Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zgodnie z tabelką,ciastek czekoladowych,potrzeba 150.

amcuas i dantic3 lubią to.
  2. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

I co ty teraz będziesz robił na farmie"biedaczku",nudy nudy.Ana poważnie gratuluje.

3. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

acha...oby tylko wysiać roślinki do czwartku...póxniej pierwszy dzień i drugi świąt to codziennie odwiedziny więc pasowało by jak nic goździki sadzić dla wypadajek.

eliza9070, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam wszystkich xD Anyżek i kardamon zasiane ostatni raz . Za 5 godz. zbiór i babcia będzie kręcić ciacha, Gratuluje tym, którzy skończyli, dużo wypadajek reszcie , a wszystkim miłego dnia życzęxD

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję za oświecenie ;) To powalczę :music:niezbędne minimum to skończyć event o ile wypadajki pozwolą:p a co dalej czas pokaże.8) powodzenia w evencie raz jeszcze:)

PS. z moich obliczeń wynika że po dzisiejszym popołudniowym zbiorze kardamonu będzie potrzebny jeden rozsiew każdej z roślinek na całej farmie - a to już nawet z niezłym naddatkiem Jak nie padnę to dam radę do dziś w nocy, a jak nie to jutro na bank:) Stan wypadajek na teraz 257. Mało ale od jutra długo rosnące planuję od wieczora, więc chyba najgorzej nie będzie.;)

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
    Anneloes, dantic3 oraz *galinka* lubią to.
  6. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

witaski sąsiadeczko :D co tak pędzisz jak szalona :D już nakarmiłaś ? :D u mnie roślinka sobie rośnie

bealara i .Robaczek. lubią to.
  7. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Hej, u mnie na razie 217 buteleczek, obecnie rośnie kardamon, mam nadzieję, że do czwartku wysieję całość roślinek:):) Na wieczór planuje zacząć prace w młynie:D

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

A mi jeden pingwinek dał 1 SP :) Na razie nakarmiłam 15 sztuk. Dłuuuuuuuży się, a jeszcze nawet doba nie minęła...
    Marudzenie mam we krwi :p

amcuas, dantic3, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Witam, skończyłam z anyżkiem, myślę, że jutro rano skończę z kardamonem i wystawię superpola cebulowe na święta, upss przepraszam na wypadajki ;). Ostatnio świat realny wygrywa z wirtualnym, bo:
    "Krok po kroku, krok po kroczku,
    Najpiękniejsze w całym roczku,
    Idą święta, idą święta" .....

10. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Lisek właśnie sypnął mi eksta drzewkiem Mekong - to już trzeci dodatkowy prezent dzisiaj, poza tymi gwarantowanymi. Jupi :D

11. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Witam, na razie na 60 ciastek dostałem 18 x 500 sg, 16 x 500 PD, 17x 500 PD Baha, 2 x 1 SN Zosi, 2 x 1 SP, 2 x TN Zosi, 1 x 2 SN , 2 x Zagadkowa zagroda "Smok" , plus nagrody gwarantowane tj. naklejka i item.
    Ale z wypadajkami kiepsko, tylko 268 :cry:, chyba będę musiał prosić o prezenty...:sleepy:

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2015
  12. bealara

bealara Mieszkaniec forum

:D:D:D:DDanusiu moja kochana, bo ja tradycyjnie muszę Ciebie gonić ;);)
    A w temacie - zagródki niespodzianki wystawiłam, bo przecież wiesz ze ja niecierpliwa jestem haha No nie wytrzymałabym jakby miały w pasku czekac :D:D Jeszcze 2 godzinki marzeń o łabędziątkach hhahaha ;):D:D
    Daje te prezenciki Patrycji na bieżąco żeby nie siedziec potem i klikac hurtem. Tak ciekawiej moim zdaniem :p

13. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

witajcie u mnie to anyż rośnie na zapas będę siała i karmiła zwierzaki zdobyłam trzy itemt owocowy lis i inne takie ale lubię takie ivenciki jak ten więc robię do upadłego ile dam radę

14. 11eveline

11eveline Książę forum

Tez trafiłam dwie zagadkowe zagrody, ale na razie ich nie stawiam. Z zagrody SMOK można trafić wszystko co mam. Jedyne co ucieszyłoby mnie to jakaś różowa (nie mam żadnej). Niestety łabędzi nie ma w tych zagrodach. Roślinki rosną, wypadajek na stanie 879 sztuk. jak dobrze pójdzie to dzisiaj skończę sianie eventowych. :)

15. Anneloes

Anneloes Koneser forum

I kolejna zagroda SMOK. Jak tu nie kochać tego eventu? xD

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Bez względu na wszystko tak możesz przecież zrobić. Resztę eventówki możesz wysiać w "trzeci" dzień świąt. O ile będziesz miała czas.
    Wszystko rośnie, włącznie z plackami. [​IMG]
    Na razie stan taki [​IMG] . Jeszcze nic nie umielone i nie nakarmione...

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    dziś nakarmiłam 30 pingwinków i dostałam:
    SN ZOSI - 2
    SP - 2
    SN -10
    sg - 3500
    PD - 2000
    TPD -5000
    no najważniejsze mam naklejkę:D

18. amber♥

amber♥ Komandor forum

Miałam eventu nie robić , ale nałóg dał o sobie znać..:D ..od pingwinki na 30 prezentów dostaję tylko PD, SG i chyba ze 2 razy TPD ..ale u mnie to norma ..:) zasadniczo wysieję tyle ile trzeba i nic poza tym ..niech łażą te "stworki" głodne po farmie :p ..farmę zamknę i tylko rano po prezent przyjdę ..;)xDPowodzenia i Wesołych Świąt życzę ..:)

19. Nika7878

Nika7878 Mistrz forum

szkoda że tych pingwinów nie można wyłączyć bo tylko przeszkadzają

dantic3 i hlnrys lubią to.
  20. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

mam tak samo, event niby fajny ale taki dla mnie troche oisiada za slabe nagrody nakarmilem 40 pingwinek i mam 1 zagrode a 20 lisów przynioslo skrzynke xxl (oczywiscie to wdlg mnie najlepsze nagrody)
    naszczescie zdobylem na kole górnika i wyszedlem na zero po tych ostatnich miksach

.Robaczek. i dantic3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.