Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. molo9

molo9 Czeladnik forum

faktycznie na leśnej polanie jakoś to idzie ,dzieki:D

2. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

na placu boju pozostało tylko miś...mam nadzieję, że z roślinką do jutra rana jakoś wyrobię się i potem już tylko wypadajki

dantic3, -katie1234- oraz gertruda1212 lubią to.
  3. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Ja mam ustawione 2 itemy na pnączu. Może musisz się przelogować, aby działało?

Jeśli masz na myśli pnącze z aktualnego eventu, a nie z kalendarza, to trzeba odkryć pnącze. Jest to ostatni prezent w pasku u miśka.

4. krzysiekk80

krzysiekk80 Naśladowca mistrzów

roślinki koniec a wypadajek jak na lekarstwo

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie trzeci raz zloty banan wypadł :D
    szok :D
    z tsow mialam jakies gołębie, koguty, osły pomaranczowe, 2xkameleony pomaranczowe, mleczarnie zolta... strusie czerwone, zaby, chlew cherwony i nie pamietam co jeszcze-to razem z dzisiejszymi tsami z kalnedarza ;)
    powoluku zbieram wypadajki, dzis posiane roze i imbir ;)

6. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

brakuje jeszcze 572 wypadajki nie wiem czy dam rade ale walcze do samego konca zyczcie mi powodzenia poza tym juz sie kreca ostatnie ciasteczka dla pingwinka z ts - ow : narazie zolwie i krety dalej nie wiem bo jeszcze nie postawilam - miejsca mi brak :D
    posialam roze licze na wypadajki i wszystkim zycze jak najlepszych prezentow od liskow , miskow i pingwinkow i duuuuzo , duuuuzo wypadajek ;)

amcuas, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  7. aneta1304

aneta1304 Okazjonalny autor

miś był dla mnie bardzo hojny i dał mi 3 dodatkowe itemy ze swoją podobizną ,to miła niespodzianka:):):)

8. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

OOO! też bym chciała mieć po 3. :) Albo i więcej.

gertruda1212, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  9. Bartek2424

Bartek2424 Czeladnik forum

Dla mnie event można powiedzieć, że już zaliczony - trafiły się łabądki :D A to czy go skończę całkowicie to już mało ważne;)

10. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Gratulację :D Ej no trzeba skończyć event, nie dać się słabo wypadającym wypadajkom :D

Nutka i gertruda1212 lubią to.
  11. piegu1

piegu1 Stały bywalec

wytam swiatecznie jest jakis kod? roslinki jeszcze do wysiania

-katie1234- i gertruda1212 lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie ponad 300 wypadajek jeszcze, ale mysle ze wypadna;) gozdziki juz na polach, jutro zbiore to cos wyleci ;) na dzien poki co sieje różę a na bahamie imbir

-katie1234-, gertruda1212 oraz amcuas lubią to.
  13. amcuas

amcuas Okazjonalny autor

Pingwinka Patrycja:
    rodzajszt
    PD40
    TPD28
    Sianogrosze40
    Super pasza6
    Super nawóz15
    Super nawóz zosi10
    Turbo nawóz zosi7
    item amatorka3
    zagadkowa zagroda1
    Powiedzmy, że wyszłam na 0 :p

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

są 2 kody:midwinter2015 i HappyHolidays

Merlin, -katie1234- oraz gertruda1212 lubią to.
  15. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,event zakończony całkowicie ,wszystko co uzbieram do poniedziałku to będzie na plus ,jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT i dobrej (owocnej) nocki życzę

16. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

witam wylozylem sobie z misji i kalendarza 13 stajennych i dostalem róz indyki

17. wilandra

wilandra Analityk forum

Dobry wszystkim :)
    z ciekawszych rzeczy mam labędzie, po kilka takich samych itemów i złotego banana :) dalej walcze w eventem ale wypadajki jakoś zwolniły

18. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

witam ponownie teraz przedstawie Wam wyniki moich zagadkowych zagrod
    pomaranczowe :
    zagroda dla strusi
    mleczarnia dla koz
    zagroda dla bobrow
    strzygalnia krolikow
    ...i 2 zagrody dla bocianow najbardziej jestem zadowolona z zolwi i z rokitnika
    teraz krece nastepne 4 laski cukrowe dla miskow zyczcie mi powodzenia :D moze dostane item ;)
    dalam juz miskom zarelko w zamian dostalam lacznie :
    28 000 SG
    12 000 TPD itemu brak

Ostatnie edytowanie: 24 grudnia 2015
    .Robaczek., -katie1234- oraz amcuas lubią to.
  19. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Trafiłam zimorodki, reszta zagród to koguty, krety i jakieś kolorowe. Z drzewek nic ciekawego nie wyrosło.

Skąd jest kod - HappyHolidays ?

-katie1234- i gertruda1212 lubią to.
  20. neta8

neta8 Młodszy ekspert

Z sześciu zagród od pingwinki dostałam 2 x dziobaki pomarańczowe ryby i pszczoły oraz wytwórnie farb no i gołębie. Od liska mam wystawionych 7 sadzonek i jutro zobaczymy co się z nich wykluje. Nie wiem czy uda mi się skończyć event przez wypadajki ale i tak jestem zadowolona, bo dostałam dużo tajemniczości za które nie musiałam wydać żadnego florena. Dla mnie każdy prezent to radocha i tego życzę wszystkim graczom ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.