Świątynia bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika D3jaVu, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielonaprzestrzen

zielonaprzestrzen Stały bywalec

u mnie tez wszystko poblokowane itp... :/ port, swiatynia na szaro, przepadnie mi pd z itemów...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie chcę być niegrzeczna,ale sprawdziłam to na swojej farmie,ponieważ też miałam nieaktywne wszystkie odblokowane wcześniej posągi,na porcie wisiała kłódka,więc zastosowałam czyszczenie,czyli standardowe czynności i co się okazało?Eureka-wszystko działa,screen zrobiony przed chwilą :

To nie pierwszy raz kiedy czyszczenie ciasteczek flashowych rozwiązało problem,dlatego też wybaczcie,ale zawsze pierwszą czynnością jaka będę zalecała w takich przypadkach będzie właśnie czyszczenie cookies,flashowych i pamięci przeglądarki oraz oczywiście odpowiednią wersje wtyczki AFP.

zielonaprzestrzen, nawet kiedy kłódka wisiała na porcie,nie miałam problemu z wejściem na wyspę skarbów.

3. Iwona1974

Iwona1974 Forumowy żółtodziób

U mnie również nie ma roślin z Bahamaramy na targu, oraz mam wszystko zresetowane w świątyni. Dobrze, że chociaż siać można...

4. Megan

Megan Komandor forum

Również nie chcę być niegrzeczna, lecz uważam, że w tym przypadku samo czyszczenie czy przelogowanie się nie pomoże.

Sprawdziłam ponownie, któryś z kolei raz i jeżeli chodzi o świątynie i młyn to nadal nie działa tam nic, jedynie na targu widać wyspowe zwierzaki lecz tylko z hodowli, rośliny i zwykłe zwierzaki sa nadal niewidoczne.

5. SMOD_Atena

Wczorajsze OO:

Witajcie Farmerzy!

Obecnie w grze występują następujące problemy:
    • Jeśli zostanie uruchomiona produkcja 999 sztuk paszy, zostanie wyprodukowane tylko 255, a składniki nie zostają zwrócone.
    • W młynie na Bahamaramie nie jest możliwe rozpoczęcie produkcji (jest on pusty),
    • Na targu niektórzy Gracze nie widzą towarów z Bahamaramy.
    Dział techniczny gry pracuje już nad ich rozwiązaniem.

A co do świątyni,to może jeszcze trzeba zamknąć przeglądarkę,otworzyć ponownie i zalogować się do gry.A być może wtyczka AFP wymaga reinstalacji czy aktualizacji (ja wróciłam kilka dni temu w ramach testu do wersji : 16.0.0.305,działa bez zarzutu).
    Jak coś się dzieje należy próbować wszystkiego,od podstawowych czynności zaczynając a dopiero jak już wszystkie próby zawiodą trzeba myśleć dalej.

6. Malinka18

Malinka18 Forumowy żółtodziób

u mnie również nie ma na baharamie odblokowanych roślin i zagród. czy ktoś może wie kiedy to powróci?

7. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Można chyba temat już zamknąć, bo BŁĄD został NAPRAWIONY. I nic nie trzeba było robić, to był jednak błąd gry, a nie wina ciasteczek czy AFP.

8. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2015
  9. SMOD_Atena

Est-orka dziękuję za podanie linka do OO :)
    A w związku z tym,że tak jak napisano w OO problemy zostały usunięte,temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.