Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Czekam na zbiór anyżku, zostanie mi ostatnie pół zasiewu, na reszcie pól posiałam kardamon :). Buteleczek na chwile obecną: 400 :)

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Mój osobisty "miszcz" mocno mnie zmobilizował :)
    Ogłaszam koniec eventu, można świętować :)

Powodzenia wszystkim życzę :)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A babcia czeka na zbiór kardamonu , anyżek wysiany, jeszcze 2 godz. i zaczne karmić zwierzaki, bo mi pouciekają z farmy.xD

4. Kasialka

Kasialka Generał forum

draculik, gratuluję :) Jak burza poszłaś :)

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kasiu bardzo dziękuję :)
    Sama wiesz święta tuż, tuż to nie ma czasu na siedzenie przed komputerem :)
    Trzymam kciuki za szybkie ukończenie eventu przez Ciebie i innych farmerów :)
    Pozdrawiam :)

6. allasad

allasad Forum Pro

Tez bym ta chciala juz swieta a draculik .

draculik34, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. Antenka18

A ja coś sobie źle wyliczyłam bo po zbiorze anyżu który teraz posiałam zabraknie mi ok 540 sztuk :(. I jak ja to liczyłam ktoś mi to powie?? A myślałam że posiałam ostatni raz :(

8. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Czy temu pingwinowi to ciastko to można dać tylko określoną ilość razy? :oops:

9. Antenka18

Wpierw dajesz mu 150 sztuk, a potem jak skończysz lisa i misia to możesz karmić wszystkie dalej :)

10. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Dziękuje! :)

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Jejku,niektórzy już skończyli:)
    Brawo:)
    A ja pierwszy raz mam chyba jak dla mnie to i tak dużo wypadajek jest dopiero 1h po dobie eventu a wypadajek mam 312:)
    Nie jest źle:)

Sieję dalej roślinki,potem dozbieram wypadajek:) Zacznę wtedy karmić zwierzaki:)

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
  12. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Pora na pierwsze podsumowania. Pingwinki wszystkie wykarmione. W sumie (poza gwarantowanymi) dały mi:

PD 50039
    TPD 50032
    SG 50038
    skarpeta9
    SNZ7
    SP9
    SN14
    "smok"2

13. Antenka18

Całkiem ładnie :) Tylko item cię ominął :)

14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

no ładnie, tempo zabójcze jak dla mnie

gratuluję!!!

15. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Następne 7 ciastek: 2x 500PD , 2x 500TPD , 2x TNZosi , 1x 500sg. I butelki dobiły do 295 po zbiorze anyżku. Itemu brak:sleepy:

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Oj tam zabójcze zaraz. To miszcze są - babcia gratuluje, a my szaraczki kicamy pomału, ale do przodu. Jeszcze 1 godz z kawałeczkiem i jak rusze to ..........zwierzątka nie będą głodne, bo coś z byka patrzą.......:oops:

17. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

koniecznie Beatko napisz co ci wyszło :D życzę ci łabądka
    a w temacie buteleczek mam 302 :)

18. Nutka

Nutka Komandor forum

Nie wytrzymałam i ciasteczka się kręcą w młynie xD. W końcu idą Święta, to co sobie będę żałować :p. W związku z tym, trzeba będzie pewnie poćwiczyć trochę matematykę ;).

19. bealara

bealara Mieszkaniec forum

A ja odkurzyłam własnie komputer i chodzi jak ta lala :):D:D Klawiaturka i myszka - wszystko na błysk na swięta więc można siac i siać :)
    A propos eventu - właśnie mi z tajemniczej zagrody myszy wyszły, wiec szybko do paska je schowałam żeby mi plonów nie podjadały :D, a z drugiej zagrody wyszły czerwone strusie - te nakarmiłam bo mile widziany inwentarz na swięta ;):D

Już muszę produkowac prezenty dla Firna, bo razem z Patrycją buszują mi po farmie.
    Suuper ten evencik :D:D:D

20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Ciasteczek trzeba wyprodukować 150 sztuk,tzn.,że tyle prezentów odbiorę od zwierzaka??

Peonia, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.