Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

-.-
    Klapa. Tylko niestety nie jestem w stanie sobie przypomnieć czyja wina - moja czy tej plagi pojawiających się plusików. W każdym razie tych ostatnich prezentów nie otworzę. I nie mam zamiaru dopłacać. Jeszcze sprawdzę, czy gdzieś w misjach nie mam jakichś FL do uzbierania, spróbuję ale nawet jeśli to wątpię by mi się udało je zrobić do jutra. Cóż, nie ten to inny item. Rozpaczać nie będę.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

przepraszam, co było ostatnimi trzema prezentami w kalendarzu???

3. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

z 29 dostalismy 2 złote banany, natomist z dodatkowych- 10 farmarek i item dający 2000pd/tpd

krasnoludek10 lubi to.
  4. krasnoludek10

Dzięki wielkie:) W takim razie nie ma czego zazdrościć - czasami dają lepsze itemy a Zb i tak mało dali jak na mój poziom. Jedyne, czego mi szkoda, to farmarek.

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja nie wykupiłam i nie wykupię zamkniętej skarpety, przecież ją otworzyłam w odpowiednim czasie i dobrze mi z tym nie dam się w wała robić

6. VipSebastianGliwice

VipSebastianGliwice Aktywny autor

a czemu kalendarz jest do 29 grudnia to nie luty grudzień ma 31 dni

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kalendarz adwentowy powinien być do końca adwentu, czyli do 24 grudnia 8)
    Więc pytanie w sumie ok, tylko uzasadnienie szwankuje xD

8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

W sumie to jest kalendarz świąteczny, nie adwentowy, ale i tak czy tak nie tylko uzasadnienie szwankuje.........
    On cały czas szwankował i dobrze, że już się skończył, bo jeszcze troche, to groziła mi mania prześladowcza xD:eek::mad:

9. wakapo

wakapo Czeladnik forum

Ja mam pytanie, odkryłam ostatni obrazek i dostałam dwa złote banany, teraz mam tam plusik, czy zabrano mi banany z zasobów, niestety nie jestem w stanie sprawdzić ile miałam, czy jest jakaś możliwość?

krasnoludek10 lubi to.
  10. igraszka

igraszka Koneser forum

Ten nasz kalendarz niczym oddzielny byt w grze ,robi co chce ,a my biedne żuczki bezradnie obserwujemy jego poczynania.
    Trochę to śmieszne ,trochę dziwne -.-

krasnoludek10 lubi to.
  11. krasnoludek10

co prawda kalendarza nie otwierałem, bo za stary na to jestem, ale z tym na pewno się w całości nie zgodzę
    Nietypowe (a nawet dziwne) to jest, ale śmieszne na pewno nie. Zwłaszcza, że powtarza się to co roku i to tak, że nie ważne o której porze roku, porze zodiakalnej, porze dnia i nocy itd. wejdziesz na farmę, to błąd na błędzie błędem pogania. Wniosek: robi się to już nudne i dlatego tyle graczy odchodzi i przez to również niestety Farmerama niedługo może odejść z czeluści Internetu, czego nikt by zapewne nie chciał.

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Kalendarz za nami, tak więc tradycyjnie zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.