Łatwa Hodowla

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika izulka1352, 28 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izulka1352

izulka1352 Czeladnik forum

Zakupiłam pakiet i nie zaliczyło kombajnu .

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

izulka1352, a co pakiet zawierał, może nie kombajn, a asystenta hodowli, którego wykorzystujesz w oazach?

3. izulka1352

Szczerze mówiąc nie przyjrzałam się głębiej czego kombajn dotyczył, pozostałe przedmioty otrzymałam . Nigdzie nie widać aby był aktywny . Miało być na 24 h .

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. izulka1352

Teraz przejrzałam jeszcze raz, mam kombajn, ale ten który już działał ( pozostało 30 min ) . Zakup tego pakietu o którym mowa był jakieś 1:30 h temu . Przejrzałam wszystko, nigdzie nie ma więcej ponad to co już napisałam .

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

izulka1352, na adresie mailowym przypisanym do konta w grze znajdziesz potwierdzenie dokonania zakupu, które zawiera szczegółowy opis, jednak zapewniam, że do tego pakietu należy asystent hodowli, który prawdopodobnie aktywny jest do jutra, jeśli pakiet zakupiłaś dziś, skoro był na czas 24h.

7. izulka1352

Nie będę się spierała, i wina jest moja że nie przyjrzałam się dokładniej czego kombajn dotyczył, było zbyt mało czasowo dzisiaj, bo oferty dobiegał koniec . Faktem jest że go nie ma . Pytanie można zadać inne, może wraz z końcem oferty wygasa również kombajn :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

izulka1352, kombajn jest na określony czas od chwili kiedy zostaje aktywowany, ja z pozycji forum tego nie sprawdzę, jednak pomoc techniczna owszem, ma taka możliwość.

9. izulka1352

Chyba dam sobie spokój, za 4 pln nie będę szat rwała :)

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Twoja decyzja co zrobisz, czy wątek mogę zamknąć, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. izulka1352

Można, pozdrawiam .

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję, wzajemnie i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.