Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

koniec eventu sie juz zbliza i pytanie czy ja zdaze dolaczyc do grona szczesliwcow ktorzy ukonczyli event, brakuje mi jeszcze 18 lasek aby nakarmic misia, brak z powodu wypadajek :cry: pomozecie??

PS gratulije tym którzy ukończyli event i powodzenia dla tych co jeszcze walczą :)

dantic3 lubi to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    jeśli chodzi o prezenty,to u mnie najlepsze wychodzą na wyspie:D
    może przetestujcie farmę................

dantic3 lubi to.
  3. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Firn nakarmiony, event zakończony :)
    Poza gwarantowanymi nagrodami dostałam dodatkowe itemy:amatorka słodyczy x2, owocowy lis - jak ktoś chętny, to zapraszam w g&t
    Na koniec dostałam od Firna kolejną sadzonkę - za 5 h będzie wiadomo, co skrywa w swoim wnętrzu ;) - odkryte: pigwa xxl

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2015
    dantic3 lubi to.
  4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dzień dobry. Przypominam, że prośby o buteleczki z przyprawami należy zamieszczać tutaj >>KLIK<<
    Z tego wątku będą one usuwane
    Powodzenia dla walczących

dantic3 lubi to.
  5. klocrafi

klocrafi Okazjonalny autor

jeszcze walczę do końca brakuje 14 miśków:wuerg:

dantic3 lubi to.
  6. kgospoda

kgospoda Forum Pro

ja też jeszcze walczę i będę walczyć dziś do końca - misia nakarmię w całości, ale dla liska brakuje mi 4 szt. jabłuszek - może z ostatnich zbiorów wypadną brakujące buteleczki :eek: jeśli możecie wspomóc będę wdzięczna ;)
    pingwinka nagrody ma słabiutkie :( (na 90 karmień kilka razy 1 SP, kilka TNZ lub NZ, a poza tym PD, TPD i SG), u lisa też głównie PD i TPD na razie :sleepy: , ale miś u mnie sypie regularnie tajemniczymi sadzonkami i nawet raz było 20 SN... :D
    powodzenia dla wszystkich !!

dantic3 lubi to.
  7. Montania

Montania Czeladnik forum

Ja się zagapiłam i nasiałam tych eventowych roślinek, a teraz brakuje mi tych buteleczek. Miśka skończę, żeby mieć pnącze, ale z tym liskiem to nie wiem...

dantic3 lubi to.
  8. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

Witam. Dla mnie brakuje 12 wypadajek liczyłam że sie uda potych zbiorach ale wyleciały buteleczki zaskakująco skronmie więc juszcze powalcze i nie wiem czy zdążę:wuerg: Mam pytanie jak moge odebrać skrzyni XXL które dostałam w prezencie ponieważ są w inwentarzy i nie wiem jak przerobić je na narzędzia :(

dantic3 lubi to.
  9. wilandra

wilandra Analityk forum

mi brakuje 17 misiów:D chce dojechać do pełnej nagrody

dantic3 lubi to.
  10. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Kliknij na opcję użyj .

Ewencik dawno skończony teraz czekam na sylwestrowy. :)

dantic3 lubi to.
  11. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

a gdzie jest ta opcja? jak wchodze do stodoły i wybieran inne to mam te skrzynki ale nie mam opcji użyj. gdzie musze wejść?

dantic3 lubi to.
  12. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Wejdź do inwentarza, zakładka z kwiatkiem w doniczce, a następnie towar konsumpcyjny, tam masz skrzyneczki a pod nimi napis użyj

Nutka, dantic3 oraz eliza9070 lubią to.
  13. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Ewent skończony, ale nic ciekawego w TSach nie było, same żółtki i bardzo stare drzewa typu grusza, oliwka...>:(
    Może w następnych ewentach....?

dantic3 lubi to.
  14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

coś mnie podkusiło i wystawiłam drzewka

to był błąd duuużżżżyyyyy błąd :sleepy:
    najlepsze to jarząb
    poza tym zero z nowości
    ale za to 6 razy buk XXL :cry:
    i 2 razy buk XL

eliza9070 i dantic3 lubią to.
  15. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Nareszcie skończył się ten rozgardiasz / na mojej farmie/. Cudów nie było, 4 t.stajennych, 7 x Tortuga, 9 x Mekong - nic godnego uwagi.
    Dużo sg, pd i tych innych "prezencików", ale ani jednego dodatkowego itemu. Sama się sobie dziwię, że przy świątecznych zajęciach, udało mi się skończyć to wydarzenie.
    Pozdrawiam Wszystkich ! :) :) :)

eliza9070 i dantic3 lubią to.
  16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

nadprogramowo pingwinek na koniec sie zlitował i zagródkę dal ,ciekawe co będzie

Nutka, eliza9070 oraz dantic3 lubią to.
  17. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

i po raz kolejny nie skończę z powodu niedoboru wpadajek;(( jak możecie pomóżcie

'0

dantic3 lubi to.
  18. milqin

milqin Aktywny autor

Iwent skończony. Fajnie było, chyba pokarmię misiaczki, bo fajnie Bahamę podbijają :D

dantic3 lubi to.
  19. fietole

fietole Koneser forum

A ja zamiast cukrowych lasek zrobiłam jabłka i chyba nie tego ewentu
    a ja nie skończe bo na noc nastawiłam w młynie jabłka zamiast lasek !!!!!

dantic3 lubi to.
  20. 10Rouge

10Rouge Okazjonalny autor

co do diabla? mam do uzycia jeszcze kilka lasek dla misiow a wszedzie nawet po odswiezeniu sa tylko wilki x6 -.-

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.