Opinie Świąteczny kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Ghost, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

u mnie również nic się nie zamknęło:D
    ....jakiś stresujący ten kalendarz,uważam że nasza PT [ tu sobie wyciacham] i już nigdy nie przeczytam o nieudolnym otwieraniu prezentuo_Oo_Oo_O

skaliwa i basia_z_ lubią to.
  2. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

z 8 tygodniowych prezentów odebrałam tylko 3 w tym 1 opłacony w
    1-szym tygodniu (wykupiłam otwarty bo naiwnie zaufałam)
    pozostałych prezentów nie wykupię :wuerg:
    specjalne pozdrowienia i podziękowania dla PT i Modów xD

.

Ostatnie edytowanie: 29 grudnia 2017
  3. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Kalendarz i emocje z nim związane uważam za zakończone..W tej edycji miałam bez dodatkowych plusików..z czego się cieszę...w poprzedniej nie było tak różowo...ale obiecałam sobie wtedy że nie będę już pisać do PT..bo to strata czasu i nerwów..po prostu nie otwierałabym już kalendarza...bo nic innego by się zrobić nie dało...
    Zastanawiam się czy nasze PT jest zatrudniane przez firmę czy to tylko jakaś przystawka..która nie poczuwa się do odpowiedzialności.
    Odp ..których udzielają mijają się z rzeczywistością..są wyświechtane i automatyczne...może oni mają urlopy a za nich odp automat???

4. daleko66

daleko66 Okazjonalny autor

po pierwszym niebieskim plusie próbowałam pisać do BP ;(,ale po tylu latach grania odpowiedż o odświeżaniu,oczyszczaniu są lekko dołujące.A teraz drugi niebieski plus I co robić????wszystkie prezenty u Franka odbierane ale to nie dowód,że wiem co robię ;)
    Trzeba podkręcić wynik finansowy na koniec roku GRATULUJĘ

5. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

U mnie na szczęście też bez problemów.Jeszcze tylko po 14-tej ten +1 odbiorę i finito.

7. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja nie odbiorę +1 gdyż nie mam zamiaru płacić za nie swoje błędy niech takie prezenty wsadzą sobie w buty

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Rozumiem Cię-też bym nie zapłaciła...

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mnie zastanawia jaka jest prowizja za wykupienie prezentow i kto ja kasuje...:pxD

10. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Kalendarz odkryty w całości bez komplikacji, na szczęście nie zamykały mi się okienka,, bo nie mam florenów . :)

11. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

A mnie interesuje, czy w Czechach albo na Węgrzech są takie same problemy z PT? Ja niestety nie znam języka.

12. fargosik

fargosik Czeladnik forum

Czy ktoś wie, czy te itemy z kalendarza mają jakieś konkretne zastosowanie (dedykowane pnącze) czy tylko są bo są?

13. -norbijas-

mysle,ze tez maja z tym problemy..jak wszyscy zreszta;)
    niestety nie ma dla nich pnacza,...ale to sa w miare dobre itemy:)

14. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ufffff, nareszcie koniec tego upiornego kalendarza.... nigdy nie miałam takiego stresa jak przy wchodzeniu w kalendarz....... jest plusik, czy nie ma? >:(:cry::mad:
    Jestem zażenowana postawą MOD-ów i PT, takiego braku profesjonalizmu jeszcze nie widziałam. Każda szanująca sie firma wie, ze niezadowolony klient odchodzi, bądż ogranicza swoje wydatki do minimum...... każda ale nie ta, a własciwie ekipa, która ją reprezentuje. Czasami myślałam, ze nie uwzględniają naszych reklamacji, bo musieli by oddawać nam prezenty ze swoich i z chytrości tego nie robią.
    Co im szkodziło wysłać wiadomość do centrali i zapytać, co w takiej sytuacji robić? Korona z głowy by nie spadła. Ciekawe, że u sąsiadów zza miedzy jakoś się z tym uporali, a u nas wszyscy widzieli..........ehhhhh:cry::mad:

15. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Podejrzewam że w każdym kraju, z wyjątkiem naszego, gracz jest traktowany poważnie, w końcu dzięki nam gra istnieje i przynosi zyski, a co za tym idzie wypłaty dla ludzi którzy przy niej pracują. Na temat naszej PT nie będę się wypowiadać bo musiałabym użyć słów których nie można tu używać, a nie mam ochoty na bana:( Editt: zapomniałam dodać, że dzisiaj wyskoczył mi plusik przy prezencie z 25 dnia (gwiazdki bodajże), który na 1000% odebrałam:mad:

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2017
  16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

oj tak kalendarz to wiele wiele emocji.... jak ma być taki jak ten czyli "pojawia się i znika i znika" to lepiej nie go nie robić. Niesmak pozostał. Ale to już za nami i tyle dobrego. Jeszcze 1 prezent odpalić o 14 i koniec. Skończy się ciągły stres czy dobrze otworzyłam prezent czy nie :wuerg: następnym razem poprosimy poradnik do otwierania prezentów to wtedy by problemów nie było xD :cry:

17. Eden1974

Eden1974 Czeladnik forum

Kolejny prezent nie do odebrania ,totalna porażka ,kto tam w ogóle pracuje !!!!!!

-norbijas- i empatyczna lubią to.
  18. PolakM

PolakM Książę forum

Nie tylko TY, przypuszczam że większość odwiedzająca ten wątek jest zażenowana postawą naszych MODów i oczywiście PT. Jeśli się nie mylę to MODowie wątek odwiedzili tylko kilka razy i raczej nie ... :cry:, a może mieli taki prikaz lub możliwe że chodzi o to o czym wspominał jeden z graczy:mad:

olgs3 i skaliwa lubią to.
  19. -norbijas-

wedlug mnie to wszystko wynika z lenistwa ekipy...trzeba poswiecic te kilka godzin i to codziennie na siedzenie w pomocy..i otwieranie tych ponownie zamknietych prezentow...szkoda im po prostu czasu na takie cos...czyz nie latwiej odpisac ,ze na konsoli nie widac czy byl otwarty czy tez nie;) userzy napisza o tym na forum a reszta czytajac takie posty sama zrezygnuje z pisania...
    mogli by sie wiele uczyc od innych ekip..tylko po co jak im taki stan odpowiada

20. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

U mnie już drugi raz problem z prezentem. Pierwszy taki kalendarz, gdzie mam kłopoty. Czyli nie ma sensu pisać do PT?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.