Ściana chwalipiętów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ostrzegacz, 15 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Gdzie najczęściej zwykli się swoimi sukcesami przechwalać Gracze?
    Czy istnieje takie miejsce jak w tytule?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze odnoszą różne sukcesy i osiągnięcia w grze i z moich obserwacji wiem, że zamieszczają takie informacje w różnych miejscach, np...tutaj : >>>Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń lub tutaj >>>Dyskusje o grze i nie tylko, zdjęcia swoich farm zamieszczają tutaj :>>> Zaprezentuj swoją farmę, jednak ja bym tego przechwalaniem się nie nazwała, i odpowiadając na Twoje pytanie - na naszym forum "Ściany chwalipiętów" - nie ma.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

ostrzegacz i toDzasta lubią to.
  3. ostrzegacz

ostrzegacz Weteran forum

Dziękuję za odpowiedź. Jest w pełni satysfakcjonująca.
    Można by to zgrupować pod tytułem "Każda myszka swój ogonek chwali"; ale to tylko sugestia.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, jeśli uważasz że taki temat jest na forum potrzebny i zdobędzie zainteresowanie Graczy, to zawsze możesz otworzyć jakiś Klub chwalących się swoimi osiągnięciami czy sukcesami w grze, w tym dziale zgodnie z zasadami : >>>klik<<<.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.