łasica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

czy nie jest to błąd ? cena łasicy jest 6254 siang i nie ma w ofercie a była wysoka cena bo około 50 tys

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Problemy z targiem były już wczoraj zgłoszone, trzeba czekać na naprawę.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. maria5510

były ale z drzewami a ze zwierzętami nie , więc pytam . Chyba normalne?
    teraz kury też nie mogę sprzedać bo cena jest 242 siang a wczoraj sprzedawałam ponad 1000 siang.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

maria5510 czy próbowałaś zastosować standardowe czynności (czyszczenie przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe)?

5. atka28

atka28 Czeladnik forum

nie zaczynam nowego wątku.... bo problem rzeczywiście istnieje.... i czyszczenie ciasteczek nie pomaga bo mam automatyczne ich usuwanie
    ja też nie mogę wystawić np. kur po 1000 SG jak wszyscy inni, wystawiane 3 minuty temu na targu, mogę wystawić kury za niecałe 450 SG.....
    problem okazuje się na większą skalę bo nie tylko nawaliło z drzewkami to teraz i zwierząt nie można sprzedawać po "normalnych" cenach.....
    tylko najgorsze to jest to , że inni mogą a inni nie i nikt nie wie dlaczego są gorsi i lepsi?????

no np. mam łasice wystawione po 31 000 SG - czas wygaśnięcia 167,55 czyli 5 minut temu, a ja mogę je wystawić po 8150,45 SG
    wszystko mam aktualne i wyczyszczone....

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 lutego 2017
  6. SMOD_Atena

czarne313 z opiniami na temat eventu zapraszam tutaj: >>klik<<, Twój post usunęłam.
    atka28 Twój post również usunęłam, porządku na forum pilnuje Ekipa forum.

7. SMOD_Atena

maria5510, atka28 zapraszam w takim razie ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej.

atka28 widocznie usuwałyśmy Twój post jednocześnie, a swój post usunęłam ponieważ tak jak napisałam wyżej, problem należy zgłosić w celu sprawdzenia kont do PT.
    Twój kolejny post usunęłam, z zastrzeżeniami do mojej pracy również zapraszam do PT.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

8. atka28

atka28 Czeladnik forum

SMOD Atena wyżej w Twoim poście nie ma nic napisane o tym iż musimy się zgłosić z tym problemem do PT jest tylko napisane iż musimy wyczyścić ciasteczka...
    ale jak czytam inne posty to problem zaczyna być znów nie tylko u jednego gracza tylko u coraz większej ilości graczy....
    więc już się nawet spytać nie można czy coś wiadomo w tej sprawie????

9. SMOD_Atena

Napisałam w tym poście, więc ten, w którym informacje były nieaktualne usunęłam.

Czy są jeszcze jakieś wątpliwości/pytania?

10. atka28

atka28 Czeladnik forum

no jak nie wiesz co się dzieje z grą to nie mam więcej pytań

11. SMOD_Atena

Nie mogę wiedzieć co dzieje się na Twoim koncie w każdej chwili, możliwość sprawdzenia i weryfikacji istnieje w PT, dlatego też zapraszam ze zgłoszeniem.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

12. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie są też strasznie zaniżone ceny jeżeli chcę coś sprzedać, ale jak już kupić 5 razy droższe. Problem widzę nie jest jednostkowy???

13. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

U mnie na targu jest taka sama sytuacja, jak u farmerek wyżej. Czy też mam zgłosić do PT? Podejrzewam,że jest więcej takich osób jak my, że to nie jest problem konta.

14. SMOD_Atena

Za zgłoszenia do PT obecnie już dziękujemy, problemy zostały przekazane do działu technicznego gry i jutro zostanie dokonana próba naprawy. Bardzo prosimy o cierpliwość.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

15. maria5510

temat proszę zamknąć
    czekamy cierpliwie

16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zgodnie z życzeniem zamykam.

Miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.