łąka

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by SnikerS95, Aug 26, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SnikerS95

SnikerS95 Czeladnik forum

mam 12 znajomych i czemu dalej mam brudną łąke ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli jesteś uczniem w Szkole farmerskiej to w pasku sąsiadów widzisz również swojego Mentora oraz innych jego uczniów. Nie zaliczają się oni jednak do sąsiadów, którzy wymagani są do oczyszczenia dzikiej łąki. Siebie również nie możesz liczyć i pozostaje zaprosić więcej osób do sąsiedztwa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SnikerS95

ta dostałem skrzynkę z narzędziami ale nie wiem gdzie ją znajde
    co ona też daje jak można :D z góry dzięki

4. SMOD_Atena

Skrzynka z narzędziami to 10 losowych narzędzi potrzebnych do budowy różnych fabryk i kolorowych ulepszeń fabryk. Informacje na temat prezentów znajdziesz tutaj:
    A spis wszystkich poradników na temat gry tutaj: >>>klik<<<.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. SnikerS95

no mam juz 15 znajomych a łąka dalej nie oczyszczona jakiś błąd ostatnie pytanko i można zamknąć

6. SMOD_Atena

Wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry.

Jeśli po ponownym zalogowaniu się do gry łąka nadal nie będzie oczyszczona to będzie znaczyło, że albo jeszcze masz za mało sąsiadów albo konieczne jest wyczyszczenie pamięci przeglądarki i ciasteczek cookies. Wskazówki znajdziesz tutaj: >>>Gdy gra nie działa - poradnik.

Daj proszę znać czy wszystko już w porządku?

7. SnikerS95

nadal lipa pojawiło sie tylko z 5 pul oczyszczonych reszta dalej zawalona

8. SMOD_Atena

A czy na pewno tych 12 sąsiadów to zaproszeni przez Ciebie Gracze? Tak jak wyżej napisałam, jeśli jesteś uczniem w Szkole Farmerów, to z paska sąsiadów musisz odliczyć innych uczniów, siebie i swojego Mentora. Sprawdź to proszę jeszcze raz.

Zapraszam również do zapoznania się z poradnikiem:

9. Celestyna

Celestyna Aktywny autor

Może nowi sąsiedzi nie potwierdzili jeszcze Twego zaproszenia, do chwili potwierdzenia okienka sąsiadów są zamglone

10. SMOD_Atena

Celestyna dziękuję za podpowiedź, to też jest bardzo ważne a zapomniałam o tym.

SnikerS95 czy teraz masz jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.