Opinie Śnieżne szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. abask

abask Fanatyk forum

Ze skrzynek zagród i drzew dostaje same ulepszenia :(\
    Cisateczek brak, bombek brak, opryskiwaczy brak i po wykręceniu 330 imprezowych bonusów brak.

bogusiania, AngelGina oraz hiacynta lubią to.
  2. stółz

stółz Czeladnik forum

Mam strasznie mało bombek. Z całego pola eventówki wypadła 1szt. Zastanawiam się co zrobić.
    Może jest jakaś runa na drzewie mądrości pod wypadajki ? Moja farma nie ma nawet roku toteż mam świadomość, że pewnie czegoś mi brakuje. Nie mam tu drzew nawozowych, więc SN odpada. Mam 1-sek. krokusa, ale co z tego skoro kropelek brakuje. Nie wiem jak to ugryźć. Stoję na tych bombkach. Może na noc na całej farmie wystawić drzewka podlane skarpetą. Może jest jakieś rzemiosło, które by pomogło. Mam tylko przetwórnię owoców odblokowaną.

bogusiania i hiacynta lubią to.
  3. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Bombki i ciasteczka tym razem lepiej wypadają z zagród tylko tych z długim czasem.Po bokach wystaw drzewa też długo rosnące.Nie ma możliwości przyspieszenie i zwiększenia wypadajek.Ustawili bardzo niską wypadalność.Gdybyś zdobyła SN to krokusem ogarniesz bombki.

4. adamtom33

adamtom33 Czeladnik forum

Witam co to jest ten 1s krokus ? o którym piszesz.

Oddzieliłam cytat.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 grudnia 2025
    bogusiania i hiacynta lubią to.
  5. memlak

memlak Wyjątkowy talent

6. martunia2808

martunia2808 Czeladnik forum

Witam wszystkich... Kochani czy u Was też tak lipnie wypadają te bombki? przecież to jest jakieś nieporozumienie, nawet przy długo rosnących na noc , gdzie zawsze wypada przy nich mnóstwo by nadgonić event a tu lipa...Też tak macie?

hiacynta lubi to.
  7. truskawa2004

truskawa2004 Czeladnik forum

co to jest opryskiwacz? Mam item opryskiwacz ale czy to jest to samo?

hiacynta lubi to.
  8. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Krokus trzeba uszlachetnić w Szklarni i zdobyć Miłość do SN zastosować w slotach Białą Niewinność i Kerstsol podlać SN.Ale bez uszlachetnienia nic nie zrobisz.

I tak jak podał kolega masz ściągę Gracza hlnrys

9. memlak

memlak Wyjątkowy talent

Jeśli masz go z + to skraca czas dojrzewania zagród 20%
    5 takich itemów z + robią 1 sek zagrody
    Też rozpiska Rysia jeśli chodzi o zagrody sekundowe
    >>>kalkulatory roślin<<<

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2025
  10. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Nie mam żadnej nowej wiadomości od PT, poza tą, wygenerowaną wczoraj automatycznie przez bota.
    Czy stwierdzenie, że wyczyściliśmy Twoją wewnętrzną pamięć podręczną. Teraz musisz wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki można uznać za naprawienie błędu? Moim zdaniem nie. To jest wiadomość wygenerowana na od...l, aby robić wrażenie, że coś się robi.
    Jak tak się wczytałam w treść tej wiadomości, to wynika mi, że jest to odpowiedź zamykająca temat. Nie ma żadnej wzmianki o doliczeniu nagród czy chociażby zwrocie wejściówek.
    Zobaczę, czy minigierki działają.
    Coraz mniej zależy mi na tej grze.

11. dotas

dotas Stały bywalec

Witam wszystkich
    U mnie dzięki szczęśliwemu trafieniu na kole bonusów rośliny eventowej w nadmiarze. Teraz na spokojnie zbieram ciasteczka, bombki, zwierzaczka eventowego i drzewko.
    Mam trochę wystawionych zagród i drzew. Ale dzisiaj korzystam jeszcze z dobrodziejstwa bonusów i sieję rośliny z farmy potrzebne głównie do paszy.
    Myślę, że na spokojnie resztę zdążę uzbierać.

Edycja/: O ja gapa. Dopiero teraz doczytałam poradnik. xD Jednak jeszcze muszę siać rośliny eventowe. Jest jeszcze jedna góra. xD Jeszcze na szczyt góry mi brakuje.

Ostatnie edytowanie: 21 grudnia 2025
  12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Według mnie najgorsze jest to , że Niemcy mają już problem rozwiązany. Ich ekipa zadziałała szybko i skutecznie. A najważniejsze jest to, że w ogłoszeniach oficjalnie o tym poinformowali. U nas jak zwykle cisza. Ważniejsi siedzą za krzakiem albo wcale ich nie ma. Na placu boju została najmłodsza stażem moderatorka i co ona może? No nic. Na zgłoszenia nie odpisują albo dają złote rady o czyszczeniu ciastek. Żenada jak zwykle. Przechuśtałam mnóstwo kręceń zwykłych i imprezowych. Sloty od początku zajęte i bonusów mi na pewno nie starczy żeby doczłapać do ilości 9600 na 6 drzewkach. O straconych jabłkach nie wspomnę.

13. Karakuliambro

Właśnie rozegrałam gierkę puzzle. Dostałam skrzynię kardynałów. Sprawdzę jak działają gierki z sortowaniem i układanką, bo to właśnie te gierki nie działały.

hiacynta i bogusiania lubią to.
  14. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Aniu spróbuj u siebie czy jednak można rozegrać gierkę z układanką, ja teraz rozegrałam 2x, dostałam 2x drzewko xxl i 4szt zwykłego. Masz rację ja nic nie mogę, chociaż zgłosiłam sprawę(nic nie pisałam bo i po co) a gracze są źli :(.

15. Karakuliambro

No i jest tak jak przypuszczałam. Układanka nie otworzyła się. Nie chce mi się sprawdzać, co jest za ułożenie układanki, ale fakt jest taki, że gra nie została naprawiona a odpowiedź PT napisana tylko po to aby zbyć gracza i problem.

hiacynta i bogusiania lubią to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Ewa nie mam do Ciebie żalu absolutnie.
    Nie będę tracić więcej jabłek dopóki nie naprawią awarii. Próbowałam już z różnych przeglądarek, z klienta i normalnie.

hiacynta lubi to.
  17. dajm2

dajm2 Okazjonalny autor

Ułożyłam układankę, dostałam skrzynię z jodłą kaukaską otworzyłam były 2 zimowe jodły kaukaskie. Przygotowałam miejsce dla nich w Kryształowych wodospadach , użyłam budowniczego, żeby je tam umieścić, klik i zniknęły, nigdzie ich nie ma. Przelogowałam się, ale nadal ich nie ma.

hiacynta lubi to.
  18. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Aniu a może napisz jeszcze raz do PT, że wszystko poczyszczone i w dalszym ciągu nie możesz rozegrać gierek, w angielskim ani niemieckim nie pomogę :(

hiacynta lubi to.
  19. ewa0209

ewa0209 Okazjonalny autor

Ogarnijcie się 34 zagrody i 1 ciasteczko ,Przeginacie.

hiacynta i ztomcio76 lubią to.
  20. ztomcio76

ztomcio76 Okazjonalny autor

bombki prawie w ogóle nie wypadają... czy uprawy czy zagrody... 3-4 na zbiór.... bez sensu taki event