Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 29 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

Rozumiem ideę, ale to żadna nagroda.... to trochę tak, jak oczekiwanie na czekoladkę z kalendarza a otrzymanie zamiast niej, naklejki czekoladki...
    no i nie jest to przydatne w żaden sposób do dalszej pracy na Farmie a otrzymanie naklejki przy wysiłku włożonym w realizację zadania jest zwyczajnie nieadekwatne. Poza tym, jestem za stara na bawienie się naklejkami i za młoda na wspominki przy kominku nad albumem.... ;)
    Możliwe, ze to kogoś bawi, ale ja skorzystałam z okazji by się wyżalić przy tej nagrodzie w kalendarzu, nie chcę demonizować i jakiejś krucjaty tu prowadzić, zwyczajna uwaga i tyle. Kto wie? Może za jakiś czas będzie można ich użyć do jakiegoś ewentu i wtedy odszczekam wszystko ;)

2. deadwing

deadwing Komisarz forum

Odpakowanie prezentu z kalendarza jednym kliknięciem, czy też zgarnięcie naklejki mimochodem, w drodze po ciekawsze nagrody to nie jest wielki wysiłek... :p

Zaglądając do Historii eventów można sobie przypomnieć jak to dawniej (np. rok 2011) bywało - naklejka do zdobycia dopiero w piątym zadaniu 5-zadaniowej misji lub w dziewiątym 10-zadaniowej...o_O Szok!

Dawno tego nie robiłam (a może nigdy...?), ale dziś powklejałam do albumu to i owo i było fajnie, polecam - błyskawicznie odprężająca zabawa po ciężkiej orce w polu... ;)

3. matthero

matthero Hrabia forum

350 SG x poziom

4. kupidynek

kupidynek Forumowy żółtodziób

Ileż można klikać aby otworzyć prezent? Ja już chyba z 20 razy a on nie chce się otworzyć. No masakra jakaś.

magdusia668 lubi to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Klikasz w dzisiejszy prezent, prawda? Przeloguj się proszę i spróbuj jeszcze raz.

Rosemerta i magdusia668 lubią to.
  6. miwi45

miwi45 Weteran forum

Coś dla duszy i coś dla ciała ;)
    Naklejki fajne, serio. Ich wartość odkryłam, jak sobie usilnie usiłowałam przypomnieć, po powrocie z długiej przerwy od farmy, kiedy to ja grałam. Weszłam w naklejki przypadkowo i patrzę a tam: Wielkanoc 2011 jako jedna z pierwszych i Halloween 2013 jak jedna z ostatnich. Ależ źródło wiedzy :)
    Ale rozumiem też Twoje podejście. bo obok mnie zawsze siedzi taki gościu, co też gra i ma identyczne zdanie jak Ty (mąż ;) ). Zdarzyło nam się nawet pokłócić o wartość naklejek na Farmie :)

7. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

hehe aż ja zajrzę do swojego albumu:) nie pamiętam kiedy go porządkowałam xD

8. iwona0906

iwona0906 Forumowy żółtodziób

9. maliniakk

maliniakk Koneser forum

skarpeta nr 11
    4 x imprezowa wejściówka

10. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja to samo ;) Od dłuższego czasu zajrzałam do albumu. Szkoda tylko że mam dużo naklejek bez dat :cry:

11. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

Gdzie znaleźć album?

krasnoludek10 lubi to.
  12. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

i ja tam dawno nie zaglądałam :p ale mój album ma za mało miejsca :cry:

13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Album znajdziesz w domku farmerskim:
    album.PNG

Podrzucam też poradnik dotyczący albumu >>KLIK<<

W przyszłości z takimi pytaniami zapraszam do działu Pomoc, Pytania ogólne >>KLIK<<

14. ewanta

ewanta Komandor forum

a jutro aż 3 prezenty - ciekawe co to będzie :p

15. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Skarpeta 12sta to 12 super pasza, pierwszy box to kupon na 48 h a kolejne pudlo to item "gwiazdkowe kolędy" 1000PD. Dobranoc.

16. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

dzisiaj 12 super paszy w skarpecie
    w pierwszym pudle kuponik na 48 h
    a w drugim itemik dajacy skrzynie świętego mikołaja - cokolwiek to jest

17. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

itemik do zbioru 20 razy:)

18. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Co z tą skrzynią św. mikołaja bo ja niestety nie dostałam,czy ktoś jeszcze tak ma ?:cry::cry::cry:

krasnoludek10 lubi to.
  19. amber♥

amber♥ Komandor forum

to jest item , musisz go wystawić na pole do ogrodu lub gdzie tam masz miejsce i co 11 godz da ci skrzynię św Mikołaja - mozna go zebrać 20 razy :)

20. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja też nie dostałam, może trzeba się przelogować...

Przelogowałam się i nic... nie mam tego na żadnym polu :/

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dodać do swojej wcześniejszej wypowiedzi - używaj proszę opcji Edytuj.
    W tym wątku możesz poćwiczyć >>KLIK<<
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 grudnia 2018
    krasnoludek10 i usiamik46 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.