Opinie Łatek dostatek

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Nov 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z tym skomplikowaniem to bym nie przesadzała, przecież gierka działa na zasadzie domina, które na pewno znasz.:)

2. hator

hator Ekspert forum

Wróć do FAQ-Łatek dostatek.
    Odszukaj w opisie zdania: "Wydarzenie będzie miało tę samą mechanikę co event "Łatek dostatek".
    Wyrazy napisane zieloną czcionką to link do dokładnego opisu tej mechaniki :) kliknij , poczytaj :)

3. kasik778

kasik778 Ekspert forum

Ja miałam warsztaty i trochę drzew 20 -godz i szału nie ma - wypadło tylko 135 nitek i 46 guzików, chyba na dzikiej posadzę drzewa:D

4. MMartusia

MMartusia Okazjonalny autor

U mnie z 2 pól 20-godzinnych drzew wypadło 228 nitek i tylko 12 guzików

5. fkamil

fkamil Komandor forum

Tak, zauważyłem, że z drzew jest sporo nitek, ale bardzo mało guzików. 225 nitek miałem z dwóch pól surmii xl i tylko 4 guziki, więc jak komuś zależy na guzikach no to drzewka są złym pomysłem :)

6. ewelina24.097

ewelina24.097 Zaawansowany

A jakie to ma znaczenie.. Ładnie wygląda i tyle

magdusia668, marzena5275 and niebo016 like this.
  7. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Mam tylko 117 igieł z nitką, mało trochę, to rezygnuje z żółtych zagród i wystawiam najlepiej punktowane 12 godzinne drzewa xxl. 8)

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mialem nie robic...ale jak wykrecenie 60 imprezowych z zupelnie innego powodu,,,daje takie bonusy...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    to sobie pnacze zgarnolem....

9. aisunel

aisunel Generał forum

[ciach] Jutro dokladam 200% na diament i biegne,biegne;)

Twoje uwagi na temat innego gracza usunęłam. Proszę nie prowokować do kłótni.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Nov 28, 2019
    magdusia668 and MYSZKA2005 like this.
  10. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

a skad masz 200% na diament? wiem o 100%, ale 200????

magdusia668 and -norbijas- like this.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jemu chodzilo o cos zupelnie innego..mial na mysli pakiety pd +florki

magdusia668 and MYSZKA2005 like this.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że chodzi o ten bonus:
    upload_2019-11-28_21-21-36.png
    ze skrzyń bonusów.

13. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Zła, bardzo dziekuje. na oczy nie widzialam, stad moje pytanie.
    Norbi, Tobie tez dziekuje za oswieceniexDxDxD

a evencik powoli. kolo sie zlitowalo i dalo %%%xD

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

24 łatki ułożyłam,,byle jak i byle gdzie,,do pnącza 180-24,,hi hi

15. mahartka

mahartka Baron forum

ooohh.. ja tu dopiero jedną planszę zamknęłam a tu widzę że cały event się dało skończyć w tym samym czasie xD

16. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

zaczęłam dopiero po godz. 20 ale trafiło mi się +200%, dzisiaj nie pośpię...

17. Cardamon

Cardamon Komisarz forum

Koło uśmiechnęło się na moją prośbę o ułatwienie uszycia farmerskiej kapotki na jesienne prace polowe ;)

więc pnącze kołysze się dość wcześnie

Nawet kapotkę będzie można skropić perfumą żeby zadać szyku roztrząsając obornik.
    Pozdrawiam i życzę dużo krawieckiej inwencji przy nałożeniu 10 naparstków :).

Last edited: Nov 29, 2019
  18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ot i to są najlepsi krawcy, do nich to jak w "dym", żeby zdążyć coś uszyć na ostatnią chwilę :D, zrobią to w mig :D A i oczywiście Gratuluję zdolności :)
    Ja tam, mimo tego, że niegdyś miałam do czynienia z szyciem, zrobiłam dopiero jakieś drobne fastrygi, a mianowicie 50 łatek ;), ale mój klient ma sporo czasu na włożenie tego odzienia :D, może uda mi się ukończyć na czas :)
    Za chwileczkę dojdą jakieś łatki, bo tkaninę mi dowiozą ;) (czytaj: roślinka urośnie :))

19. franio1950

franio1950 Okazjonalny autor

Zupełnie nie rozumiem tej nowej grafiki, dodana jedna łatka na pierwszej planszy dalej nic nie mogę dołożyć, czy coś nie kumam ?

MYSZKA2005 likes this.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po prawej stronie klikasz na plusik i w to miejsce wskakuje łatka, klikasz na wybranym skrawku i układasz na planszy. Nie możesz położyć łatki w miejscu gdzie są jakieś guziki, szpulki, itp., może filmik bardziej ułatwi Ci to zadanie:

Podczas robienia jednej planszy będzie możliwość pięciokrotnej wymiany łatek. Pierwsza wymiana będzie darmowa, natomiast każda kolejna będzie kosztować 1 x Guzik wymiany.

Zapraszam do zapoznania się z całością poradnika: => Łatek dostatek.

Thread Status:
Not open for further replies.