Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adehade

adehade Moguł forum

Gratuluję tym, którzy skończyli. Ja tym razem polegnę. Nie mam czasu, żeby "eventować" :(

-katie1234- lubi to.
  2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

event skończony ze wszystkim na plusie

3. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

A ja na trojkaty, hahaha, oj ... szkoda, ze nie mozna sie wymienic, bo ja z kolei mam 12 nadprogramowych trojkatow, a ciagle 8 kolek mi brakuje i 5 pofalowanych...to sa chyba jakies kpiny, bo jak tak dalej pojdzie, to nie mam szans skonczyc eventu, a kupowac na pewno nie bede...

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

z sadzonek na farmie trafiła mi się tabebuja,której mi brakowało:inlove:
    na wyspie dorosną za 2 godz.
    teraz brakuje mi jeszcze tylko derenia i jarząba domowego...........

5. etanus

etanus Forum Pro

Napisze tak-ewent do bani>:(>:(>:( niby losowość ale kicha do kwadratu! skończyłem ale bez emocji i radości!

6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

tadam [​IMG]

Skończyłam - nadwyżkę wymieniłam i losowych kluczy 17 na plusie

Farmę posprzątam jutro :)

pnącze odpalone do świątyni nie zaglądam i wcale w kółko nie chodziłam tylko na boki xD
    raz na lewo raz na prawo i czasami prosto xD

7. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Gratulacje kochana :) ja wymieniam ale brak czegoś hihihihiihi... może jutro zobaczymy :)

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

na pewno ja dziś cały dzień czekałam na faliste klucze

chyba to marudzenie ciut pomaga ;)

ale mówię Ci najlepiej mieć komplet i zrobić w momencie jakoś tak chyba mniej to umęczy

bynajmniej ja się cieszę że taką formę wybrałam bo znając siebie trafiałoby mnie bardziej gdybym utknęła gdzieś
    nie wiedząc gdzie jestem i ile przede mną

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2016
  9. magda2007

magda2007 Książę forum

Marudzenie nic nie pomaga, znowu dostałam 4 kółka,gdzie moje trójkąty>:(

10. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ale ja w tym evencie taki sam punkt obrałam, brakło mi ciut roślinki ale jutro się wyrówna no mam nadzieję że klucze też wpadną odpowiednie :)

11. magda1512

magda1512 Komisarz forum

A mi się udało i skończyłem o 16.00 i dwa klucze więcej zrobione, chyba miałem szczęście.

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Trzecia pętla, piąty pokój, jutro pewie finał. Nadprogramowych kluczy na razie zero ale w razie kłopotów mam jeszcze parę dni do końca, zdążę ;) Na farmie bajzel jak nieszczęście, jutro wypadałoby posprzątać :p

13. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

a ja nadal nie mogę tego wszystkiego zrozumieć. otwieram jedne drzwi - dwoje następnych też się zmienia. Żadnego porządku nie widzę, i nie wiem w jakim momencie jestem. Pierwszy raz mam taki problem ze zrozumieniem eventowych zasad :cry::cry:

14. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Kiedy wchodzisz przez wybrane drzwi, pozostałe się zmieniają bo to już nie są te same drzwi, tylko drzwi w kolejnym pokoju :)

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Gratki kochani że tak dobrze wam idzie ... przynajmniej możecie już się bawić ,wymieniać skarżyć się na brakujące klucze i
    tą niesprawiedliwą losowość
    ja nawet nie mam jak zacząć wymieniać klucze:(wypadajki jak zawsze zawodzą

zobaczymy do końca troszkę czasu zostało może wypadanie jeszcze te 390 tablic minimum ,ale chyba to już porażka
    braknie wtedy czasu na dosianie jak by co nadprogramowej roślinki

a tak pilnie uczyłam się od was jak i co robić aby duuużo leciało wypadajek
    coś nauka poszła w pole chyba

No bawcie się dalej i trzymam kciuki w losowości kluczy

16. adikamila

adikamila Nadzorca forum

W każdym z sześciu pokoi masz trzy pary drzwi, otwierasz jedne wybrane i przechodzisz do kolejnego pokoju z innymi trzema parami drzwi. Do poprzednich niewybranych mozesz wrócić przy następnym okrążeniu :) Powodzenia :)

-katie1234-, elwira17 oraz eliza9070 lubią to.
  17. kotarynka

kotarynka Młodszy ekspert

o matko! Ale w końcu zajrzę do wszystkich?dzięki kochani, denerwuje mnie ten zamęt :eek:

-katie1234-, elwira17 oraz eliza9070 lubią to.
  18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

A ja dla równowagi powiem inaczej:
    Event, który po raz pierwszy skończyłem w 48-godzin!
    Event, w którym wysiałem dużo za dużo (bo myślałem, że będzie trwał i trwał).
    Event, w którym po raz drugi użyłem uszlachetnionych goździków (bo miałem w zapasie 200SN) - w zasadzie nie wiem po co, bo do końca mnóstwo czasu...
    Event, pierwszy, który prawie cały robiłem kombajnem (zwykle ręcznie) i tak przedobrzyłem, że 12 godzin kombajnu się marnuje.

Dobra, żeby nie było tak słodko (bo się mdło zrobiło) z sadzonek: poziomkowiec XXL, niesplik XXL klon cukrowy XXL, czarna wierzba i jarząb XL oraz kakaowiec XXL, figowiec XXL, palma kokosowa XXL, karob XL i grejpfrut.
    Jedyną niespodzianką jest jarząb, bo nie wiem który to...
    Farma posprzątana.
    Powodzenia wszystkim kluczącym i dobrej nocy.
    I na zakończenie zrobiłem taki obrazek:

Ostatnie edytowanie: 18 kwietnia 2016
  19. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

U mnie, hahahaha...mam juz ich o 14 wiecej, natomiast moje kolka gdzies odjechaly i jak nie wroca, to bedzie klapa ;)

20. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

a ja się zgubiłam xD, miałam puste drzwi po lewej, myślałam że to już koniec tych drzwi, i co? i one się zamknęły i otworzyły inne na oścież xD, horror xD xD xD, zabrakło każdego badyla, i wypadajek a kluczy nadal brak xD, resztki badyla posiałam na pole, na resztę dam goździki i zobaczymy co dalej xD, brakuje jednego itemu do pnącza, reszta hmm, jak się uda to fajnie, jak nie ... nie ma dramatu :D. Dla mnie kosmos, choć muszę przyznać że fajny event, fajniejszy byłby, gdyby zamiast eventówki były różne rośliny z baha, które zalegają w stodołach :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.