Opinie Śnieżne szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 17 grudnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

myślę, że jednak nie puści na sam szczyt od razu, że trzeba będzie brnąć do góry.

Ania a wyczyściłaś sobie przeglądarkę bo nie wiem na czym grasz. Mnie dzisiaj bez problemu wpuściło na każdy rodzaj gry.

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Za długo gram i wojuję z BP żeby w pierwszej kolejności nie wyczyścić przeglądarki Ewa... Na Chromie gram domu, w pracy na mozilli lub na chromie.

3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

U mnie nic nowego się nie wydarzyło, przez 3 dni ze wszystkich łąk wypadło aż 71 bombek, jak domaluję będzie 200 tyle ile trzeba aby ruszyć w górę. Śmiechu warte, brak słów.

4. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

podoba mi się ten event - możliwość kombinacji slotowo-bonusowo-przyśpieszających.....bezcenne

80 imprezowych i 300% do stodoły
    w slotach kolejne 400%
    kilka "bogatych" dyniowych
    furmanka SN....

i samo poszło

pozdro dla Ekipy od eventów....
    dobrze, że nie przyszło im do głowy PST w połączeniu z DST (Drzewa Specjalnej Troski) i ZST (Zagrody Specjalnej Troski)
    coby Farmery czujnie i niestrudzenie biegali po polach w te świąteczne dni

a tak.... do 07.01 zimowe wakacje farmerskie
    i czas dla rodziny

zostały drzewka i klucze na szczyt - reszta ogarnięta - trochę za dużo kalii....coś źle policzyłem

ciasteczek wystarczyłoby na kilka Świąt!!

________

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2025
  5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No niestety... a może stety bo w sumie niemal w każdym ewencie jest to ,,coś za coś,, i trzeba dać coś od siebie by coś dla siebie zyskać . Niektórzy piszą że szkoda im tych zasobów , ale w końcu po to je mamy w grze by sobie (między innymi) ułatwiać tego typu ,,zabawy,, jak tu.
    To tylko z tymi bombkami powinni coś poprawić i albo zmniejszyć wymaganą ilość albo zwiększyć wypadalność bo nawet w oazie strasznie marna - właśnie przetestowałam i z pełnego wkładu raptem 12 sztuk wypadło ... - no niby ewent długi i możliwe że da się przez ten czas te bombki skompletować ale jaki pożytek z tego będzie w ostatnich dwóch/trzech dniach ?
    Klucze są do oddania tylko u dołu (w ,,1,, pudełku ) więc nie ma innej możliwości rozpoczęcia wędrówki jak tylko od tego ,,1,,

marmlada, Bilonge oraz hiacynta lubią to.
  6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

u mnie ze skrzynek jak na złość wypadają jodły XL a nie mam podstaw:(

7. Karakuliambro

Karakuliambro Baron forum

Mnie też jeszcze nie odpowiedzieli, przyszedł tylko mail zwrotny o przyjęciu zgłoszenia. Tam w weekend pewnie pracują tylko boty, pomoc techniczną zredukowali w ramach oszczędności, a pozostali poszli na urlop na koniec roku. Jeżeli nie dostałaś maila z potwierdzeniem zgłoszenia, to napisz jeszcze raz. Bo taki mail być musi.
    Ja zbieram tylko jabłka i klucze. Na planszówkach nic nie działam.
    Jodełek mam tylko 5 szt.
    Ty grasz na Chrome, ja na kliencie, a problem jest taki sam. To nie ma nic wspólnego z ciasteczkami w przeglądarce.
    Porażka ten ewent.
    Edit. Przyszła odpowiedź napisana przez bota zalecająca czyszczenie ciastek w przeglądarce. Ani słowa na temat zwrotu utraconych jabłek czy nagród na skutek błędu w minigierce.
    To tyle w temacie udzielenia pomocy przez pomoc techniczną xDxDxD

8. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Nie tylko u dołu bo w tym pudełku też się oddaje klucze,na tej Górze trzeba oddać aż 40 Kluczy

9. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

No ale bombki to nie lecą wcale. 10 sztuk z jednego zbioru . Porażka

antonina-farmerska, kazak9 oraz abask lubią to.
  10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Nie wiem gdzie Ty patrzysz.
    Wg poradnika na dole szczytu oddaje się 20 kluczy.Na samym szczycie oddaje się kalie.

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To przepraszam - widocznie czegoś nie dopatrzyłam
    w Poradniku rozpiska Szczytu wygląda tak
    i tym się zasugerowałam że na żółto jest tylko ta ,,1,, za 20 kluczy
    choć teraz widzę że jeszcze do ,,13,, też 20 kluczy wołają
    ale o 40-stu nigdzie nie ma wzmianki :p idę na moją górę by obczaić dokładnie czego chcą do każdego pudełka :music:
    edit:
    po dokładnym przeglądzie szczytu nigdzie nie znalazłam pudełka gdzie chcieliby te 40 kluczy .
    Na samej górze jest pnącze i tam chcą kalie a do tych z autoprodukcją po 20 ciasteczek

=Repez-, AngelGina oraz hiacynta lubią to.
  12. ***MoniaM***

***MoniaM*** Młodszy ekspert

nie ma szansy na zagrody i drzewa bo wypadajki po 5 sztuk ze zbioru !!! Po szkarłacie tylko 16 wypadajek - wszystko trzeba za floreny kupować jak się chce skrócić czas!!! Kardynałów jak do tej pory zebrałam 123 i tylko dlatego że mam 100% i 200% ze zbiorów. Pnącze bez problemu by było jeżeli chodzi o zbiory roślin ale kluczy na pewno nie dam rady skolekcjonować ... ilości są niemożliwe do zdobycia!!! I zagród na pewno też nie dam rady zdobyć bo na jabłka trzeba długo czekać !!!! ... bez dalszego komentarza!!!
    Jakiś myślący inaczej to wymyślił... Beznadzieja....

13. abask

abask Fanatyk forum

Z jednego pola eventówki jedna bombka. To chyba jakiś żart!
    Nie dość, że straciłam 300 imprezowych nie zyskując ani jednego bonusu ( oprócz 1 x +1 na 6h) to wypadajki są kompletną klapą.
    Nie powiem gdzie mam ten event bo... Idą święta :)

14. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

W pudełku nr 1 trzeba oddać 20 kluczy i w pudełku nr 13 też 20 kluczy więc potrzeba na tą góre 40 kluczy bo jak nie oddasz tych 20 wyżej to nie dojdziesz do pnącza

hiacynta, AngelGina oraz Bilonge lubią to.
  15. ania12355

W sumie trzeba oddać 40 kluczy. Skracając czas zbioru zbierasz dziennie 6 kluczy.
    Ja mam obecnie 13 sztuk

16. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ja mam 15 szt ale po 22 zbiore więc będę miał 18 szt

17. ania12355

Ja w nocy śpię. 22-ga dla mnie to już noc:)

18. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

No ile by tych kluczy nie chcieli to zaczynać będzie można tylko od pudełka ,,1,,
    a właśnie tego dotyczyło Twoje pytanie :p

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    W którą gierkę grasz? W tą ala zioła faraona? Ja w tą gram i dostaję skrzynki z jodłami a tam są zwykłe, xl i xxl. Nazbierałem już 15 sztu drzew różnych a co za tym idzie 6242 owoce na teraz. Swoją drogą ilości to porażka mimo 3 tygodniowego eventu. Zwłaszcza te 40 kluczy do drugiego zadania. Przy skracaniu na maksa i zbieraniu co 10 godzin trzeba liczyć 5 dni na same klucze a gdzie reszta?

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mnie też dopadła blokada.:(:cry:

Układanka nie chce się otworzyć, nie mogę zrobić żadnego ruchu.:(
    Czyli skrzynek z drzewkami nie jestem w stanie zdobyć, pięknie.8)