Opinie Śnieżne szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. madziales

madziales Stały bywalec

Dziękuję bardzo, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:)

bogusiania i Aisha1969 lubią to.
  2. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

musisz poczekać i zdobyć ze 6/7 skrzyń z kardynałami i wtedy otwórz masz większą szansę na podstawowe

tereska1108 i Aisha1969 lubią to.
  3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie można uruchomić pnącza wszystkie misje mam skończone czyli 90/90 wszystkie pudełka na bieżąco otwieram czy jeszcze coś trzeba bo z tym tasiemcem chyba sie pogubiłam.

Aisha1969 lubi to.
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Mery54 Twój post z samym cytatem usunęłam.

Aisha1969 i nikolabln lubią to.
  5. nikolabln

Czy może mi ktoś odpowiedzieć na zadane pytanie w poście#723

Aisha1969 lubi to.
  6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Misje to za mało, trzeba jeszcze mieć itemy + pnącze, zerknij proszę czy masz wszystko.
    Pnącze zdobywa się w ostatnim kroku na Szczycie góry.

Aisha1969 i nikolabln lubią to.
  7. nikolabln

wszystkie itemy mam wygląda na to że nie mam pnącza ale na szczycie wszystkie pudełka mam zapakowane.Coś mi się wydaje że ja nie widzę szczytu i to jest błąd.
    U mnie szczyt skończył się zapakowaniem klucza mam ich już 28 szt.

Sprawdziłam z poradnikiem i u mnie tylko wyświetla się z podnóże góry brakuje szczytu.Proszę o zgłoszenie tego błędu.

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2026
    Aisha1969 lubi to.
  8. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Na Szczycie góry jest błąd po stronie gry i nie wyświetlają się pudełka, nieważne czy zapakowane czy nie. Pomachaj kursorem po ścieżce powinno się coś na chwilę pokazać. Trzeba klikać na czuja i po omacku, nic nie może być normlanie:sleepy:

Na dole po prawej masz prostokąt z napisem "Szczyt góry" kliknij w to i się otworzy. Automatycznie gra się otwiera na "Podnóżu" i za każdym wejściem trzeba klikać osobno na "Szczyt"

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2026
  9. nikolabln

Ok.dzięki za pomoc wreszcie ruszyło.

Aisha1969, bogusiania oraz hapsak89 lubią to.
  10. -Rafi82-

-Rafi82- Wyjątkowy talent

Skąd wy mieliście tyle tych kardynałów, owoców z drzew i roślin żeby to wszystko ukończyć ? Ja nawet nie jestem przy 1/3 tych zadań

11. Mruczkowo

Mruczkowo Czeladnik forum

Ja skończyłam wczoraj kardynały. Miałam 10 gniazd, w tym 3 pomarańczowe i 2 żółte. Jechałam cały czas na superpaszy, oprócz nocy oraz z odpalonym 100% do zwierząt. Początek był mega powolny, pierwsze 76 ptaków zbierałam parę dni i myślałam, że całość jest nie do zdobycia, ale potem się rozkręciło.
    A jodły skończę chyba jutro (23 drzewa, w tym 4 xxl i 8 xl), cały czas podlewam turbo nawozem i prawie caly czas Zośką, do tego 100% do drzew).
    Niektórzy skończyli misje kilka dni temu, ale ja nie mam opryskiwaczy (na oczy tego nie widziałam) ani sekundowych roślin.

12. jakacper78

jakacper78 Forum Pro

to nie takie proste musisz mieć dużo imprezowych wejściówek plus bonus na żniwa +200 , większy zysk z zagród +100 oczywiście kilka gałęzi na pnączu + doniczka walentynkowa + super pasza i jeszcze itemki

AngelGina i Aisha1969 lubią to.
  13. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

mam 200 talarów,co lepiej kupić kardynały czy jodłę

Aisha1969 lubi to.
  14. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To może z kilka razy pod rząd pomęcz o te zagrody jedną z tych postaci - ja na bocznej tak męczyłam Mikołaja i chciał nie chciał kilka podstaw musiał do tych żółci dorzucić :p a na jodełki Osioł był męczony i dziś nawet po równo dawał : 2 razy po 2 podstawowe i 2 XXL

bogusiak80, AngelGina oraz Aisha1969 lubią to.
  15. BASIA476

BASIA476 Czeladnik forum

Zrobiłam cały expres a ponczu żadnego nie dostałam

Aisha1969 lubi to.
  16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

A zrobiłaś też Szczyt Góry, czy tylko Podnóże?

17. Mariola113

Mariola113 Czeladnik forum

podnóże zrobiłam ale nie mam 4 pudełek według poradnika 31-34 tam gdzie jest item kakao z mole?? pnącze mam na szczycie jak to zrobic

Aisha1969 lubi to.
  18. halina54

halina54 Hrabia forum

to prawda ...ja mam tak samo ze nie widac zadnych pudelek na szczycie i trzeba szukac jak we mgle a pisanie dp pt to szkoda czasu i zachodu...blad na bledzie i bledem pogania ale juz powoli sie przyzwyczajamy do olewania polskich graczy przez bp

AngelGina, Aisha1969 oraz hapsak89 lubią to.
  19. klonek68

klonek68 Generał forum

Uff pnącze już pracuje , zadania 90/90 jest xD ale gram dalej bo jeszcze coś do kupienia mnie kusi

20. Puma-ona

Puma-ona Czeladnik forum

ale tam jest item do odebrania..a jak kupie go to nie kupię np.kardynała...brak słow