Opinie Ścieżka ze świateł

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 13 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z Piccolo wylazło: kwieciste,muchołapka i cylinder iluzjonisty czyli całkie dobrze :)

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Coś ten event jest dla mnie pechowy... Jak nie marna zawartość Piccolo, to zapominam o zbieraniu talarków z planszy... Wczoraj zebrałam tylko raz... Pocieszam się, że to nie galopująca skleroza, tylko negatywny wpływ auryxD:cry:

3. Pryku

Pryku Baron forum

Mam to samo a na 6 zakupow 1 piccolo ale dalo swieto swiatel wiec nie ma tragedii.. ze 2k roslinek na glownych do wysiania wiec na spokojnie bez bonusow.

Marzenakruczek lubi to.
  4. Dziadek_Maczek

Dziadek_Maczek Okazjonalny autor

Żeby nie było OT, to event skończę bez pnącza. Niestety, zabraknie mi ok 1000 Ognistego proszku, tyle nie dokupię. Szkoda.
    A teraz pytanie odnośnie Piccolo. Naprawdę uważacie, że ma znaczenie gdzie się stawia?
    Mało prawdopodobne, wręcz niemożliwe, ale jak postawię w ogrodzie ozdobnym i załóżmy, że jednak wyskoczy Florenowiec, to można go przenosić? Ostatnio postawiłem skrzynkę na Dzikiej łące i mi wyskoczył Kijek Pogo. Fajnie, tyle że teraz będzie tam stał jeszcze ponad 30 zbiorów i trochę przeszkadza.

Marzenakruczek lubi to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Florenowiec i inne itemy bez dodatkowych ładunków jak np. muchołapka, magiczne drzewo czy parasolka możesz spokojnie przenosić. Problem jest tylko z itemami w wersji (+), czyli z dodatkowymi bonusami otrzymywanymi przez ileś tam zbiorów np. dyniowy prezent, zabawa w wodzie albo opryskiwacz. Ich usunięcie do inwentarza w celu przeniesienia na inną łąkę powoduje wykasowanie tych ładunków. Trzeba uważać :)

6. sekutnicowata

sekutnicowata Młodszy ekspert

skrzynie na wybrzezu rozbitków dały muchołapki parasolkie i wielozadaniowca wczesniej tez tam był razy florenowiec pod latarnia zawsze były gorsze

Marzenakruczek lubi to.
  7. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

z 3 skrzynki ścieżki2 wyskoczyło to , oczywiście otworzyłam od razu bajkowe źródło wyskoczyło :)

Marzenakruczek lubi to.
  8. annaaniolek

annaaniolek Czeladnik forum

Nigdy nie wiadomo ile wyskoczy ognistego proszkiu.I tak zamiast pnącza będzie bieda z super nawozem i super nawozem zosi.Wszystko ukończone a tu 1000 ognistego brak.Zebym nie wiem jak sadziła tysiąca do jutra nie dorobię.Bardzo przykra niespodzianka.Nie opłaca się robić całego eventu bo jak widać można go nie ukończyć z sukcesem nawet bardzo się starając i zużywając super nawóz wzmacniacze roślin akcjii itd.Smuteczek....

9. dezynteria

dezynteria Czeladnik forum

Z całego tego narzekania wyłania się wniosek taki, że nie zastanowiłaś się ni chwili przed rozpoczęciem :) Wypadajki mają pewien rozrzut, ale po pierwszym zbiorze ma się informację z jakim natężeniem będą lecieć; wystarczy wtedy prosta estymacja i od razu wiadomo co robić; a lanie nawozami na pałę nie ma żadnego sensu :) Nie wiem jak bardzo masz rozwinięte konto - jeśli słabo, to tym bardziej trzeba szacować koszty, a przede wszystkim rozwinąć go do jako takiej mocy, zbierając po drodze drogocenne zasoby. Moje jest raczej średnio zasobne - nawozy tylko do podganiania niewielkich ilości, żadnych jaśków, dyń, kasztanów itp., a ten ewent zrobiłem na luzie w 2/3 czasu, nawet lejąc tylko wodę, bo nawóz poszedł w miliony :) Więc jeśli taki średniak jak ja zrobił bez problemu, to znaczy że ewent jest łatwy, tak że nawet słabsi gracze mogli go zrobić (poświęcając zapewne trochę więcej czasu i uwagi).

10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ewent był do zrobienia bez spinania się. Nie użyłem ani grama SN na wypadajki. Bardzo dobrze leciały na wyspie - warzywa długorosnące z odpowiednim dopalaczami z pnącza i rzemiosła, z pół pełni, na głównej i polanie z czwartku na piątek na noc kwiaty, a potem nazowowe. Na tą chwilę mam ponad 2000 wypadejek ponad potrzeby.

Marzenakruczek i miwi45 lubią to.
  11. Dziadek_Maczek

Dziadek_Maczek Okazjonalny autor

To lubię najbardziej w eventach :). Pomimo starań na razie idzie tak, że większości nie kończę, ale na kupce sporo zarabiam 8)
    Strach pomyśleć, że pewnie już niedługo stanę po drugiej stronie;)

miwi45 lubi to.
  12. annaaniolek

annaaniolek Czeladnik forum

No może Ty masz informację jak będą wypadać wypadajki Ja nie.Smuteczek to nie narzekanie to po prostu smuteczek....i tyle

13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Z 4 skrzynek Piccolo:
    - zabawa w wodzie
    - opryskiwacz
    - kijek pogo x2

...czyli średnio na jeża

morellaa i Marzenakruczek lubią to.
  14. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie z 5 Piccolo parasolka w kropki,Cylinder iluzjonisty,bajkowe źródło,wieczne poszukiwanie skarbów i tańczący z liśćmi

15. mirka1207

mirka1207 Okazjonalny autor

pnącze zdobyte trzymam kciuki za grajjących

Marzenakruczek lubi to.
  16. stoone1

stoone1 Weteran forum

No a u mnie co? Chyba dobrze, cylinder, chomicza i zabawa w wodzie + 4 sadzonki. Niestety zabraknie mi dwóch gwiezdnych do następnej ognistej skrzyni... Ognistego proszku, po wymianie na wszystko co możliwe, na chwilę obecną mam 1647. Myślę, że wpadnie jeszcze z 200. Przy okazji jedna z ostatnich mrocznych ukończona a z pozostałych dwóch łącznie jeszcze 3 misje do zrobienia . Zapas trolosłoni poszedł na 3x XXL galaretkowatego kasztanowca i pozostałe misje, więc potrzeba mi jeszcze 114 trolosłoni , 500 przerażającej wierzby + trochę upiornego bakłażanu i mrocznego kasztanowca, chociaż spokojnie to mi wpadnie czekając na wierzbę i trole. W evencie pomógł dyniowy prezent z jakiejś poprzedniej skrzyni piccolo.

Marzenakruczek i miwi45 lubią to.
  17. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

finito skrzynki jak tako ale bardzo spokojnie
    do nastpnego evenciku

18. Jagna-z-Bagna

Jagna-z-Bagna Analityk forum

Moje trzy Piccolaki dały Nieumarły, Święto Świateł i na dokładkę, tadaam, tańczącego z liśćmi :) Mam jeszcze trzy skrzynki, ale nie wiążę z nimi wielkich nadziei na kolejną matrioszkę :) Ogólnie event fajny, więc kolejnych takich sobie i Wam życzę :)

19. kamder

kamder Hrabia forum

Nagrody zgarnięte :)
    Z kupionych 3 skrzynek Piccolo wyleciało: Zabawa na wodzie, nieumarły skarb oraz bukiet kwiatów. ;)

miwi45, Anhedrea oraz aleksandra lubią to.
  20. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Event skończony teraz wystawiłam skrzynki piccolo i dostałam 2X ucznia Ingrit i świeto świateł:)

morellaa i miwi45 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.