Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Piękny prezent pod choinkę :)

2. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

buk xxl,klon palmowy xxl,pomarancza xxl i 2 rokitniki z ts
    z kalandarza dostalam :( chyba bylam niegrzeczna ...koguty,wilki,chlew pomaranczowy,kotlarnia zolta i zasrance zeby mi sie nie nudzilo :p

3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

przyjrzyj sie uwaznie bo moze jednak brak jakiegos składnika jest tego powodem ;):music:

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie już święta na farmie. Misiek podarował mi 3 item ; Niedzwiedzi apetyt; a jeszcze nie doszłam do gwarantowanego. Wszystko się przyda. ðo końca zostało 35 miśków do wykarmienia, ale muszą poczekać do wieczora.xD

5. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Dostałem drugi nadplanowy item Lisa.
    Poza tym pare kuponów, banana, Jeszcze 40 lasek dla Misia. Tylko czekam na zbiory , wypadajki brakuje.
    Życzę wszystkim Farmeromaniakom i Ekipie Mega Wesołych Świąt, prezentów ze szczerego serca i spełnienia wszystkich marzeń.

6. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

ja wlasnie dokrecam jeszcze zarelko dla miska :) zobaczymy co dostane ...
    zdrowych wesolych Swiat zycze wszystkim :D
    i dostalam lacznie :
    20 000 PD
    8 000 TPD
    20 SN
    12 000 SG
    ... itemku zadnego szkoda . mam tylko jeden item od liska ale dobre i to :D

Ostatnie edytowanie: 24 grudnia 2015
    dantic3, -katie1234- oraz Renia1920 lubią to.
  7. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Eh, brakło mi butelek, a rządek na pnączu będzie do użycia dopiero po evencie. Chyba będę musiała czekać te 30 min. na róże z super pola.

Mam podwójne dwa pierwsze itemy. Item od miśka mam jeden, ale drugi będzie wydany normalnie po oddaniu prezentów.

Ktoś trafił jakiś item 3 razy?

dantic3, -katie1234- oraz Renia1920 lubią to.
  8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

528 wypadajek mi brakuje do końca zadania. Liska i pingwinka już mam, dostałam jeden item gratis. Jak na tyle "karmień" to mało.
    Oprócz tego 7 kibelków i 7 sadzonek na farmę i jedną wyspową.

9. christoph29

christoph29 Zaawansowany

Na 150 ciasteczek dostałem 1 item (przy 120), na razie ani jednego od lisa czy misia.

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pingwiny i lisy oraz 19 miśków nakarmione:) Na resztę wypadajek brak, ale długie rośliny już posadzone:music:Nagrody fajne ale nie mam chęci na statystyki. :p Real ważniejszy:inlove: Mam sporo cmj drzewka zagrody babeczki i duuużo PD TPD i kasy:D A i 2 itemy extra jak na razie:D Wesołych Świąt Wam życzę:)

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zastanawiam się czy opłaca się karmić pingwinkę do końca, czy zamiast tego postawić na miśka, który w końcu daje najlepsze nagrody, ba! nawet banana mi dał.. Dawniej za 3 ZB bym zabiła :p ale teraz to w sumie po co mi one o_O

12. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Ja siedzę w pracy i klikam powoli. Posadziłam 9 drzewek i 7 zagród plus te z kalendarza. Wieczorem zobaczę jakiej jakości trafiły mi się nagrody.
    Żółwie już mam. Zimorodek chyba się nie trafi .... no może wpadnie z tych zagród z kalendarza. O łabędziu nawet nie myślę ;)

-katie1234-, Nutka oraz {Monia} lubią to.
  13. molo9

molo9 Czeladnik forum

kochani, nie da się jakoś hurtowo nakarmić tych pingwinów przecież u mnie wyskakuje po jednej sztuce,a tu trzeba jeszcze pierogi lepić masakra jakaś

14. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Niestety się nie da. Jak jest jedno zwierzątko, to jeszcze jakoś idzie. Ale jak masz aktywne 3 - to dopiero jest kłopot.

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  15. Yogi212

Yogi212 Aktywny autor

u mnie troche tych zagadkowych drzewek od boreasza wleciało :D
    z ciasteczek to tylko SG i PD ewentualnie 1 SP
    event bardzo przyjemny :D

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Wtedy też dobrze przejść na inną łąkę niż główną, bo tam się pokazuje ich więcej :)

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Mam pytanko czy z ciasteczek na pnącze możecie postawić item prezenty prezenty bo ja nie mogę a odkryłam go.Powinno chyba już być 2 itemy a ja mogę tylko 1 postawić maszynę do prezentów
    roślinka posiana za 7 godz zbiór

18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Może masz na WS albo w Ogrodzie?

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

w inwentarzu go nie mam i nigdzie nie stawialam

20. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum