Opinie Świąteczne przygotowania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 12 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Łomatko.
    Jakim cudem ty jeszcze w to grasz?! xD
    Ja umarłabym z nudów po drugim pasku xD
    I między innymi dlatego eventu nie robię (to tak żeby było w temacie 8)) xD

3. barbarka65

barbarka65 Forumowy żółtodziób

Czy u was też tak zamula ,że przejście z łąki na łąkę graniczy czasami z cudem :mad::cry: nie mówiąc o targu.:mad:>:(

4. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Czeski błąd: Wstęgojagoda 20x 520 = 10400szt. a nie 10040 ;)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czeski, ale 480 szt, to jeden zasiew.
    Dzięki lecę poprawić.

6. MiszkaM

MiszkaM Ekspert forum

Na dziś 174szt butelek i 145 zestawów do prezentów, z koła "0", event robię jak wszystkie ale tu miło będzie zobaczyć znów jakieś piccolo, marząc o dyniowym - dostając kijek;) A i prezenty z karmienia fajne. Powodzenia wszystkim.

7. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Ja dzisiaj pobiłam swój wypadajkowy rekord na wyspie. Posiałam wczoraj Karnegię olbrzymią i wyskoczyło 164 butelki :D
    Z niezapominajki na głównej polanie tylko 96 przyborów :sleepy:

8. [Czereśniak]

[Czereśniak] Naśladowca mistrzów

Coś mnie gra kuleje, tak jakby chciała się załadować a po załadowaniu zielone tylko tło ani wte nie we wte:mad:

9. d_anulka

d_anulka Analityk forum

Jaką używasz przeglądarkę? Ja gospodaruję na CC Cleaner Browser, i, może nie jest idealnie, ale jakoś daję radę siać i zbierać. 8)

[Czereśniak], hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  10. Kafelowy

Kafelowy Naśladowca mistrzów

U mnie jest tak samo. Od zakończenia dożynek w farmę nie da się praktycznie grać, bo zbiory bez odświerzania co łąka, są niemożliwe. Cały czas gra się u mnie zawiesza i to co zajmowało mi 15 minut trwa teraz ponad godzinę. Jestem u kresu wytrzymałości nerwowej i coraz częściej myślę o zakończeniu gry w farmę. Szkoda mi, ale zdrowie psychiczne jest waźniejsze. Obecny ewent robię starając się zachować spokój ,ale nie jest to łatwe.o_O:cry:

11. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Przerzuciłam się na Klienta, gra śmiga jak rzadko kiedy. Nie mogłam się zalogować do 14:32 i od tego czasu bez problemu.

12. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Event uważam za skończony:)
    Powodzenia siejącym:)

13. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Czy to normalne , że na plantacji mam tylko Pingwinke? Pani Miśkowa się nie pojawia. A ja akurat uręciłam jabłka.

hiacynta, Aisha1969 oraz dantic3 lubią to.
  14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

nie mozliwe :D gratuluje Iza :Dja dopiero zaczynam :wuerg:

15. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

nakarm pingina to pokaże się pani miśkowa :)

16. bogusiak80

bogusiak80 Fanatyk forum

[​IMG] Jeszcze tylko tajemnica Piccolo :)Powodzenia w przygotowaniach dla wszystkich uczestników eventu.:)

17. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

piccolo przyniosło trochę miodu i łyżkę dziegciu:)
    TańczącyxD i kijek:cry:

18. ulinek2

ulinek2 Czeladnik forum

czy wam gra też muli niemiłosiernie , bo już tracę cierpliwość że nic się nie dzieje żeby grało się lepiej ....

19. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Pytanko nakarmiłem wszystkie MisiexD a teraz pora na pingwiny ale misie są nieusówalne jak ich nie nakarmisz ...jakaś rada?

AngelGina, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną. Nawet jeśli nie uda się Ci od razu pomóc, zebrane zostaną dane mające na celu znalezienie wspólnego mianownika dla Graczy, których problem dotyka. Dzięki temu Działowi IT może wreszcie uda się znaleźć sposób na jego usunięcie...
    Odśwież grę. Jest szansa, że pojawi się też Pelagia. Jeśli nie - powtórz operację aż do skutku;) W tej edycji trzeba się tak bawić niestety... W kolejnej ma to być inaczej rozwiązane.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.