Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

a ja mam pytanko, do tych, którzy skończyli event
    czy ktoś dostał od Boreasza item jak już miał uruchomione pnącze ?
    bo nakarmiłam już go 40 razy ponad plan i to jest jedyna nagroda, której jeszcze mi nie dał

godia17, gertruda1212 oraz -katie1234- lubią to.
  2. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam!
    To może i ja się pochwalę :) karmię już misia, pingwinka i lisek nakarmieni. Nagrody takie sobie... głównie SG, PD i TPD, trafiłam jeszcze troszkę SP i nawet udało mi się trafić i u pingwinki i u liska dodatkowe itemiki :) heh teraz walczę z misiem, narazie 5 cukrowych laseczek dostał iiiiiii... pochwalę się :D dostałam dodatkowy itemik xD8) hehe :p Na resztę misiek musi poczekać, bo mi się buteleczki skończyły:wuerg::oops:-.- ale... na polach coś tam sobie rośnie, zbiór wieczorem :) więc liczę na duuuuuużą ilość wypadajek xD:p

3. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Normalnie muszę się wziąć za robotę na farmie, bo będzie kiepsko z anyżkiem :D

A tak w ogóle bo jutro może nie być czasu:

Dzwonią dzwonki u sań,
    stół pełen wigilijnych dań,
    pod obrusem sianko leży,
    rodzina na Pasterkę bieży.
    Będą wszyscy kolędować,
    z narodzenia Pana się radować.
    Kolędujmy i my wraz,
    bo radosny nadszedł czas :)

I życzę Wszystkim urodzaju na farmie :D

4. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

tez wam zycze zdrowych wesolych Swiat :D

5. abask

abask Fanatyk forum

Grubas jest jeszcze mniej hojny niż pingwin.
    Na 15 misek z żarełkiem dostałam 1 x 2 babeczki PIE, 1 x 2 szt TNZ reszta PD albo SG :(

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Obojętnie,co Miśki dają-uwielbiam je,świetna grafika xD Szkoda,że po evencie zginą :( Końcówka,tuż-tuż.Wszystkim ukończenia życzę i dużo fajnych fantów :music: No i Wesołych Świąt :inlove:

7. agnieska

agnieska Ekspert forum

najlepszy komentarz : "Niewiarygodne wygrałeś 500 sg"

8. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja dostalam od misia ,,Niedzwiedzi apetyt"

9. agi31

ale już po skończonym evencie czy jak dawałaś mu te przepisowe prezenty ?

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  10. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Pingwinka jak na razie zjadła 60 ciasteczek, 40 czeka w spiżarni (ale to wieczorem, bo muszę wracać do sprzątania), kolejne 40 robi się w młynie:):) Dziś skończę wysiewać anyżek, na noc długorosnące, a jutro ostatni zasiew kardamonu:):D Powodzenia wszystkim i gratulacje dla tych, co już skończyli:):)

11. juliuszka

juliuszka Generał forum

Witaj !
    U mnie po skończonym evencie i uruchomieniu pnącza jako 21 prezent od miśka mam "Niedźwiedzi apetyt"

12. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dzięki! Wyszło i trzyma się "kupy" (nie mylić z farmową). Jest dobrze! [​IMG]
    50 pierwszych zestawów się kręci. Pingwinka nóżkami przebiera, bo jedzonko widzi, ale nie ma jej kto dać. [​IMG]

13. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

To musisz ją nakarmić :). Mi się zaraz ukręci druga porcja 20 jabłek dla liska więc będzie karmionko :D

14. agi31

hejka :)
    to ten mój jakiś chytrus, dostał już 40 porcji więcej i nie chce mi dać itemu :p;)

15. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Dałam liskom już 40 jabłek i na razie nie chcą mnie obdarować dodatkowym itemem :(. Coś czuje, że oprócz tych gwarantowanych to żadnego dodatkowego nie będzie. Ale jest mniejszy chytrus niż pingwinka bo dał mi już 4 zagadkowe drzewka, 1 kuponik na kombajn na 3 godz, 5 babeczek. :)

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Pingwin najedzony do oporu... dostałam w zamian:
    39x 500PD
    41X500TPD
    31x500SG
    3x Zośka
    15x skarpeta
    11x SN
    8x SP
    1x smok
    1x item.
    Jest item jest dobrze. 8)8)

17. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Pingwin najedzony, poza standardowymi 500x, dostałem 4 zagrody "smok".
    Lisek po 20 porcjach jabłek dał item Owocowy Lis , 2 kupony i 2x zagadkowe drzewa i 2 babeczki Pinki.
    Misio również po 20 porcjach żarła - 2 babeczki, 1tropikalne zagadkowe drzewo, reszta standard PD , TPD i SG.
    Ogólnie mizernie ale jeden dodatkowy item jest:):D:inlove:

.Robaczek. i -katie1234- lubią to.
  18. kheme

kheme Analityk forum

Do końca 660 wypadajek i 2298 roślinki 4h, wypadło sporo kuponów, troche doniczek i babeczek, 1x amatorka słodyczy, 2x owocowy lis. Powoli zabieram się za robienie ostatniego boba. Może mi ktoś powiedzieć jak to jest z tymi itemami? W sensie jakie na pnącze, a co jak mam podwójne?

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  19. Menasa

Menasa Forum Pro

Kiedy jest 90% na pd i po 1% na resztę to to nie jest losowość. Nie podoba mi się ten event. :(

A z weselszych wieści, jak o 3 w nocy pójdę spać to będzie dobrze i będzie to znaczyło, że pierogi są gotowe. Wesołych świąt!

20. tyre66

tyre66 Czeladnik forum

dobry wieczór wszystkim właśnie dałem niedźwiadkowi 7 lasek cukrowych i jednym z prezentów były 2 skrzynki z narzędziami XXL sprawdziłem w warsztaciku czy narzędzia mi dopisało ale nie mam ich sprawdziłem zakładkę inne i mam tam 2 skrzynki xxl ich równowartość to 100000 SG i co ja mam teraz zrobić? ktoś ma tak samo jak ja?

-katie1234- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.