Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Świąteczny czas dobiegł końca, zatem czas na ogarnięcie świątecznego rozgardiaszu. Nie przeszkadzał mi on wcale w realnym życiu. Po prostu, jak to u mnie na farmie, ogarniał się i ogarnia powoli, z doskoku. Przez święta nie siałam eventówki , bo i tak bym nie zbierała, no i po co mi nadmiar. Zbiór owoców, zwierząt i długorosnących, raz dziennie, dał mi za to potrzebną ilość buteleczek.
    Wczoraj na noc dosiałam na jednym polu anyżek / oczywiście na super polach /, żeby ukręcić do końca potrzebne mi jabłuszka i jak to się stanie zakończę eventowa zabawę .
    Efekt - zdobyte wszystko od misa i liska. Pingwinek zjadł 80 ciasteczek i dbając o jego wagę więcej go nie dokarmiam :D
    Pnącze już działa, obok TPD, PD, SG mam kilka dodatkowych itemów, wpadło trochę SP i SN. Z 5 Tortug na razie wyrosły 2 Amherstie oraz XXL-ki Moringa i Kiwi, ale, że Boreasz był łaskawy, to ostatniego drzewka dołożył jeszcze 2 i teraz tylko czekam co wyrośnie.
    Bardzo fajne prezenty i mechanika. Nie trzeba robić całości , co mi bardzo odpowiadało.

2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Szczęściary że udało Wam się trafić łabędzie gratuluję

dantic3, -katie1234- oraz gertruda1212 lubią to.
  3. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Ostatnio to wypadajki były ze zwierzaków i drzewek;) i SN akurat tam był na nic
    Event kończę coś jeszcze pokarmię ale już koniec kasztanowego
    A wspomniane rybki to jeden z trzech najlepszych eventów roku, pozostałe dwa to nasz narodowy i ten z lampionami

4. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

o matkooo brakuje jeszcze jednej cukrowej laski :( wlasnie oddalam 4 i dostalam lacznie :
    16 000 PD
    20 000 SG szalu nie ma -.-:sleepy:

5. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Moje sadzonki od Firna: morela xxl, grusza xxl, śliwa xxl, pinia xl, rokitnik zwyczajny x2

6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Kiedy mnie się nie udało trafić łabędzi :D.

dantic3, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Nie wiem ja też nie trafiłam ale może kiedyś nam się uda ja co prawda mam obiecane na G&T pytanie kiedy będzie można je wysyłać a w temacie karmię nadal miśka i pingwjna

8. Antenka18

Pewnie nie prędko :) Podejrzewam, że podczas najbliższego G&T odblokują dopiero zimorodki, a co dopiero mówić o łabędziach :). Ale może uda nam się w między czasie upolować samemu z jakiś tsów :).

9. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Koniec
    Czy jest jakiś kod aby teraz zobaczyć co dały zwierzaki?

10. Antenka18

Nie ma. Przecież wyświetlało się na bieżąco co dostajesz od zwierzaków.

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

Koniec xDxDxD

teraz już tylko karmienie nadprogramowych zwierzaków :D

12. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Nie spisywałem na bieżąco, nie zawsze był na czas. Zostało mi jeszcze ponad 4 tys. każdej roślinki, to zwierzaczki jeszcze coś dadzą:)

13. monikak12

monikak12 Czeladnik forum

Uff.. dałam radę i event skończony.:D Sporo zwierzaczki dały: ponad 10 CMJ,4 dodatkowe itemy,3 zagrody... Jak dla mnie super:D:D:D

14. winiulka

winiulka Moguł forum

event zakończony.pnącze odpalone wczoraj
    dzisiaj dodatkowo karmiłam misia i o dziwo dał mi na 8 karmień -2 TS
    chytry był on i pozostałe zwierzaki,bo poza gwarantowanymi nagrodami nie dostałam żadnego TS ani dodatkowych itemów
    ciasteczko nr 27 też otwarte

15. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Event skończony
    A nie czytało się że masz u mnie Łabędzie w prezencie jak będzie można wysyłać

16. Antenka18

Czytałam i napisałam że dziękuje :)

17. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam
    Event zakończony pnącze odpalone
    dodatkowo karmię misia i lisa , nagrody takie sobie
    Po za gwarantowanymi nagrodami dostałam itemy:
    3 x niedzwiedzi apetyt
    1x owocowy lis
    1x zimowi przyjaciele
    brak amotorki słodyczy
    Z TS nie miałam szczęścia do łabędzi a tak liczyłam na nie;)

18. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać przy porannej kawusi
    kręcą się jeszcze ostatnie laski dla misia i koniec. Dostałam ładny prezent w postaci łabądków i drzewko goji XXL, reszta to do paska, ale ogólnie ok. Pozdrawiam

19. ewissko

ewissko Okazjonalny autor

możecie się śmiać ale byłam taka pewna że z ts wypłyną łabądki , że nawet karmę dla nich wyprodukowałam i c o? jajco
    kto chce pancerniki ?
    oddam na g&t tylko proszę się przypomnieć bo pamięć już nie ta
    achaś wilcza jama też jest do wydania

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to i ja pnącze zdobyłam :inlove: Oczywiście karmić zwierzaki będę do końca trwania eventu. Jeszcze 26 godzin. Cieszę się z każdego prezentu, chociaż te najcenniejsze akurat moją farmę omijają. Widać nie byłam zbyt grzeczna ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.