Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Dziś mamy:
    20 SNZ
    kupon na 48h
    naklejka

Azile, Nutka, waszunio i dalsza osoba lubią to.
  2. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Skarpeta nr 12
    20x "Zośka"

Bonus nr 2 (żółty)
    1x kupon na kombajn 48h

Bonus nr 3 (granatowy)
    naklejka "Świąteczny kalendarz 2017"

3. doorek

doorek Forumowy żółtodziób

Hej, 12 grudnia po otwarciu skarpety nie otworzyły mi sie prezenty...

4. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

mam otwarte wszystkie prezenty niestety po naciśnięciu tygodniowego prezentu
    na jednym z otwartych pojawił się na moich oczach plusik żądający 8fl
    gdybym nie otworzyła tego prezentu wisiałaby skarpeta
    czuję się oszukana:wuerg:
    w ubiegłym tygodniu było to samo z tą różnicą że plusik pojawił się po napisaniu do pt
    tez czułam się oszukana ale uznałam że pomylić może się każdy
    natomiast teraz to już przegięcie
    nie toleruje prób robienia ze mnie idiotki

.

5. ŚNIEGULICZKA

ŚNIEGULICZKA Czeladnik forum

skarpetki wczoraj na wieczór były wszystkie otwarte a dziś przy ponczu jajecznym jest niebieski plusik i żądają 8f co jest grane nie mogę otworzyć tygodniowego prezentu

6. Zdzisio57

Zdzisio57 Czeladnik forum

mam to samo

7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Wyczyść ciasteczka , przeloguj się , a jak nie pomoże to trzeba pisać do PT.

ŚNIEGULICZKA lubi to.
  8. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Ja miałam tak w pierwszym rzędzie wszystkie otwarte a potem okazało się że jest zablokowane coś nie tak jest z tym kalendarzem

9. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

mam również + przy wczorajszym prezencie kolejna wpadka ??? nigdzie jednak nie piszę szkoda czasu

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pewnie któryś ze skryptów korygujących sobotni błąd nabroił... U mnie nic się nie splusikowało. Sobotni prezent otworzyłam rano, wiele godzin przed problemami z farmą.

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Właśnie w ogólnych piszę na ten temat...... pisałam do PT, czekam co mi odpiszą hehe, ale nie wiem dlaczego mam pewność jak ta odpowiedź będzie wyglądała........A odpowiedź SMOD-a standard.

12. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Ja już to przerobiłam, też mi się na ponczu jajecznym pojawił plusik, no i co?
    Wiadomo, winny jest gracz który ma halucynacjexD i wydaje mu się że pootwierał wszystkie prezenty:cry:xD

13. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

taką miałaś odpowiedź z działu technicznego? skandal, następnym razem trzeba po każdym otwarciu robić zdjęcie, albo filmik z otwierania nagrywać

14. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Też to przerabiałam podobno system czegoś tam nie widzi radzę ze trzy razy sprawdzić kalendarz :) bo nie uznają reklamacji no chyba że jest to problem większości

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ciekawa sprawa na koncie mojej córki. Pierwszy tydzień miała cały otwarty łącznie z dodatkowym prezentem.
    Dzisiaj wchodzi i ma zamknięty dzień 5 (SG) i ten dodatkowy. A wczoraj wszystko było otwarte

16. malgosia355

o_Ooo a to ciekawe hmm piszcie do pt może coś si uda zrobić...

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

I tak zapewne nic to nie da. Najlepsze, że ona gra sobie tak na luzie i nie zawsze robi eventy, no i gra bez zakupów FL.
    Powiedziała, że to ... nie napiszę tu co.

18. malgosia355

No wiem co masz na myśli :) napiszcie sprawdzą może coś da mnie kiedyś odblokowali , ale zawsze jest problem z kalendarzem przy najmniej u mnie... Chociaż w tym na razie jest ok :)

Alicjanastka lubi to.
  19. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

pisanie do pt nic nie da przerobiłam to 2 razy w ubiegłym tyg zapaciłam4 fl w tym
    mówię nie nie dam się naciągnąć zwłaszcza ze wielu graczy to dotyczy i należałoby sprawę
    zgłosić specom jeśli nie można jej rozwiązać na poziomie pt:sleepy:
    Mówienie o przelogowaniu jest kpiną z graczy trzy dni widziałam otwary prezent a dziś
    kiedy chciałam odebrać prezent tygodnia wyskoczył przy nim plusik i żądanie 8 fl:(

.

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2017
    Anhedrea i Alicjanastka lubią to.
  20. Dexterdx

Dexterdx Czeladnik forum

też mam zamkniętą skarpetę , choć od 4 grudnia była cały czas otwarta , a dziś nie mogę otworzyć drugiego tygodniowego prezentu , a Smod Atena poucza mnie , żebym " dokładnie " poradnik przeczytał -to się w głowie nie mieści . Czy nie widać , że to problem nie tylko mój

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.