Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ciemności i innych tam się nie boję , ale ciekawość zwyciężyła , teraz muszę czekać , trudno może do niedzieli się wyrobie .
    A nawet jak nie zrobie wszystkiego to świat się nie zawali . Zebrałam roślinki , klucze odebrałam , poszłam , jakieś sadzonki
    dostałam , a teraz odpoczywam . :(

2. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Smutny dzień, niestety sam w piątek żegnałem znajomą - takie życie choć czasami dla nas smutne.
    Ewent - odkryłem 20 kluczy losowych (10 okrągłych, 7 trójkątnych, 3 fale) drzwi nie otwieram zobaczymy co dalej
    Czekam na tablice

Anetta41, xBabciaEwa oraz eliza9070 lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ale masz super sygne ,tak się zagapiłam na nią ,że zapomniałam co chciałam napisać , na :(pewno czekam na roślinki

Anetta41, AnnDżelina oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  4. etanus

etanus Forum Pro

Wiecie co większego gamonia ode mnie to tylko ze świecą szukać. Latam i latam po tych pokojach, kręce się w kóło i dalej nic nie rozumiem!:cry::cry::cry:Pootwierałem jakieś drzwi tu mnie wróciło, tam wyniosło, tu wypłynąłem no poracha!

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Jaka tam poracha? ;) Latasz w kółko po 6 pokojach, a każdym troje drzwi , po kolei otwierasz, zgarniasz nagrody i do przodu!

6. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Kto pożyczy trójkątnych kluczy??

7. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

Ja mam taki plan, że w pierwszej kolejności wybiorę drzwi z nagrodą na której mi najbardziej zależy, za drugim przejściem też i dopiero za trzecim razem te "najgorsze", tak na wszelki wypadek, gdyby nie udało mi się przejść całości.. więc naklejkę zostawiam na koniec..

Wójt_Jędrek lubi to.
  8. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ile potrzebujesz - mam 7, zapłata w naturze xD oczywiście farmerskiej xD

Wrzosowisko3, Nutka oraz niesamowitusia lubią to.
  9. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a po co chcesz rozumiec?????
    Zdrowszy będziesz bez tego hihihih
    Ja otwieram jak leci i powoli idę do przodu,po co mi jeszcze myśleć przy tym,za stara już jestem na to,wole co innego porobić:p

asia1106 lubi to.
  10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Omijają mnie on szerokim łukiem - niestety.

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

u mnie losowość chyba typowa na tą grę o_O 12 trójkątów 12 kółek 6 pofalowanych oczywiście sieję dalej i dalej stoję pod drzwiami jak wmurowana- jeszcze się trzymam i nie otworzyłam żadnych drzwi

ale jutro to chyba zacznę je wyłamywać bo nie wytrzymam -.-:D

może mi ktoś pogniecie jakieś wytrychy czary mary i będą pofalowane

no wykrakałam sobie chyba sianie do bólu-.- bo od samego początku tak ze 3 razy z rzędu mam okrągłe - to znak że mam w kółko siać chyba

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja skończyłam właśnie otwieranie lewych drzwi. :D teraz już nie wymieniam kwadratów tylko te pozostałe klucze czy co też to jest:p;) coś tam wymieniłam ale nie kumam ile:p Na ten moment 276 wypadajek i brak krótszej roślinki

Wójt_Jędrek i aleksandra lubią to.
  13. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nic nie pojmuję :( mam klucze i nie wiem jak wejść do pokoju do tego zdobyłam naklejkę nic nie robiąc tylko wymieniałam rośliny na klucze :( o co chodzi, jak korzystać z kluczy?:(:(:(:(Pomocy!:(

14. KudaBunda

KudaBunda Zaawansowany

bardzo dziękuję, dostałam 2 chmj, dziękuję z całego serca, dzięki temu udało mi się otworzyć 2 drzwi do świątyni po lewej, za chwilę będą nr 3, a reszta się okaże na dniach, wielkie dzięki! :*

15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jeśli powymieniałaś i masz pasujące klucze, będzie podświetlone "otwórz" na zielono i klikasz i tyle.
    Więcej nie mam weny dzis pisać, nie umiem wyjść z szoku, event stanął w miejscu

Peonia i juliuszka lubią to.
  16. AnnDżelina

Ja zaczęłam od losowych kluczy jak uzbieram pofalowane to odetchnę zostaną mi pewniaki kwadratowe- te zostawiłam na koniec jeszcze nie robiłam

przynajmniej wiem ile czego

boję się utknąć między drzwiami to raz a dwa to ćwiczę cierpliwość :)

ariadna12, Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  17. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Czyli to tylko chodzi o klikanie wymień i nic więcej?

Peonia lubi to.
  18. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

tak. tylko tyle
    haczyk w tym, żeby miec klucze

Peonia lubi to.
  19. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

nigdzie nie chce mi się wchodzić [0 emimaceii,,czy jakoś tak ]4 tys[ihelikacei,,czy jakoś tak,],tablic 289,,mam dołaaa

a miała byc gimnastyka,,nie będzie,,,ech,

20. AnnDżelina

generalnie tak to można uprościć ale tam gdzie miałaś naklejkę wystarczyło tak
    a po prawej stronie klucze wymieniasz tak samo z tą różnicą że tam daje losowo albo kółko albo trójkąt albo pofalowany musisz mieć każdego z nich po 14 sztuk by otworzyć wszystkie drzwi a do tych kluczy jak wiadomo potrzebne obie eventowe rośliny i wypadajki w ilości nie wiadomej tak naprawdę siejesz dotąd aż losowo zdobędziesz odpowiedni klucz

inaczej streścić nie umiem dziś :oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.