łyżka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika branicka501950, 22 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

odebrałam lyżkę po zalogowaniu się na farmę ale nie mam jej na stanie i nie mogę zrobić poczatku eventu

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

u mnie jest to samo ogolnie gra nie dziala ani na unity ani na fleszu

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Są jakieś problemy z płynnością gry, ale mam nadzieję, że już opanowane. Czy po wejściu na planszę gry i po kliknięciu w któryś z kloszy nie ma możliwości oddania łyżki? Może została już oddana w którymś z pól startowych? Proszę o sprawdzenie i informację zwrotną.

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Nie ma łyżki i świeczek.

5. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

u mnie tez ich nie ma

6. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Niestety nie mam , po odebraniu łyżki weszlam na klosz z łyżka ale już nie mogłam otworzyć bo mam zero-na innych kloszach również ich nie ma

7. BA_Marion

W takim razie proszę o zgłoszenie się z tym problemem do Pomocy technicznej. Zanim sprawa zostanie przekazana dalej konieczne jest sprawdzenie kont, na których ten błąd występuje.

Czy są jeszcze pytania?

iza_79 lubi to.
  8. iza_79

iza_79 Książę forum

u mnie już się pojawiło. samo przelogowanie nic nie dało, ale przez moment miałam zamkniętą przeglądarke i zalogowałam się teraz od początku i jest

9. BA_Marion

Dostałam informację, że po przelogowaniu się łyżki/czyste świece powinny być widoczne. Sprawdźcie proszę.

KarinkaP usunęłam Twój post nie związany z tematem.

Czy są jeszcze pytania?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.