Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Geniu7, 4 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Geniu7

Geniu7 Forumowy żółtodziób

Jak to jest możliwe że kilkukrotnie sprawdzałem prezent z 3 dnia i był odebrany.
    Teraz poszedłem odebrać prezent za 4 dzień i przy prezencie z trzeciego dnia mam + i do zapłacenia 6 florenów.

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2018
  2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Geniu7 jeżeli wylogowanie i ponowne zalogowanie do gry nie zmieni sytuacji, to najlepiej napisz do pomocy technicznej poprzez formularz kontaktowy.

Ja miałam podobnie, ale na szczęście przed północą weszłam jeszcze w kalendarz - zazwyczaj odbieram prezent zaraz po północy, odblokowałam, na wszelki wypadek wylogowałam się i zalogowałam ponownie (teraz będę tak robić za każdym razem).

3. Geniu7

Geniu7 Forumowy żółtodziób

Dziękuję za porady.
    Tak jak Ty odbieram kalendarz po północy i w ciągu dnia kilka razy sprawdzam.
    Dzisiaj byłó tak samo a popółnocy pojawił się + przy prezencie.
    Do pomocy już napisałem i znając życie będzie odpowiedź że nie odebrałem.
    To nie pierwszy raz jak się zdarza nie odebrany prezent.
    Tylko to ja muszę za to płacić.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Monia dziękuję za pomoc.

Geniu7
    Najlepiej po odebraniu prezentu przejść na inną polanę, wrócić na poprzednią, odświeżyć grę np. klawiszem F5 i sprawdzić czy prezent został odebrany, tak jak jest napisane w ogłoszeniu:

"UWAGA: Prosimy o odświeżenie strony po odebraniu prezentu i ponowne sprawdzenie czy został on odblokowany, aby uniknąć problemów z niezapisywaniem czynności.

Zrzuty ekranu z widocznym ID mogą okazać się pomocne w upewnieniu się, że prezent danego dnia został przez nas odebrany oraz potwierdzeniu problemów z zapisywaniem danych, jednak ze względu na różne przyczyny takich błędów, nie możemy obiecać, że zostanie przyznana rekompensata."

A skoro napisałeś w tej sprawie do PT to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.