Opinie Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z tym skomplikowaniem to bym nie przesadzała, przecież gierka działa na zasadzie domina, które na pewno znasz.:)

2. hator

hator Ekspert forum

Wróć do FAQ-Łatek dostatek.
    Odszukaj w opisie zdania: "Wydarzenie będzie miało tę samą mechanikę co event "Łatek dostatek".
    Wyrazy napisane zieloną czcionką to link do dokładnego opisu tej mechaniki :) kliknij , poczytaj :)

3. kasik778

kasik778 Ekspert forum

Ja miałam warsztaty i trochę drzew 20 -godz i szału nie ma - wypadło tylko 135 nitek i 46 guzików, chyba na dzikiej posadzę drzewa:D

4. MMartusia

MMartusia Okazjonalny autor

U mnie z 2 pól 20-godzinnych drzew wypadło 228 nitek i tylko 12 guzików

5. fkamil

fkamil Komandor forum

Tak, zauważyłem, że z drzew jest sporo nitek, ale bardzo mało guzików. 225 nitek miałem z dwóch pól surmii xl i tylko 4 guziki, więc jak komuś zależy na guzikach no to drzewka są złym pomysłem :)

6. ewelina24.097

ewelina24.097 Zaawansowany

A jakie to ma znaczenie.. Ładnie wygląda i tyle

magdusia668, marzena5275 oraz niebo016 lubią to.
  7. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Mam tylko 117 igieł z nitką, mało trochę, to rezygnuje z żółtych zagród i wystawiam najlepiej punktowane 12 godzinne drzewa xxl. 8)

8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mialem nie robic...ale jak wykrecenie 60 imprezowych z zupelnie innego powodu,,,daje takie bonusy...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    to sobie pnacze zgarnolem....

9. aisunel

aisunel Generał forum

[ciach] Jutro dokladam 200% na diament i biegne,biegne;)

Twoje uwagi na temat innego gracza usunęłam. Proszę nie prowokować do kłótni.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 listopada 2019
    magdusia668 i MYSZKA2005 lubią to.
  10. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

a skad masz 200% na diament? wiem o 100%, ale 200????

magdusia668 i -norbijas- lubią to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jemu chodzilo o cos zupelnie innego..mial na mysli pakiety pd +florki

magdusia668 i MYSZKA2005 lubią to.
  12. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że chodzi o ten bonus:
    upload_2019-11-28_21-21-36.png
    ze skrzyń bonusów.

13. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

Zła, bardzo dziekuje. na oczy nie widzialam, stad moje pytanie.
    Norbi, Tobie tez dziekuje za oswieceniexDxDxD

a evencik powoli. kolo sie zlitowalo i dalo %%%xD

14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

24 łatki ułożyłam,,byle jak i byle gdzie,,do pnącza 180-24,,hi hi

15. mahartka

mahartka Baron forum

ooohh.. ja tu dopiero jedną planszę zamknęłam a tu widzę że cały event się dało skończyć w tym samym czasie xD

16. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

zaczęłam dopiero po godz. 20 ale trafiło mi się +200%, dzisiaj nie pośpię...

17. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Koło uśmiechnęło się na moją prośbę o ułatwienie uszycia farmerskiej kapotki na jesienne prace polowe ;)

więc pnącze kołysze się dość wcześnie

Nawet kapotkę będzie można skropić perfumą żeby zadać szyku roztrząsając obornik.
    Pozdrawiam i życzę dużo krawieckiej inwencji przy nałożeniu 10 naparstków :).

Ostatnie edytowanie: 29 listopada 2019
  18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Ot i to są najlepsi krawcy, do nich to jak w "dym", żeby zdążyć coś uszyć na ostatnią chwilę :D, zrobią to w mig :D A i oczywiście Gratuluję zdolności :)
    Ja tam, mimo tego, że niegdyś miałam do czynienia z szyciem, zrobiłam dopiero jakieś drobne fastrygi, a mianowicie 50 łatek ;), ale mój klient ma sporo czasu na włożenie tego odzienia :D, może uda mi się ukończyć na czas :)
    Za chwileczkę dojdą jakieś łatki, bo tkaninę mi dowiozą ;) (czytaj: roślinka urośnie :))

19. franio1950

franio1950 Okazjonalny autor

Zupełnie nie rozumiem tej nowej grafiki, dodana jedna łatka na pierwszej planszy dalej nic nie mogę dołożyć, czy coś nie kumam ?

MYSZKA2005 lubi to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po prawej stronie klikasz na plusik i w to miejsce wskakuje łatka, klikasz na wybranym skrawku i układasz na planszy. Nie możesz położyć łatki w miejscu gdzie są jakieś guziki, szpulki, itp., może filmik bardziej ułatwi Ci to zadanie:

Podczas robienia jednej planszy będzie możliwość pięciokrotnej wymiany łatek. Pierwsza wymiana będzie darmowa, natomiast każda kolejna będzie kosztować 1 x Guzik wymiany.

Zapraszam do zapoznania się z całością poradnika: => Łatek dostatek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.