Śnieżna kula raz jeszcze.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krys62, 7 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krys62

krys62 Aktywny autor

Czegoś tu nie rozumiem.Żeby postawić kule należy zakupić cały pakiet. To po co w ofercie są pojedyncze śnieżne kule? Jak się kliknie na pnączu na ten rząd to odsyła nas do pojedynczych kul. W chwili obecnej mam floreny i wolała bym dokonać zakupu za Fl.tak jest w ofercie. Jednak, żeby mieć ten rząd muszę kupić za złotówki co zmusza mnie do podwójnych zakupów. Pytam raz jeszcze dlaczego oferowane są pojedyncze kule za fl. z których nie można skorzystać?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

krys62 tak jak jest napisane w poradniku:

Pojedyncze itemy są dla Graczy, którzy chcą mieć itemy ale niekoniecznie z rzędem chmur.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. krys62

krys62 Aktywny autor

Jest już tyle itemów dla których jest brak miejsca. Podejrzewam, że gracze woleli by jednak mieć rząd wypełniony kupując kule za fl. Pytań nie mam, ale po tylu latach stwierdzam, że gra staje się kosztowna. Wiem mogę nie grać, a miała być darmowa. Pozdrawiam serdecznie.

.Magda60. lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję, również pozdrawiam i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.