Opinie Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

u mnie słabo z szyciem , na krawcową się nie nadaję ;)dopiero 45 uszytych ale koło dziś łaskawie dało %%% więc może

przejdę etap fastrygowania :p gratulacje dla najlepszych :)

2. aniamurawska

aniamurawska Czeladnik forum

O co chodzi z guzikiem
    Jaka wymiana nie rozumiem

niebo016 i magdusia668 lubią to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

jeśli żaden kolor łatki ci nie pasuje to wtedy wymieniasz na inny do tego jest potrzebny guzik

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pomalutku szyję, żeby sobie paluszków nie pokłuć.:pxD
    Po dobie, bez koła, pokonałam 70 szczebelków.:)

5. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

ja, z kołem, mam już zielcha na 2/3. Wypadalcow brak, dopiero dziś postawiłam drzewa bo mi się budowniczy w skrzyniach trafił.

6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam :)
    Ja 71 zszyłem a 9 czeka w kolejce na pozostałe :) Może mi się uda połówkę dzisiaj uszyć :)

7. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

U nie to samo zaraz następnny zbiór i będzie 80. czyli w niedziele pnącze moje .

8. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam,
    ja dopiero teraz będę miała wolny weekend, więc podziałam. Wczoraj zdążyłam jedynie rozsiać i zebrać jeden zbiór. Pierwszy raz sieję na Super polach (oczywiście z SN i Zośką), zobaczę, jak mi to wyjdzie:music: Przy krótkich eventówkach, takich jak ta, SP jest dla mnie korzystne, bo nie muszę z zegarkiem w ręku siedzieć stale przy kompie. Szyć będę dopiero w niedzielę lub poniedziałek. Na to też potrzeba trochę czasu. Ale lubię ten event i fajnie, że tylko na głównej, a na pozostałych można siać do misji. :) Życzę wszystkim obfitych plonów:D

9. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

69 łatek uszyłam. Zabrakło wypadajek, więc uruchomiłam kasztanka i nici mam dość, ale gamońka jestem i na rozsadę eventówki zostało mi w stodole 25 sztuk, więc teraz muszę poczekać,żeby zasiać całe pole. :(
    Pozdrawiam Wszystkie krawcowe i krawców farmerskich.:)

10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

u mnie 33 dopiero

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zmniejsz, proszę ilość linijek w podpisie sygnatury, ponieważ według Regulaminu są dozwolone dwie linijki, a u Ciebie są trzy.

Koło było dość łaskawe i mam 98 łatek. Roślinka jest na kolejne 100, tylko wypadajek muszę nałapać :)

12. magdusia668

106 zrobionych ... na resztę muszę poczekać :)

13. fkamil

fkamil Komandor forum

Z pola słabo leciały wypadajki, z drugiego pola cebuli dostałem około 30 wypadajek, rośnie mi 9:20, zmieniłem to na drzewa surmia XL, 18 godzin, ale ostatnio zebrałem lekko ponad 100 wypadajek z jednego pola.

14. aisunel

aisunel Generał forum

Ponad 90 latek jest,roslinki na ponad 100,do jutra mam jeszcze +300,trzyma nitka i guziki,chyba bez kasztanka nie dam rady:).Talarkow narazie 200,najwiecej udalo sie skomponowac 47szt;).Ale to sie juz nie powtorzy,poniewaz teraz wiecej przeszkod,niz wolnego pola:).Walcze do konca,poza talarkami mozna walczyc o paszunie i faremkio_O

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

100 wypadajek to całkiem niezły wynik. Ja mając juz badyla w komplecie pewnie len sobie na noc wysieję. I wypadajki powinny polecieć przyzwoicie i do misji będzie ;)

16. niebo016

niebo016 Generał forum

8)A u mnie ewent zrobiony został na: 52/180 z 6 darmowych skrawków i 42 skrawków z młyna. Szkoda, że mam tak mało guzików, bo one dodają dodatkowe zadania.:music:

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Witam, u mnie się poszczęściło i miałam +100% i +200% i +1 ,niedźwiadki dały igły z nitką i guziki,więc pnącze już chodzi.A teraz na spokojnie zbieram na dalsze łatki by zrobić dalsze zakupy w sklepiku:)))

18. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Rozegranych 110 gierek jeszcze sporo zostało .Koło mnie nie lubi.

19. magdusia668

132/180 zrobione, reszta czeka na ostatni zbiór no i kasztanka odpalę na wypadalce:) koło dało + 200% i 2 razy +1 :p

20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Ja tym razem bezbonusowo (czyli jak zwyklexD) i na teraz mam tak:
    łatki.PNG
    9 łatek czeka na ułożenie, czy łącznie mam ich 81. Policzyłam, że skończę w poniedziałek w okolicach południa i pasuje:) Ułożę tylko 180 skrawków. Na to co chcę kupić w sklepiku, talarków wystarczy:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.