Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Korci mnie żeby ukręcić chociaż jedno ciasteczko dla pingwinki, ale obiecałam sobie, że wpierw w całości wysieje roślinkę :D

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Mam tak samo. Ostatni raz posiałam anyżek na wszystkich polach , teraz 3 godz. czekania. Nie ma wyjścia, poczekam. Ech ....:(

3. Antenka18

Mi z moich wyliczeń wychodzi że będę musiała do środy czekać mniej więcej nim wysieje obie roślinki :(, a tu tak kroci żeby nakarmić i zobaczyć co dostanę :D

4. xBabciaEwa

Dasz rade poczekać , ja też poczekam , bo jak nie my to kto ? A roślinka rośnie , jakby co ewentowa - anyżek .:(

5. Antenka18

No właśnie coś z tym czekaniem to u mnie ciężko :D. Nudno tak, roślinka rośnie nie ma co robić :D. A pingwinki łażą mi po farmie głodne :D

6. xBabciaEwa

Nic im nie będzie , a mój Tata mówił , jak ci się nudzi , to się rozbierz i ciuchów popilnuj. A roślinka rośnie, ewentowa- anyżek.>:(xD

7. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

z pól, drzewek i zagród będą nam wypadać świąteczny zestaw przypraw i butelki z zestawem? bo mi wypada tylko butelka a do wyprodukowania jabłka potrzebuję świąteczny zestaw przypraw.

dantic3, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  8. Antenka18

Świąteczny zestaw przypraw produkujesz w młynie :)

9. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

A ja nie zamierzam czekać :p zamierzam na bieżąco siać, kręcić i karmić tak dużo, jak tylko zdołam wyprodukować do końca eventu :D

10. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Ja chyba też będę karmić do oporu. Ostatnio zapisałam, co dostawałam i jak tak poskładałam w całość, to się okazało, że nagrody całkiem niezłe były. Zobaczymy, jak to będzie.

11. Antenka18

Właśnie zrobiłam sobie w excelu tabelkę żeby sobie zapisać co dostałam od każdego nakarmionego zwierzątka, żeby potem zrobić podsumowanie tych nagród losowych :)

12. amcuas

amcuas Okazjonalny autor

Aż mnie zachęciłyście, u mnie na szczęście babcia i mama pichcą, więc mnie świąteczny szał ominie, z wyjątkiem czwartku oczywiście, jeśli wyrobię z wypadajkami chyba też sobie porobię naprzód :D Dodatkowe PD zawsze się przydadzą.

Świetny pomysł, chyba zgapię :p

13. Antenka18

Proszę bardzo, chętnie zobaczę więcej podsumowań, niby tu po jednej sztuce, ale jak to się zsumuje to się może okazać całkiem fajne podsumowanie :)

Nie jest to może rewelacyjna tabelka, ale jak ktoś chciałby skorzystać to proszę:
    http://przeklej.org/file/vNeMp8/nagrody.z.ewentu.xlsx

14. Elaxi

Elaxi Czeladnik forum

Witam Wszystkich,
    Jestem na forum nowa, zawsze namiętnie czytam komentarze innych ale sama nie miałam odwagi coś napisaćxD
    Ale wracając do tematu eventu, czy mam jakąś pomroczność czy jest raczej błąd w poradniku - 1200 szt. buteleczek wpadajek do uzbierania??? o_O Z takimi ilościami to marnie widzę ukończenie tego eventu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

Nie jest źle.

Na razie:

Za "ciut" ponad 3 godziny dojdzie anyżek na 954 małych poletkach i znowu kardamon pójdzie w ruch...
    Chyba dam radę przed skończyć świętami (?)

16. alexander56

alexander56 Generał forum

No cóz widzisz dobrze , taka ilosc wypadajek nie jest niczym nowym ;):p

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  17. Elaxi

Elaxi Czeladnik forum

To proszę podpowiedzcie jak uzbierać taką ilość :pxD Pomimo siania długo rosnących na noc to mi się nigdy nie udaje uzbierać aż tylu:p
    Stan wpadajek buteleczek - 95 szt.

dantic3, -katie1234- oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

szkoda że z rośliny anyżek tak kiepsko lecą wypadajki. U mnie jak narazie szału nie ma. Na razie sieje roślinki później jak uzbieram to będę siać długo rosnące akurat na czas świąt :)

19. godia17

godia17 Fanatyk forum

Ładnie :) Chyba do świąt skończysz;)

U mnie na tą chwilę tak...tylko,że ja ciasteczek jeszcze nie mam :(

20. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Pingwinka Patrycja zjadła 15 ciasteczek w zamian podarowała mi 7x500 PD na farmę i 3x500 na bahamę, 4x500 SG, 1xSN. Najważniejsze naklejka moja :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.