Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

nie poddawaj sie bedzie dobrze dasz rade :)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

siejcie rośliny,które mają największe pd,powinno się udać:)

3. -Kamilek31-

-Kamilek31- Czeladnik forum

Z nocy miałem róże i dużo bonusów więc prawie 300 pd z jednego pola miałem a i tak tylko 10 butelek wypadło to starczy na jedną z przyprawami a na laske nie :( chyba tylko jak mam takiego pecha z wypadajkami ostatniego eventu też nie zrobiłem przez wypadajki

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

chyba przykręcili kurek z wypadajkami,bo moje goździki też zawiodły,wypadło tylko 98 butelek,zwykle wypada ok. 120:(

5. gertruda1212

to nic nie daje -.-

6. -Kamilek31-

No ale 100 butelek a 50 to jest dużo różnica

7. -Kamilek31-

Kiepsko z tym eventem i kiepskie rzeczy od tych zwierząt wypadają

-katie1234-, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  8. gertruda1212

dobra nastepne laski cukrowe poszly do miskow i dostalam :
    kupon na 12 h
    16 000 SG
    4 SP z kuponu jestem bardzo zadowolona :D

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

ewencik skończony
    sieję dalej może jeszcze coś wpadnie z nagród ciekawszych

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pomalutku truchtam do przodu . Jeszcze 19 miśków muszę nakarmić . Nagrody - same drzewka grubaski mi dają, ale nie narzekam, wszystko się przyda. Sieje gożdziki i cebule i jakoś idzie,xD

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Przypominam, że wątek z prośbami o prezenty znajduje się w dziale Giełda >KLIK<. Posty usunęłam.

12. gertruda1212

powodzonka zycze i duuuzo wypadajek :)

13. juras

juras Weteran forum

:p
    Nakarmiłem już 70 pingwinów dodatkowo, ale prezenty z tych najpopularniejszych:p,
    ale Ty nie trać nadziei, jako bardziej Bogu'miła;)

14. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No raczej normalnie. Średnio 260 dziennie, bez udziwnień i dopalaczy, pół farmy w drzewach. Na reszcie ewentówka. Dopiero od wczoraj goździki.
    Nie PD, a czas rośnięcia, chociaż, to może współbieżne. Z tym, że PD można "podbić" jabłecznikiem. Tylko podstawowy czas wzrostu się liczy.

15. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry świąteczne:)
    Odkryłam wszystkie tajemniczości i tylko zostawiam na baha pitombe xxl a na farmie kameleony czerwone, reszta do paska, nic godnego uwagi, kolejne bociany, dziobaki, szopy zwykłe i pomarańczowe, tak samo gęsi w Kolorz pomarańczowym, tak samo z sadzonkami wszystkie starocie z przewagą xl i zwykłych drzewek.

No nic, chociaż mam skończony event to dalej obdarowuję słodkościami i czekam na fajny prezent od liska i misia, może i ja doczekam się drugiego itemu lub jakiegoś cenniejszego prezenciku:):p

16. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

beznadziejne te prezenty :/ Karmię i karmię i lipa... jeszcze 18 niedźwiedzi i 51 pingwinów do końca...

17. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Jeszcze po 20 prezentów dla pingwina oraz lisa i zacznę karmić niedźwiedzia :D Zobaczymy jak będzie :D

18. gertruda1212

dobra dobilam wreszcie do zagadkowych tropikalnych drzew ciekawe co bedzie... za 5 h zobaczymy

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dziękuje bardzo. Pomału do przodu, po swojemu , najważniejsze, że robie całe ewenty. Cebulka dojdzie dopiero wieczorkiem, teraz do syna na kawke. Miłego popołudnia wszystkim życzę.xDxDxD

-katie1234-, dantic3 oraz eliza9070 lubią to.
  20. wlochl

wlochl Naśladowca mistrzów

Ja dopiero odblokowałam miśki ciekawe czy mi sie uda :)

-katie1234- i dantic3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.