Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no kochana Beatko dziś naprawdę jest twój dzień :D:D:Dza 1h zbiór anyżku :)

2. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Własnie Pingwinka dała mi drugi item "amatorka słodyczy" xDxDxDxD

Danus dawno takiego szczęścia nie miałam. Może jednak pojdę totka wysłac? haha

3. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Leć :) Gratki :) Może i ja dzisiaj coś pokarmie :)

4. wilandra

wilandra Analityk forum

Nie ogarniam eventu :D wiem co mam robić ale rozpakowywanie prezentów jest nie do ogarnięcia :D

5. dantic3

brawo ,brawo :D:D:Dkarm dalej :D:Danyżek jeszcze 30 min ;)a w totku życzę wysokiej wygranej :D:D

xBabciaEwa lubi to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

pingwin stale daje pd .sianogrosze ,skarpetę i na pocieszenie item amatorkę slodyczy

7. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Dzięki Esterko,ja niestety nie dostaję od bp żadnych powiadomień,nie wiem chyba jestem graczem gorszego sortu.a w temacie,jak zwykle blokują wypadajki.

8. bealara

Bogusiu mi tez SG zapodają i SN i SP i punkty. Wszystko cieszy. Karm dużo to na pewno cos Ci wpadnie. Ja juz Boreasza odblokowałam i tez go karmię go, ale na razie daje tylko SP, SN, SG i punkty.
    Wreszcie zapasy pokończa mi się to za robotę sie wezmę, bo tak mnie wciągnęło to karmienie ze robota lezy hahha xDxDxD

eliza9070, Nutka oraz dantic3 lubią to.
  9. dantic3

robota nie zając nie ucieknie :D:D siej i karm buteleczek 348 :)

eliza9070, xBabciaEwa oraz bealara lubią to.
  10. bealara

Posiałam, więc teraz trochę spokoju ;), jedzonko produkuje się dla tych żarłocznych darczyńców :D:D A ja zaszaleje w chacie hehe

ps. Dodam tylko, ze z karmienia Firna teraz dostałam kolejny kupon na 3 h :D

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
    Nutka, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej, a babcia też nakarmiła pingwinki i......naklejka jest, a reszta same pd, sianogrosze , troche punktów na wyspe , 2x po 1 sp.
    Wszysto się przyda , ciacha się kręcą i będę dalej karmić pingwinki.xD

12. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

bealara grateczki:D
    koniecznie goń puścić totka:D
    za 1.5 godz. kolejne 24 pingwinki dostaną amu:D

xBabciaEwa, bealara oraz dantic3 lubią to.
  13. Antenka18

Ubierałam choinkę ale już wróciłam :). Za 2:26 urośnie ostatni anyż i powoli zacznę kręcić ciastka dla pingwinka chociaż jeszcze nie wysiałam w całości kardamonu, ale tak wam poza zazdrościłam nagród że muszę i ja trochę pokarmić :)

14. etanus

etanus Forum Pro

Mógłby ktoś pomóc ? dlaczego nie mogę wyprodukować kandyzowanego jabłka mimo odblokowania Firna? mam ok 800 butelek z przyprawami. Są 2 rodzaje tych butelek?

dantic3 i eliza9070 lubią to.
  15. Antenka18

Musisz w młynie wpierw wyprodukować świąteczny zestaw przypraw, a dopiero z nich kandyzowane jabłka :)

16. bealara

Musisz najpierw wyprodukować "świateczny zestaw" ( ta brązową buteleczkę ) :)

17. etanus

etanus Forum Pro

Dziękuje bardzo:inlove:

18. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ja dostałam :p. Mam item gwarantowany i losowy.
    Za to zagrody ani jednej, ani jedniutkiej (losowej znaczy). Ale nie ma co płakać i tak pewnie nic ciekawego by się z niej nie wykluło.

Pingwinki już nakarmione wszystkie - całe 150 sztuk. I już się nie pojawiają.
    Czy aby na pewno po ukończeniu całego eventu, będzie można karmić zwierzaki dalej?
    Bo nasiałam roślin jak głupia, a tu sie okaże, że nie bedzie kogo karmić. o_O

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
    dantic3 lubi to.
  19. Nutka

Nutka Komandor forum

Też mam już 2 amatorki słodyczy xD, a tak to to co zazwyczaj czyli TPD, PD, SP, SN. Zastanowiło mnie to co podkreśliłam w Twojej wypowiedzi :eek:. Czy rzeczywiście po nakarmieniu wszystkich zwierząt w pasku już się nie pokazują i nie dają nagród? Bo chciałam nasiać na zapas roślin, a tak to nie ma sensu :p. Czy mógłby ktoś kto skończył powiedzieć jak to jest? :music:

xBabciaEwa i dantic3 lubią to.
  20. Antenka18

Żeby móc karmić dalej zwierzątka musisz wpierw ukończyć podstawę czyli nakarmić do końca lisa i misia :) Co prawda ewentu jeszcze nie skończyłam więc może nie powinnam się odzywać :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.