event powstanie trochę xD

wiem jedno na pewno trzeba siać :)

12. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

wg mnie najpierw trzeba zrobić lewe drzwi a potem środkowe i prawe...przechodzimy znowu do robienia lewych, środkowych i prawych na poziomie drugim(w dowolnej kolejności czyli możemy robić prawe, lewe i następnie środkowe)...liczymy tak do 6 i wracamy na początek zadania w którym zaczynamy od nagród: naklejka, chjm 2szt. i tn30szt. bez przeskakiwań:))))))

spojrzałam na to jeszcze raz i inaczej nie będzie

ariadna12 lubi to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A wytrych masz , czy inny sprzęt . A gdzie mam wystawić moje koniki , świńki i indyki . Może ktoś przygarnie .

14. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

poczekajmy na event od 20 kwietnia:))))))
    "Event z istniejącymi zwierzętami hodowlanymi" - dadzą w misjach kuropatwę, przepiórkę i mrówki

15. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Będzie ja z 6 -stką w totolotkaxD. Masz szczęście, skończysz i to nawet szybko. A jak szczęście Cię omija to kto to wie......

toDzasta, Anetta41 oraz AnnDżelina lubią to.
  16. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to sposób przechodzenia znamy. A jak z tą losowością kluczy ?

Anetta41 i est-orka lubią to.
  17. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Czyli jest tak jak ja pisałam.... kolejność otwierania drzwi dowolna i za każdym okrążeniem otwieramy jedne drzwi, a nie jak pisałaś Ty SMOD:

18. AnnDżelina

zawsze jakąś spinkę we włosach znajdę a nie wspomnę ile mam rzeczy w torebce ze sobą xD

no zwierzęta będą głodować nie ma dla nich miejsca przy takim sianiu - znowu :(
    idziesz po super paszę a zwykłej nawet nie dasz :eek:

nakarm ich na zaś do poniedziałku ;)

ja psa biorę ze sobą xDbędzie szczekał jak ktoś mnie będzie chciał nakryć xD

19. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

witam...i ja się zakręciłam jak szczypiorek na wiosnę czytając poradnik....ale wydedukowałam, że rację ma Es-torka...kluczy potrzeba nam tylko tyle ile wypisali..gdyby było inaczej,to nie podawaliby konkretnej ilosci...myk jest w tym,że moze się zdarzyć ,iż musimy przysiąsc i poczekac na odpowiednie klucze...moze to trwać do końca wysiania odpowiedniej ilości roslinki i potem jak ruszymy z kopyta to ino się kurzyć będzie tak będziemy zasuwać z pokoju do pokoju...to chyba cała filozofia tego "nowego bahamowskiego ewentu"...ale się"cieszę" z tej inności w ewencie...

malras, Anetta41 oraz est-orka lubią to.
  20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Żartujesz prawda ?? :p
    Jako antyfan siania jestem zdecydowanie przeciwny akurat takiej losowości.
    Przykładowo muszę wysiać 3 tysie więcej badyla niż Ty , żeby zgarnąć to samo ??
    Lipa , nie tędy droga.
    Jeszcze z dwa słowa.
    Jak już tu wiele Farmerów pisało event dedykowany Baśce po dłuższym czasie i co ??
    NIC , wielkie 0 /zero/ , nawet zapasów trzciny nie ruszę.
    Przestanę też czytać ZZ-kę , bo wszystko tam miesiąc przed eventem ciekawie i interesująco wygląda , a wychodzi jak zawsze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.