Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

122 wypadajki z całej farmy.

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To mnie pocieszylaś, bo myślalam, że po 50 -tce skleroza dopada. Roślinki zaraz zbiore , zasieje, ech..... i znowu nuda.:cry:

3. nnalepkaa08

nnalepkaa08 Czeladnik forum

jejciu a gdzie promocyjny kombajn wszystkie zapasy zuzyte

4. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Książkę ciekawą poczytaj :D No z ta sklerozą to ciężko jest :D Ja czekam aż Bahama urośnie i dalej siejemy :D

Dzięki bardzo następnym razem mądrzejsza będę :D Jak znów nie zapomnę :)

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

już zostało to poprawione, przepraszam za niedopatrzenie

guliwerr, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ale o wyłączniku chyba zapomnieli, bo coś nie widzę. Będą zwierzątka przeszkadzać przy zbiorach.

dantic3 i -katie1234- lubią to.
  7. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Pomóżcie:)

Kliknęłam na planszę eventową a tam wszystko zablokowane, jak to tam oddawać?
    Jak już będę miała coś gotowe,to się odblokuje.
    Wykonam zadanie z pingwinem, potem jeszcze ileś tam sztuk w młynie mam wyprodukować i karmić?
    W jakich to ilościach??
    I jak długo mogę karmić te zwierzaki,jak już nakarmię wszystkie,to dalej można prezenty dostawać.?

8. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Na planszy nic nie oddajemy :) paski postępu się ruszają przy kamieniu ludków pojawiających się na łąkach :)

9. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Nie oddajesz na planszy tylko karmisz zwierzaki na polu, a pasek na planszy rośnie :). Jak nakarmisz wszystkie zwierzaki w części podstawowej to potem możesz karmić dalej dla dodatkowych nagród :)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Po konsultacji z BA przyznaję pkt za złamanie Regulaminu oraz OWH. Proszę np. zwrócić uwagę na pkt 6.1:

"
    6. Zasady korzystania z konta

6.1 Dane i bezpieczeństwo konta

Użytkownik jest zobowiązany do zachowywania swoich danych dostępowych (danych loginu, haseł itd.) w tajemnicy. Niedozwolone jest przekazywanie tych danych innym osobom.
    "

Jako, że za przewinienia w grze można karać na Forum i odwrotnie - nakładam blokadę konta na 5 dni i przyznaję 30 pkt karnych

11. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

137 butelek, ok 15%

12. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Po-mo-cnicy , po-mo-cnicy , po-mo-cnicy

dantic3 i xBabciaEwa lubią to.
  13. xBabciaEwa

Z czytaniem nie bardzo, jak głowa boli i gorączka męczy. Anyżek rozsiany, ta druga dojrzewa, moge odpocząć.

14. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Zdrówka życzę :D I powodzenia w evencie w takim razie :D By wypadajki obrodziły :)

kropelka04, xBabciaEwa oraz dantic3 lubią to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Uzbierałam 700 wypadajek,wyrzuciłam wszystko z farmy i teraz siania,siania,sianie i karmienie
    :)

16. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Jestem bardzo zadowolona, bo nie pamiętam kiedy miałam aż tyle wypadajek na wstępie xD, a dostałam 164 xD.
    Pierwszy raz używam kasztanka i jestem w szoku :D. Myślałam, że określenie sekundowe roślinki, to tak na zachętę, ale to naprawdę sekunda albo i krócej :D.
    Powodzenia wszystkim życzę :).

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Rozumiem.
    Dzięki:)

W takim razie, po wykonaniu eventu dalej mogę siać,produkować i karmić zwierzaki i prezenty otwierać?
    Idę popatrzeć w poradnik w jakiej ilości,dla jakiego zwierzaka co przygotować:)

18. xBabciaEwa

A dziękuje kochaniutka, przyda się . Czasami nawet babcie zmoże chorubsko, byle do wiosny. xD A roślinki rosną , żeby w temacie było.:mad:

kropelka04, -katie1234- oraz Peter0202 lubią to.
  19. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Dokładnie tak, jak zdążysz i masz czas to możesz dalej je karmić i odbierać prezenty ;)

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja na dzień dobry dostałam 143 wypadajki,czyli nie jest źle:D
    xBabciaEwa zdrówka życzę:)
    mnie też dziś zmogło coś,chyba się zatrułam,bo leci ze mnie na oba końce:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.