Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie smutaj , ja też nie mam i wszystkie ewenty kończe, Może wolniej , ale daje rade. Za 3 godz kawa mi dojrzeje na wyspie i nakarmie liski, bo już rozrabiają.:music:

2. guliwerr

guliwerr Stały bywalec

Się miło witam i Świątecznie, ale te wypadajki? ech trzeba je ciułać rośliny są a tego ustroństwa jeszcze duuużo trzeba

3. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

za 3 minuty zbiory jeja zeby tylko wypadlo duzo wypadajek :p
    guliwerr witam milutko :D

-katie1234-, guliwerr oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

pingwinek mnie nie lubi nic ciekawego nie dał oprócz 2 itemków takich samych amatorka słodyczy .Oj chyba gdzieś się dowiedział że lubię słodycze.

5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A ci się poszczęściło z tymi itemami od pingwinki :)

6. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

roślinka nasiana ponad norme, tylko wypadajek brakuje - jak zwykle

za 2 godziny zbiór jeszcze nadprogramowego kardamonu i chyba posieje cebulke na super polach żeby nadgonić trochę tych buteleczek, bbo pewnie jutro i przez świeta czasu na to nie będzie

a evencik fajny dużo nagród można zdobyc, ja na razie walcze z pingwinkiem - mam połowe - i z liskiem - tu 40 jabłek poszło - ale i tak dosyć się nazbierało fajnych rzeczy
    czekam na Boreasza, wtedy pewnie jeszcze lepsze nagrody dostanę

powodzenia tym co walczą jeszcze i gratulacje tym co już skończyli

7. Nutka

Nutka Komandor forum

Nie, to jakiś błąd :eek:. Tylko 1 extra :). Zaraz poprawię , dzięki :).

8. Antenka18

Jeden też dobrze, mnie pingwinka nie obdarowała żadnym :) ale zaraz ukręci mi się pierwsze 20 jabłuszek dla liska mam nadzieje że on będzie hojniejszy :)

9. gertruda1212

no malo wypadajek bylo :(

-katie1234- lubi to.
  10. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Ja jak na razie nakarmiłam 105 razy pinkwinkę więc z ogólnym zestawieniem wstrzymam się do końca... ale udało mi się trafić dodatkowy item ... jak ja się cieszę :inlove::inlove:xDxD

11. gertruda1212

gratuluje ja tez mam item :D

xBabciaEwa, .Robaczek. oraz -katie1234- lubią to.
  12. tak3

tak3 Stary wyjadacz

pingwinek cały nakarmiony, lisek jeszcze kilka wypadajek i tez bd nakarmiony cały

13. gertruda1212

tak3 witam milo :D

-katie1234- lubi to.
  14. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Jak wy to robicie, że już tyle nakarmiliście :cry:Mi na razie wypadajek brakuje, a ciasteczek 50 ukręconych...

15. Antenka18

Ale do ciasteczek przecież nie potrzebne ci wypadajki :)

16. -katie1234-

No wiem :) Wypadajek brakuje do wykręcenia wszystkich przypraw, bo kiepsko lecą :(

guliwerr i xBabciaEwa lubią to.
  17. Antenka18

Mi też jeszcze brakuje dużo :) Na razie w młynie kręcą się wszystkie jabłuszka dla liska, ale dla misia mam narazie 154 buteleczki

-katie1234- lubi to.
  18. -katie1234-

U Mnie ciasteczka lecą teraz w młynie... Ewentualnie na święta goździki do wypadajek posieję :D

gertruda1212 lubi to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event skończyłam , najlepsze co dostałam to kupony ogółem 5 ale 3 po 3 godz :D..1 item podwójny i 1 item na 4 pola :) reszta PD , SG mało TPD ..bardzo dużo babeczek ( szkoda ze wirtualne :D)..reszta parę skarpet ..trochę mi się przesiało to chyba dokarmię misie tylko jak zdobędę wypadajki - mam czas ..:)aha z gwarantowanych sadzonek i stajennych - szkoda pisania :( ..pistacja , granaty , jodły :(
    Powodzenia wszystkim i Wesołych Świąt :)

20. Antenka18

Ja już ciasteczka skończyłam, dzisiaj skończę karmić lisa, na noc już sieję goździki jutro w ciągu dnia też goździki tak żeby zbierać rano i wieczorem :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.