Świątynia bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika D3jaVu, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D3jaVu

D3jaVu Forumowy żółtodziób

Witam,
    po aktualizacji wszystkie zaznaczone posągi zostały zresetowane/wyłączone a znacznik dodawania kolejnej świątyni cofnął się do samego początku tak jakbym zaczynał od nowa. Też tak macie ?

2. Kathea

Kathea Baron forum

U mnie jest ciekawiej, oprócz tego co już jest podane to nie mam w ogóle dostępu do rzemiosła na wyspie, zarówno do posiadanych już zagród, jak i w warsztaciku nie ma możliwości budowy pand czy wielbłądów, na targu też brak. "Najzabawniejsze" jest to, że mam powystawiane oferty na targu właśnie z rzemiosła i nie wiem co z nimi się stało, czy są na targu, czy wróciły do stodoły ....

Poprawka, nie mam dostępu do żadnych zagród i drzew (za wyjątkiem drzew z ts) na wyspie.

Iwona1974 lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

4. JJoanna

JJoanna Książę forum

Mi nie pomogło .....

5. marucha12

marucha12 Forumowy żółtodziób

U mnie jest to samo Bahamarama Świątynia oraz targ z Bahamaramy,nic nie można.Co jest.

Iwona1974 lubi to.
  6. joziopuszek

joziopuszek Czeladnik forum

Co jest od wczoraj nie działa Świątynia i targ z Bahameramy,są tylko owoce z drzew,a gdzie reszta.

Iwona1974 lubi to.
  7. Aż poszłam zobaczyć u siebie ale nic niepokojącego nie widzę, proszę więc dostosować się do rad podanych przez MOD_Salsę :)

Proszę jeszcze ogłoszenie

8. myszulka

myszulka Ambasador forum

u mnie tez swiatynia nie dziala i na targu z Bahamaramy,są tylko owoce , porcie znowu mam klodke.

9. ars4265

ars4265 Czeladnik forum

tez tak mam od wczoraj , a MODy tylko mówią o ciasteczkach , przelogowaniu itp, problem jest większy i dobrze by było by nas informowali na bieżąco co się dzieje i jakie są postępy w naprawianiu tego błedu

10. becia1989

becia1989 Chodząca legenda forum

wygląda na to, że nie jest to problem odosobniony, kłódka na porcie, zresetowane odkryte komnaty w świątyni, w inwentarzu tylko wybrane drzewa, na targu widzę tylko wybrane owoce drzew, żadnego zwierzaka;przeinstalowanie Adobe Flash Playera nie pomaga

11. -isia5070-

-isia5070- Okazjonalny autor

coś sie z tą wyspą dzieje - chciałam posadzić drzewko, ale nie mogę, bo wszystkie oprócz granatowca są w pasku przekreślone
    ciastka wyczyściłam, przelogowałam się, ale to nie pomaga

12. Tak jak pisałam wyżej są błędy i jest na ten temat ...OGŁOSZENIE ...

Nic więcej na ten temat nie mogę wam napisać chociaż bardzo bym chciała, czekamy na dalsze informacje dotyczące obecnego błędu :)

Proszę o cierpliwość mam nadzieję że niebawem wszystko wróci do normy :)

13. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Też nie mam na wyspie nic oprócz drzew z TS, nie działa świątynia (zero złotych posągów) i mam kłódkę na posągu Portu, ale na Wyspę jakimś cudem mogę się dostać. A w podanym przez MOD_Kleopatra linku nie ma nic o występującym błędzie ze Świątynią, a tylko o błędzie z młynem i targiem.
    Po za tym moja Farma zawiesza się każdorazowo, gdy uruchamiam bonus w Ogrodzie ozdobnym z Nocnej mary. Pomaga tylko ponowne zalogowanie się do gry. Czy taki bład został już zgłoszony czy mam pisać do pomocy technicznej. I zaznaczam, że Flash Player oraz sławetne ciasteczka nie mają tu nic do rzeczy, bo to już sprawdziłam.

14. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

Ściągnęłam wczoraj zwierzaki z wyspy dziś chciałam pookładać z powrotem wszystko i nic nie jest dostepne

15. hexa30

hexa30 Zaawansowany

co jest z wyspą bahama zagrody zablokowane

16. .teodora..

.teodora.. Czeladnik forum

wyspa TO wielki zonk!!!!!!!!!!!!!

17. JJoanna

JJoanna Książę forum

U mnie od wczoraj też tak samo , na wyspie światynia zresetowana , młyn nie działa , rośliny z paska poblokowane , mogę tylko użyć :
    Granatowiec , drzewo karambola , Karob , Orzesznica brazylijska , Papugowiec , Pistacja ,Wianowłostka królewska .
    Zwierzęta mam wszystkie poblokowane - i nie mogę ich użyć z mojego paska - a mam ze zwierząt papugi , małpy , słonie , pandy , leniwce , anakonda , i wielbłądy oraz w pasku poblokowane wszyskie fabryki i zagrody pomarańczowe :( >:(
    I coś targiem jest jeszcze nie nie , mam tak parę roślinek tj. 9 opcji roślin z wyspy do wyboru wystawione mam i to wszystko , a miałam chyba ze 25 - 30 , to o czym tu mowa ?>:(

Coś się nam Wyspa Bahamarama psuje :p

Dostosowałam się do powyższych rad co moderatorzy mówili żeby coś z tym zrobić , ALE to nie działa :cry::cry:- tj. wyczyszczenie itp. , czy zastosowanie się do jakiś opcji - więc chyba musi to być grubszy problem bo widzę , że odosobniona w tym problemie nie jestem . 8)

18. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

Witam, przyłączam się do graczy z problemem wyspy, od wczoraj mam to samo - młyn nie działa, posągi w świątyni wyglądają, jakbym żadnego nie wykupiła, zastosowałam się do wszystkich znanych nam wskazówek - bez zmian. Czekamy na wyjaśnienie i naprawę błędów.

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam wszystkich i bardzo proszę o uważne czytanie ogłoszeń.Jeśli chodzi o problemy z młynem,to odpowiednie ogłoszenie zamieściła wyżej MOD_Kleopatra, a jeśli chodzi o nieaktywne posągi,to bardzo proszę o wyczyszczenie ciasteczek flashowych,one są bardzo ważne i czyszczenie podczas różnych aktualizacji,eventów,itd....naprawdę pomaga :>>>KLIK<<<

20. Megan

Megan Komandor forum

Z targiem od wczoraj jest problem, to fakt lecz świątyni nie sprawdzałam i okazuje się, że również nic tam nie działa, świątynia na szaro, w młynie nic nie da się produkować, czyli jest i u mnie podobnie jak piszą o tym poprzednicy.

Przestańcie ciągle pisać o czyszczeniu ciasteczek, bo zaczyna być to denerwujące, co niektórzy traktują nas jak małe dzieci.
    Jeżeli któryś z kolei gracz zgłasza problem z wyspą, to chyba te błędy nie są po stronie gracza.

Dlaczego akurat zaczęło się wszystko sypać po wprowadzeniu nowego młyna i gdy doszedł nowy event, gdyby to były pojedyncze zgłoszenia to rozumiem.
    Ilu jest jeszcze graczy, którzy nie zgłosili takich błędów lub nawet nie zauważyli, gdyż nie zaglądają do świątyni codziennie, ja akurat nie sprawdzam codziennie czy w świątyni jest wszystko w porządku, tak samo z młynem, gdyż miałam zlecona paszę na 24 godz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.