Opinie Śnieżne szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zouza80

zouza80 Forumowy żółtodziób

Hallo, jak dostac sie na szczyt góry. Wszystkie prezenty mam zapakowane i nadal nie mogę dostać się na szczyt. Proszę o pomoc

hiacynta lubi to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Trzeba kliknąć tutaj:
    upload_2025-12-25_22-35-20.png
    czyli "Reniferowy ekspres" prawy dolny róg planszy.

3. zouza80

zouza80 Forumowy żółtodziób

Dzieki wielkie :)

hiacynta i mysza199710 lubią to.
  4. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

To i ja się pochwalę. Oj jak dobrze ,że u mnie event leży odłogiem. By zrobić zwierza to trzeba mieć minimum 4 x opryskiwacz , ponieważ bez 1s nie ma szans. Nie wspominając o kluczach - by dojść do pnącza 40 sztuk, o reszcie wczesniejszej nie wspominając. A itemy ??? A tak mam lekko miło i spokojnie. :D

5. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Witam ja nie mam już niestety Opryskiwaczy a już 2 dni temu uzbierałem Kardynały,więc da się zrobić

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Ja jeszcze męczę drzewka 83/90 troszkę brakuje ;)

Przypominam o Konkursie ---> TU

hiacynta i bogusiania lubią to.
  7. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

Prosimy o instrukcje JAK ? Bardzo prosimy

hiacynta, bogusiania oraz Mruczkowo lubią to.
  8. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Mnie również zaciekawił temat. Dzióbię sumiennie mam zwierza 171 , 6 zagród, pom, żół, 4 zwykłe. Od 3 dnia na sp. z pnacza raz dziennie plus 1 . To również proszę ,,jak,,? Oczywiście w nocy śpię.:D

9. wieśniak2

wieśniak2 Forum Pro

może ktoś już skończył i ma za wiele ciasteczek.....chętnie przyjmę :) w żaden sposób nie wejdę na szczyt góry, bo blokują mnie klucze a żeby je skrócić potrzebne ciasteczka.....a z 2 pól farmy wyleciało mi 30 szt....nie wiem co zrobić. no chyba, że ktoś pomorze.

10. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Moj Sposób był taki
    1.Skracanie czasy Jabłuszek X5 żeby było na gry
    2.Rozgrywać gry tak żeby zdobyć jak najwięcej Kardynałow miałem 15 Zagród
    3.Karmienie Kardynałow Super Paszą do zbioru były po 1,5 godz (Zbieranie także Nocą)
    4 Ze stodoły zjedzony Bonus 100% dla Zagród
    5.Koło dało też bonusy ale to juz Losowość

Mam 7 przentów do wysłania pisać sówki ,będę wysyłał codziennie

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2025
  11. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja skończyłam wczoraj wieczorem.Miałam 13 zagród w tym 4 pomarańczowe 6 żółtych.Nie używałam Opryskiwaczy.Wykorzystywałam złoty slot na 100% do zagród wszystko co się da z pnącza,jak +1 do zbiorów,skracanie czasu zagród,skracanie czasu działania SP można jeszcze dać w Diamentową jak masz 100% lub 200% i masz do zbiorów wszystkiego.Tu nie ma żadnych tajemnic trzeba korzystać z tego co się posiada w Dzielnicy Rzemieślniczej też znalazłoby się coś do zagród.Trzeba tylko poszukać.W nocy śpij bo nie ma potrzeby zaglądać na Farmę można nawet użyć zwykłej paszy ,rano trzeba mieć świeży umysł na ogarnięcie zadań.Narzekaniem nic nie zdziałasz.Powodzenia.

12. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Dziękuję za info.Nikt nie narzeka. Pewnie jak uzbieram 10-13 zagród tak zrobie i może.....................Cel na cały przyszły rok , być miłym i pomocnym:D

13. kazak9

kazak9 Forum Pro

A ciasteczka pewnie z kasztanka lub/i 1s. zwierza. trzeba mieć by móc. oczywiscie kto komu zabroni mieć :D

14. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Ciastka również lecą z zagród, więc zbierając kardynała jednocześnie zbiera się ciastka i bombki.

hiacynta, bogusiania oraz AngelGina lubią to.
  15. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

jeszcze dwa klucze i wejdę na sam szczyt więc o 21 zacznę zbierać dodatkowe zębate monety

hiacynta, bogusiania oraz MOD_Ruda lubią to.
  16. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Napisałam ,że nie mam zwierzaków 1s a ciasteczka zbieram jak większość z Nas z zagród i jak każdemu brakuje mi ich.Dzięki zagrodom przybywa zwierzaków,muszą mieć tylko dłuższy czas do zbioru.Ja postawiłam neonowe i czekam .Zbieram klucze aby wdrapać się powoli na szczyt góry.Kasztanek nie musi być jest jeszcze Urodzinowe życzenie i Zioła Faraona ale te pnącza działają na rośliny a ciasteczka wypadają z zagród

17. wieśniak2

wieśniak2 Forum Pro

a z drzew nie wypadają ??? bo u mnie prawie nie, tzn mało i nie mam jak skracać czasu do robienia kluczy , żeby wejść na szczyt

18. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Proszę tabelkę z czego wylatują bombki i ciasteczka:

ale trzeba wybierać z czego lepiej lecą.

hiacynta, bogusiania oraz AngelGina lubią to.
  19. wieśniak2

wieśniak2 Forum Pro

z dwóch pełnych pól drzew wypadło 25 ciasteczek, i nie wiem czy z zagród będzie lepiej....a rozpocząć szczyt góry to tych kluczy trzeba dużo a mam dopiero 10

20. memlak

memlak Wyjątkowy talent

Pnącze odpalone:) można się lenić;)

hiacynta, bogusiania oraz bogusiak80 lubią to.