Łopata ogrodowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marcinwin, 1 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Czy, aby leciała łopata ogrodowa to trzeba mieć odblokowany obuwnik? Czy to po prostu jest ustawiona tak nikła wypadalność tego przedmiotu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co jest napisane w tabeli z poradnika to łopata ogrodowa wypada ze zbiorów alpejskich roślin:

nie ma wzmianki o wymaganiu odblokowania runy obuwika, ale tylko do jego produkcji jest potrzebna i pewnie dlatego tak rzadko wypada.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

A to możesz się jakoś dowiedzieć w centrali? Dla mnie to bardzo ważne(pewnie dla innych też ważna informacja), przez 24h nie otrzymałem ani jednej łopaty, więc jeśli jest wymagane odblokowanie obuwnika, aby to leciało to bym odblokował, ale jeśli powinno wylatywać bez odblokowania, to nie widzę sensu odblokowywać tego obuwnika bo i tak nie będzie wypadajek do produkcji tego. A sądzę że jak odblokuję to też i klienci zaczną o niego wołać i nie będzie możliwości tego wykonać...

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Nie ma potrzeby dopytywać. Niedawno weszłam na 21 poziom i łopata z tą chwilą zaczęła wypadać. Nie odblokowywałam obuwika od razu, tylko poczekałam aż nazbierałam coś ponad 20 tych łopat. Wypadalność nie jest jakaś bardzo wysoka, ale wg mnie na produkcję roślin pod potrzeby klientów spokojnie wystarcza.

Czy masz jeszcze pytania?

5. Marcinwin

Marcinwin Moguł forum

Oki, to wszystko, w takim razie nie odblokowuję dalej, tylko czekam na wypadajki.
    Dzięki :):):)

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Proszę bardzo:) Skoro mamy już to wyjaśnione, zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.