Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Czy tu też działa program "5oo+"?!
    Jeszcze chwilę czekam na zbiór "echi", na noc "heli", rano raz "echi" i minimum roślinkowe będzie. Tablic też już prawie 2/3. Jutro przyjdzie czas na kantor wymiany. Zobaczymy jakie klucze wypadną hurtem.
    Spokojnej nocy.

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Niestety nie jest kolorowo z losowością i wątpię czy ktoś będzie miał takiego farta żeby nic nie dosiewać.

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

co do chutneya,to po pierwsze ktoś napracuje się żeby wysiać rośliny,zebrać cukier,a najważniejsze musiał wydać realną kasę żeby kupić nawet w promocji wcale nie tani przepis................
    od czasu do czasu można kogoś poratować chutneyem,ale nie przesadzajmy................
    w temacie:roślinka na noc zasiana,można iść spać................
    dobranoc.............

4. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Moim zdaniem, w ostatnim okrazeniu, w trzecim pokoju, ale pewna tego nie jestem.
    Ide zbierac badylki i spac.
    Dobranoc :)

Liliowafarma, gadek oraz gretag lubią to.
  5. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Przyznaję bez bicia nic nie kumam o co chodzi w tym evencie :p narazie sadzę badyle i coś chyba wrzuciłam bo mam naklejkę xD

asia1106 lubi to.
  6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

nie wiem gdzie jestem ale pnącze już pracuje wiem że nie mam jeszcze wejściówek i sadzonek na wyspę zbrakło mi wypadajek

7. chris975

chris975 Fanatyk forum

Greciu jest sporo czasu także na luzaku zrobisz ;) u mnie trzeba było dorobić 5 kluczy aby komplet był także nie jest tak źle :)

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

To i tak zostałeś łaskawie potraktowany Chris. Moją cierpliwość wystawili na większa próbę, ale przeliczyli się KLIK :p
    Powodzenia dla wszystkich ... czas na odpoczynek:)

9. kuchareczka

kuchareczka Czeladnik forum

Mam pytanko. Czy jak zacznę 2 okrążenie to drzwi które otwarłam w pierwszym okrążeniu są zamknięte? Przykładowo czy mogę wziąć 2x naklejkę??

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Każde drzwi otwierasz tylko raz, nie ma opcji podwójnych nagród

Peonia lubi to.
  11. patrykpyta

patrykpyta Forumowy żółtodziób

macie to samo ze nagrody nie sa zgodne z tabela >:(

12. kuchareczka

kuchareczka Czeladnik forum

Dzięki za info, bo już się bałam że będę rysować kolejną tabelkę z tym co już wzięłam xD

Frytka2012 lubi to.
  13. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Na poważnie za event wezmę się w piątek (chyba). Póki co kluczo-losowość jest łaskawa:

Oby tak dalej...nie chcę siać "nadliczbowej" eventówki.

14. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

Czytam, jak to pokończyliście i z jednej strony Wam gratuluję i się cieszę, a z drugiej ciut zazdroszczę, że już to macie z głowy. No a jeszcze z trzeciej zastanawiam się, co ja bym na farmie robiła, gdybym tak szybko skończyła :)

U mnie event się rozpoczął z lekkim poślizgiem - roślinki poszły na pole, jak wróciłam z pracy. A że dzień jakiś taki ciężki był, to zasnęło mi się jeszcze przed pierwszymi zbiorami... Ba goździki na SP rosły sobie tylko na wodzie i w momencie pierwszego zasiewu roślinki były jeszcze nie gotowe, więc zebrały się też dopiero rano, jak się obudziłam.
    I tak sobie człapię powolutku przez kolejne i kolejne drzwi, roślinki rosną, tablice wypadają, a ja poczułam wiosnę (w końcu) ;)

15. gretag

Czasu dużo dlatego mam znów nie te co trzeba klucze i dosiewam dalej.....:)

Dzień dobry Wszystkim :)

Denerwować się nie warto bo to tylko gra , która ma nam sprawiać radość..:)

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Sąsiadko, zawsze rzutem na taśmę wpadną te które potrzebujeszxDxDxD. Szkoda, że nie ma wymiany na wzór GT ja tobie pofałdowany - Ty mi okrągły i byłoby po sprawie.

Nutka, pies008 oraz gretag lubią to.
  17. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

8 pofalowanych
    6 okrągłych i
    0 trójkątnych....
    nie podoba mi się ta losowość ...

18. gretag

Ciekawe jak na niższych poziomach wypadają klucze..czy tam jest lepiej niż na wyższych...
    Przecież tu chodzi również o wypadajki, na wysokich poziomach nie ma problemu ale na niższych to nie jest ciekawie..chyba,że im wyższy poziom tym trafić prawidłowe klucze trudniej..:)
    Nie denerwuj się Kasiu, w końcu wypadną te co trzeba klucze..

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień:) dobry . Roślinki zebrałam , posiałam , brak trójkątnych kluczy i stoję pod drzwiami , a klucze wpadają , tylko nie te , które
    potrzebuje . Ech pójdę , może kawkę chlapnę z rana .:sleepy:

20. gretag

Kawa tu nie pomoże ..lepiej coś wypić dla spokojności..haha..bo kto wie ile jeszcze trzeba dosiewać roślin...ja już drugi raz dosiewam..i mam 3 pofałdowane i 2 okrągłe zbędne....a trójkątne gdzieś zaginęły w akcji..haha

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.