Opinie Świątynia drzwi

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Witam,
    Mimo braku czasu jakoś do przodu daję radę...
    Pozdrawiam

adikamila i xBabciaEwa lubią to.
  2. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Babciu a co tam w tym pokoju było ciekawego??? Teraz to ja tuptam za tobą :)

W temacie za 16 min zbiór krótszych badyli... oj ja taka nie cierpliwa jestem a tu tak długo trzeba czekać...

gosiunia007 i xBabciaEwa lubią to.
  3. abask

abask Fanatyk forum

Mam podobnie ;)))

lucek60 i xBabciaEwa lubią to.
  4. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

gratulacje!! nie wiem jak to robiszbo ja gram od 2010r. i mam 90 poziom haha

5. kalina.malina

kalina.malina Stały bywalec

Roślinki się ociągają z rośnięciem :) Event mi się podoba, fajne jest to przechodzenie do następnych pomieszczeń. Na razię robie tyko zadania z kwadratowymi kluczami, stoję na trzecim.

6. malgosia355

To tak jak ja :) haahhhaa gratulacje...

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

dokładnie nie pamiętam , ale sn , sp , kupon na kombajn , snz , coś jeszcze ale nie wiem , tak mnie zaszokowała śmierć Krzysia , że zupełnie nie myślę , przepraszam .:(-.-

Nutka, Wrzosowisko3 oraz eliza9070 lubią to.
  8. malgosia355

A no to fajne nagrody szczególnie kupon :)

Oj nie tylko ciebie mnie też jakoś nie bardzo idzie w to uwierzyć chociaż go nie znałam jest to przykre....

9. xBabciaEwa

Osobiście też nie znałam , ale widywalam na forum , wtedy tylko czytałam , w głowie mi się to nie mieści , moi synowie są w jego
    wieku prawie , jeden starszy , drugi młodszy o rok , jestem w szoku , a w temacie czekam na roślinki , zbiór znaczy się .:(

10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Cicho wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie - jak pisał wieszcz. Troichę poobijany jestem bo nie miałem latarki xDxD. W temacie badyl krótszy będzie gotowy w całości dzisiaj wieczorem. Dłuższy będzie rósł w nocy, a rano powinno być koniec i przynajmniej farma wróci do normalnego wyglądu. Wyspa i las na ewentualne poślizgi wymyślone przez szalonego twórcę. Osobiście go nie znam, ale życzę mu, by jeżeli taki pomysł wpadnie mu do głowy dostawał biegunki xDxD. Może to go zatrzyma by pomysł pozostał w sferze planów.

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no ktoś musi iść za kimś to ja pójdę za wami xD
    ale póki co nadal stoję pod drzwiami.

na razie eventówka rośnie
    wieczorem zrobię jakiś kluczyk i pomyślę czy nadal stać czy utknąć między drzwiami :)

ale tak to przynajmniej widzę ile i jakich wytrychów brak

12. xBabciaEwa

Słusznie , ja się wyrwałam jak nie powiem co i teraz zupełnie nie wiem , co , ile , na stare lata całkiem mi odbija , a roślinka
    rośnie , jeszcze godzinkę ,8)

13. malgosia355

Nie stój tak pod tymi drzwiami dawaj z nami razem potuptamy :) i znowu czekam na te rośliny wrrr

lucek60, AlfaWilk oraz gosiunia007 lubią to.
  14. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

wymieniłam właśnie 4ry klucze i dostałam wszystkie pofalowane:p a tak chciałam trójkątny :cry: dam losowości znowu szanse jak zmądrzejexD

Wrzosowisko3, lucek60 oraz AlfaWilk lubią to.
  15. megaleb

megaleb Aktywny autor

z losowością u mnie podobnie pofalowanych 5 , kółko 1

Wrzosowisko3 lubi to.
  16. 16087676

16087676 Czeladnik forum

witam
    kto pomoże?!?!
    jak wrócić do pierwszego pokoju?
    weszłam do drugiego nie zbierając nagród z pierwszego a teraz nie wiem jak wrocić...

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wrócić tak od razu nie można. Musisz dotrzeć do 6 pokoju, wykonać zadanie i wtedy zostaniesz przeniesiona do pierwszego pokoju.
    Misja ma charakter zamkniętej pętli. Po przejściu wszystkich sześciu pokoi gracz wraca do początku.

Peonia, Frytka2012 oraz gretag lubią to.
  18. 16087676

16087676 Czeladnik forum

ok
    dzięki...!

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam wtorkowo:) Jeszcze ponad 2 godziny do zbioru krótkiej i prawie 5 do zebrania 8 godzinnej- ta tylko na leśnej polanie bo dziś mimo realnych spraw i załatwień mam czas na sianie i zbieranie8) W lesie deszczowym do jutra zostawiam same 20 godzinne drzewa - bez ulepszeń. Poszłam tropem Babci i oddaję na razie same kwadraty:music:Ależ ta eventówka długo rośnie:p Pozdrowienia dla walczących z badylem:) Na ten moment mam 298 tablic ale ileś już wydałam :p Wiem że nic nie wiemxD

Wrzosowisko3, lucek60 oraz sunami_p lubią to.
  20. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Czołem Farmerzy!
    Otwieracie pierwsze drzwi od lewej, czy celujecie w środek i prawą stronę?
    U mnie póki co same trójkąty i nawet się do klamki nie zbliżyłam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.