Event Świąteczny rozgardiasz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

158 buteleczek :) ładnie leci :)

2. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

z całej faremki? u mnie lipa bo ja rano zapomniałam i połowe rzeczy zebrałam... ale jak ma byc to bd wypadło mi 38 wypadajek ale bd dobrze:)

3. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

u mnie równiutko 100 wypadajek...

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

gratuluje tylu wypadajek, ale u mnie też nieżle. Trzeba znowu czekac na roślinki i dalej nuda. Ech , a tyle pracy czeka, tylko zdrowia nima,

5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Tak z całej :)

6. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam :)A czy już ktoś sprawdzał ?Czy +1 bonus z kalendarza działa na rośliny eventowe?
    U mnie 210 na start, pięknie:p

7. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Co Ty masz za nawóz do wypadajek :D ??

Czy tylko u Mnie tak marnie z wypadajkami?? Niecałe 80 :(

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam
    na początek 153 buteleczek zobaczymy jak będzie dalej

9. Antenka18

Żaden tam nawóz, jako że ogłoszenie o ewencie było wcześniej niż zwykle to już w sobotę o 14:00 posadziłam goździki i kawę na super polach i rosły sobie do dzisiaj :). Oprócz tego drzewka i zagrody :). Bo super pól miałam 101 :)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Działa + 1 , tym razem cierpliwość popłaciła i odkrycie tygodniowe w gratisie ;).
    To SN i jedziemy , trzeba szybko skończyć.

Powodzenia.

Bry przed.

11. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. ja jeszcze nie mogę zdać pełnego raporciku z wypadajek bo goździki na super polach będą za ok godzinę. na chwilę obecną mam 88 sztuk.

12. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Dziękuję Blazers :) ,sprawdzone to można odpalać ;)

13. -katie1234-

Ej no Ja zawsze o tych super polach zapomnę :D Człowiek jeszcze 30-stki nie ma, a tu skleroza już :D

14. Antenka18

Musisz sobie komputer obkleić karteczkami z przypomnieniami :D Gdybym jeszcze chciała robić demolkę na farmie to pewnie dałoby się więcej wypadajek nazbierać, ale ja nie lubię robić demolki :D

15. Peter0202

Peter0202 Okazjonalny autor

U mnie na starcie z goździków i imbiru na baha w sumie 164 wypadajki ;)

16. milqin

milqin Aktywny autor

17. -katie1234-

Ja wystawione mam wszystkie drzewka i sporadycznie jakieś zagrody, zależy co potrzebuję :D I karteczki mi monitor zasłonią :D A uszlachetnione goździki ile rosną na super polach??

18. guliwerr

guliwerr Stały bywalec

a ja czytałem i czytałem ten poradnik i myślałem, że na start dadzą po 10 szt każdej roślinki ale się oczywiście pomyliłem i trzeba rozmnażać te 5 xD

19. Antenka18

Z qupą i wodą 46 godzin :)

20. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Witam.
    Na początek 145 wypadajek z całej farmy, czyli czytając Wasze wpisy to poleciało u mnie średnio. Muszę gonić jak najszybciej ten event i zrobić jak najwięcej do środy. Potem może być różnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.