Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Dzięki za uzupełnienie informacji dla pozostałych zapomniałem o tych 2 zagadkowych zagrodach :) Pozdrawiam :)

Info na dziś w kalendarzu - 10 gwiazdek :)

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2020
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nędzne, ale zawsze coś8)

hiacynta, niebo016 oraz HotFarmer3387 lubią to.
  3. HotFarmer3387

Heh wiesz 10 gwiazdek nie chodzi tak drogą czasem trzeba się nieźle napocić zresztą tylko to info mi posłużyło i gwiazdki wydam na rozsądny cel :D

hiacynta, niebo016 oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. niebo016

niebo016 Generał forum

:mad:Dlaczego muszę odebrać dwa prezenty z kalendarza za Foreny jak mi Farmę zablokowali?????? Nie podoba mi się to :cry:

hiacynta, visenna1 oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. HotFarmer3387

Dzisiaj do odebrania - 10 sztuk turbo nawozu Zosi :)

6. .elom.

.elom. Moguł forum

U mnie jest to samo ani myślę płacić oddaję im to na szczytny cel.

visenna1, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  7. zygmunt59

zygmunt59 Młodszy ekspert

nie mozna odebrac prezentu dzisiejszego 14-12

hiacynta, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  8. michbo10

michbo10 Forumowy żółtodziób

Potwierdzam :)

hiacynta, krasnoludek10 oraz niebo016 lubią to.
  9. krasnoludek10

A na czym gracie? Na kliencie, w przeglądarce na Unity czy na Flashu? Bo u mnie na Flashu po północy normalnie się dało odebrać;)

niebo016 i hiacynta lubią to.
  10. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dziś jest do odebrania prezent z 14 grudnia - 10 x TNZ, można też bez żadnych kosztów odebrać zaległe prezenty: z 8 (5 x Skrzynia z farmerskim wyposażeniem V) i z 9 (10 x SNZ). Jeśli ktoś wcześniej odebrał prezenty z 8 i 9 płacąc za to florenami, proszę aby zwrócił się do Pomocy technicznej, floreny zostaną zwrócone (za te dwa dni czyli prezent z 8 i 9 grudnia).

niebo016, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  11. visenna1

visenna1 Czeladnik forum

No właśnie brak 2 prezentów i automatycznie brak drugiego wagonika z zagrodami i lokomotywy jak się nie kupi za floreny. Też jestem o to zła i zastanawiam się czy twórcy zdecydują się nam oddać te floreny jak kupimy prezenty, czy nas oleją? :(
    r

A pozostałe dni przez ponowne testy UNITY??

Twoje posty połączyłam, ponieważ na forum nie piszemy swoich postów jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2020
    niebo016, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Napisz, proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, że nie mogłaś podczas ostatnich testów odebrać prezentów.

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  13. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Z mojej dodatkowej farmy napisałam do PT, że nie mogłam przez 4 dni odebrać prezentów to mnie olali i zamknęli zgłoszenie. Nie wiem po co do nich się pisze.
    Mogę wejść do gry i na forum tylko na tablecie i przez Puffina, którego musiałam wykupić, bo darmowy Puffin działał z takim limitem czasowym, że nie byłam w stanie zebrać jednej łąki w ciągu doby więcej niż 3 razy, o innych łąkach nie wspomnę...
    A na Puffinie gra chodzi tylko w tym starym układzie z Flashem, bo na Unity się nie da otworzyć niczego.

niebo016 i krasnoludek10 lubią to.
  14. niebo016

niebo016 Generał forum

Dla mnie Pomoc Techniczna była bardzo pomocna :)i zapisali mi 2 nagrody z kalendarza: 12 SP i ekskluzyjne perfumy.:) Odebrałam wagonik prezentowy z zagadkowymi zagrodami.:)

Honorat. i krasnoludek10 lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

MYSZKA2005 - Twój post usunęłam, ponieważ tutaj rozmawiamy o Świątecznym kalendarzu.

krasnoludek10 i niebo016 lubią to.
  16. HotFarmer3387

Dzisiaj odbieramy 15.12 - 10 x skrzynia z zimowym prezentem :p

17. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Osoby, które wykupiły prezenty za Floreny za 11 i 12 grudnia czyli za czas trwania testów, zapraszam do Pomocy Technicznej. Napiszcie zgłoszenia jeszcze raz nawet jeśli robiliście to już wcześniej i nie dostaliście zwrotu florenów. Udało nam się przekonać BP, że z racji tego, że testy spowodowały u niektórych przymusową przerwę od gry, to warto zastanowić się nad jakimś zrekompensowaniem tego graczom dotkniętym problemami. Konieczne są jednak nowe zgłoszenia.

Honorat., krasnoludek10 oraz hlnrys lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To bardzo dobra wiadomość:D.
    Więc może przekonam Was, że warto się zastanowić nad podaniem tej informacji w OO?:p;)
    Wtedy powinna trafić do większego grona poszkodowanych.

Miśkowo i krasnoludek10 lubią to.
  19. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Wiesz, a już od dawna podejrzewałam, że OO są przereklamowane, a od paru dni mam w tej kwestii niemal pewność ;)
    A co do przekonywania... nas przekonywać nie trzeba, ale nie wszystko od nas zależy :)

A wracając do zasadniczego tematu tego wątku... jak Wam się podobają dotychczasowe nagrody z kalendarza i czego się spodziewacie szczególnie na finał?

20. krasnoludek10

Początkowe były super, ale na poziomach 100+ gwiazdki to taka trochę marnizna. Czego się spodziewam na finał? Marzy mi się jakiś florenowiec:p:D

EDIT: Dzisiaj w kalendarzu 2 CMJ:inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.