Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

obecny kalendarz otwierałam z duszą na ramieniu8),wchodziłam kilka razy w ciągu dnia(przy poprzednim miałam problemy,miałam otwarte na 100 procent jeden prezent przy którym pokazał się plusik,pisałam do pt z wiadomym skutkiem),nie podoba mi się też nowa forma zapłaty sms za floreny(nie mogę kupić,próbowałam kilka razy,ale nic z tego nie wychodzi,no cóż....strata bp,mój zysk)

toDzasta i skaliwa lubią to.
  2. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

ja napisałam!

PolakM i kolobrzeg lubią to.
  3. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, jak na moje (leciwe) oko, to nasi Mod-owie zostali postawieni między młotem a kowadłem.. sami przecież też są graczami i plusiki z pewnością też im się trafiały, a skoro wytyczne otrzymane odgórnie kazały siedzieć cicho, to siedzieli

Azile, vencja oraz skaliwa lubią to.
  4. muszka55

muszka55 Okazjonalny autor

Po przeczytaniu wpisów nie pisałam do PT bo to bez sensu a zapłaciłam za jedno okienko i zaraz pokazał sie nastepny plusik uwazam ze to naciąganie pozdrawiam wszystkich naciągniętych

5. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Mi już brak słów. Żałuję, że jednak napisałam.

Magdam.1__, Majeczka13 oraz skaliwa lubią to.
  6. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

Ponarzekamy sobie, niektórzy zapłacą, inni nie. Ja nie. Zapłacenie w tej sytuacji to jak przyznanie się do winy -.- Nie zamierzam płacić za czyjeś błędy.

7. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

rzadko udzielam sie , ale szlag mnie trafił jak zobaczyłam dzisiaj że skarpeta z 25,12 jest nieotwarta, a wczoraj wszytskie skarpety mialam otwarte razem z ta 25,12, tyle lat gram ale takiego szajsu dawno nie było

dodam , że na pewno złamanego florena nie zaplace za skarpete, jak można graczy tak oszukiwać

Posty połączyłam, bo nie piszemy postu pod postem, jeżeli chcesz coś dopisać użyj proszę opcji Edytuj.
    Mod Yasmina

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 grudnia 2017
  8. Azile

Azile Komandor forum

Doberek, ja kalendarz otworzyłam w całości, fakt że pilnowałam po kilka razy dziennie, u mnie było normalnie, miałam problem z letnim , ale były wakacje,wyjeżdżałam więc nie dam sobie ręki uciąć że odebrałam,ja tam jestem "roztrzepana " i gram dla zabawy, wydaje mi się jednak że nie pisze tu jedna osoba, a sporo, bo jednej można wmówić że zapomniała, a problem jest ogólny, dziwię się się "ekipie" że tego nie zgłosiła, ale co tam najlepiej olać prawda?No i w końcu nie ma się gdzie poskarżyć "bo wszystkie zgłoszenia będą odsyłane do nich"

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie bez żadnych problemów, jeszcze tylko +1 zaraz otworze

olgs3 i niebo016 lubią to.
  10. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

ja mam wszystkie skarpety odkryte [za 2 zapłaciłam] ale nie mogę odkryć paczek - coś przeoczyłam ?

niebo016 lubi to.
  11. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie na szczęście kalendarz bez niespodzianek.Wszystko się odkryło :D jednak większość ma z tym problem ale to nie pierwszy raz letni kalendarz też miał takie niespodzianki. Cosik te kalendarze twórcom się nie udają :(
    Ja na początku miałam trochę obawy jak zmienili formę płatności przez sms ale już kilka razy kupowałam i dość szybko poszło.

niebo016 lubi to.
  12. AishaHalina

AishaHalina Forumowy żółtodziób

A ja uwazam co innego i tak odpowiedzialam Mod ktora odpisala mi na moj post w pytaniu dlaczego nie moge odebrac prezentow dodatkowych skoro odebralam w terminie wszystkie skarpety .
    Witaj Mod. Nie umiesz czytac ze zrozumieniem posta? Napisalam wyraznie ... ze wszystkie skarpety byly odebrane w terminie , wczoraj zadnego plusa nie mialam , ale nie siedze non stop w grze bo ciezko pracuje . Dzis natomiast nie wiem skad sie plusy wziely? bo jest trzy , w kazdym rzedzie po jednym . Wiesz jaki moj wniosek z tego . Ze jesli nie chcemy kupowac pakietow ! to robi sie w ten sposob zeby wyciagnac pieniadze od graczy . Dzis juz dziekuje wam za gre , bo skoro piszecie ze to gra darmowa, to taka niech bedzie . Kto chce kupowac pakiety , to jego indywidualna sprawa.
    Z powazaniem Aisha Halina . Mozesz temat zamknac.​

mamamon, PolakM, hp25 i dalsza osoba lubią to.
  13. diablica3

diablica3 Ambasador forum

U mnie tez dzis pojawil sie plus przy prezencie z dn. 27.12 :eek: Zauwazylam ze plusy pojawiaja sie w dniu odkrywania prezentow dodatkowych. Napisalam gdzie trzeba, czekam na odpowiedz. Za fl nie wykupie !!!

edit. Odpisali ze przykro im ale nie moga pomoc -.- zebym wylozyla fl jesli chce odkryc skarpete -.-

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2017
    niebo016 lubi to.
  14. niebo016

niebo016 Generał forum

Co było w 2 ostatnich paczkach?

15. piechanna

piechanna Analityk forum

W jednej 10 farmarek, a w drugiej jakiś mały item, ale nie podam Ci nazwy ani parametrów, bo już
    zamknęłam farmę. Ale w dzisiejszych wcześniejszych postach takich w okolicach północy na pewno
    znajdziesz te informacje. Od razu uprzedzam, że nie ma pnącza na te itemy z kalendarza.

niebo016 lubi to.
  16. myszyn

myszyn Czeladnik forum

Nie wiem, czemu wszyscy się uparli żeby do naszej pt w tej sprawie pisać. To nic nie da. Trzeba uczyć się języków i pisać do tych, którzy potrafią coś zrobić.:D

mamamon lubi to.
  17. H5N1unita

H5N1unita Forumowy żółtodziób

oszustwo zebralam wszystkie skarpety i pudla nic a na drugi dzien wyskakuje ze mam kupic skarpete

18. blackshadow22

blackshadow22 Forumowy żółtodziób

Nie otwarlam zadnego dodatkowego prezentu, poniewaz skarpety zawsze zamykaly sie pod koniec tygodnia i przewaznie bylo tak, ze jak wchodzilam otworzyc ostatnia skarpete w danym tygodniu, to juz byl plusik, chociaz dzien wczesniej jeszcze go nie bylo i tak dodatkowe prezenty z kazdego tygodnia przechodzily mi kolo nosa :(:(

A moja kuzynka to miala numer ... w pierwszym tygodniu otwarla wszystkie prezenty i odebrala dodatkowa paczuszke z bonusem 100% PD / 48 h, powystawiala wiec wszystkie drzewka XXL-ki z duzym PD i siala to, co w miare krotko rosnie, a ma spore PD i cieszyla sie, ze moze wreszcie doczlapie do 100-nego poziomu, a tu w drugim tygodniu czwartego dnia niespodzianka - pierwsza skarpeta z pierwszego tygodnia zamknieta, a zeby bylo smieszniej, to i dodatkowy prezent zamkniety, a przeciez byl otwarty, bo wykorzystala caly bonus dajacy dodatkowe PD i teraz nie wie czy jak zamkneli ta paczke z bonusem to i dopisali jej PD, ktore zyskala z tym bonusem czy nie, bo tego nie byla w stanie sprawdzic ...
    No i takie to cyrki dzieja sie na tej naszej farmie, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac, hehehehe

mamamon lubi to.
  19. tomcrat

tomcrat Forumowy żółtodziób

Mi się wszystkie prezenty otwierały a moje pytanie jest inne czy prezenty były tylko do wczoraj, na 30 i 31 już nie ma?

20. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Ostatnia skarpeta była do otwarcia 29.12. W pozostałe 2 dni - 30 i 31 można tylko otwierać prezenty bonusowe i ew. wykupić za FL zamknięte skarpety;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.