ładowanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 4 listopada 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Witam!!! od wczoraj mam problem - po załadowaniu gry nie mogę wejść na żadne pole, ładuje mi lecz nie otwiera pola, w codziennych prezentach od Franka mam pusty pasek na dole . napisałam do pomocy technicznej lecz jak wysłać wiadomość gdy nie mogę przesunąć tablicy- kończy się na ankiecie i nie ma polecenia wyślij??? co mam robić i jak wysłać wiadomość do pomocy technicznej??? - proszę o pomoc - pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    W jakiej sieci masz internet? Jeśli Plus mobilny czy też zwykły stacjonarny to problem jest po stronie sieci. U mnie też jest od wczorai sprawdzałam już na mapie awarii i jest to większy problem.

Czy masz może innego dostawcę?

3. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

już nie mam problemu, ale na przyszłość jak wysłać wiadomość do pomocy technicznej??

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na przyszłość jeśli nie możesz zalogować się do gry a wyświetla się strona logowania na przeglądarce to na dole jest odnośnik:

pt.png

Możesz też skorzystać z bezpośredniego linka, który podany jest w poradniku: https://accountcenter.bpsecure.com/Support?pid=171&lang=pl

Czy w czymś jeszcze mogę Ci pomóc?

5. Słonko^

Słonko^ Czeladnik forum

DZIĘKI!! pozdrawiam :>)

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Proszę i temat zamykam.

Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.